İnsanları kandırmış sayılır mıyım?

Ben de geçmiş senelerde bir tura katılmıştım kimseyi de tanımıyorum tek başına. Neyse akşam saatleri 8-10 kişi oturmuş Türk kahvesi içiyorlar ben de yanlarına oturdum yorgunum zaten. 40lılrındaki bir teyze uzatıverdi bak bakalım diye. Ben başladım bakmaya ama resmen sallıyorum. Sallıyorum derken nasıl salladıysam kadının gözler büyüdü, yüzünün rengi attı. Demesin mi peki napiyim ben ne önerirsin diye. Ben de önerdim bi şeyler. Neyse oradakiler sıraya girdi bize de bak bize de bak. Baktım o gece. Sabah oldu gruptan biri yanıma geldi işte bak senin kalp gözün açık bunu geliştir. Üfff amaaan hala hatırladıkça gülerim. Bi şeyimi de geliştirmedim tabi.

Evet yapmayın

Yalan söylediğim için evet ama vebale inanan insan da fal baktırmasın o zaman ikisi de günah

Yok artik saka mi yapiyorsunuz? Insanlar zayif yanlari yuzunden neler yapiyor. Oyleler diye suistimal etmek mi lazim?
Durumun icinden cikamayinca buyucuye gidenler mesela.
Kendinizi bu sekilde savunmaniz çok cirkin. Uyusturucu saticisi da ciksin o zaman ben satıyorum diye onlar icmek zorunda mi desin? Yazik yahu. Insanin kendine saygisi olur.

Senin bi vebale girdiğini sanmıyorum. Eğer falla amel edecek kadar cahil insanlarsa bu onların hatası eğlence için bakılır fal ötesi yok. Bakma tabi orası ayrı insanların gözünde falcı diye anılmak hiç hoş bi durum olmasa gerek zira

Suistimal etmiyorum ki para pul almadım geleceğe yönelik iyi şeyler söylemeye çalıştım hep bugüne geçmişe yönelik konuşmaya gayret ettim sanki karşımdaki insanlar çok hayırlı bi iş için gelmişlerde onu sabote etmişim gibi davranmışsınız

Madem iciniz bu kadar rahat, konu acmaniza gerek yoktu "insanlari kandirmis sayilir miyim?" diyerek.

Bence arkadaşlarına bu fal olayından çok rahatsız olduğunu ve artık bakmayacağını söyle. Eğlencesine salladım, hepiniz kendinizden birşey buldunuz salladıklarımda ama ben bundan rahatsızım, artık bakmayacağım de bitsin gitsin.

Kesinlikle asla bir daha bakmayın.. fincanı bu amaçla fal için saniyelik de olsa elinize almayın.
Banlanmak istemiyorum o yüzden üstünkörü yazacağım ama bu ağzı iyi laf yapmayla atma tutmayla
olacak bir iş değil. Tabi söylediğiniz şeyler 'senin yüreğin kabarmış, seni kıskananlar var' :) gibi yüzeysel şeyler değilse.. Yani aslında siz attım tuttu sanıyorsunuz ama o iş öyle değil. Günahın ya da kandırma dışında kendi
iyiliğiniz için yapmayın bunu kesinlikle ve bir daha baktırmak isteyen olursa da çok kararlı bir şekilde reddedin.

Bu kadar iyi sallayıpta tutturmak .. harıkasınız ne diyim.. ama insanların duygularıyla oynamayın derim ben..

tabi ki var. Ama bu işin bir de hak kısmı var. Falına baktıklarınızın hepsinin helalliğini almalısınız, tabi açıklamasını yaparak.

Niye helallik alsın . Kendi rizalariyla baktirmislar.

Kadın ben doğruları bilirim, geleceği bilirim diye kandirmamis ki..

Amaan, siz sallıyorum desenizde “ay ama çok güzel sallıyorsun, biraz daha bak” diyecekler. Müşteri artaracak. Akıl var fikir var, faldan medet ummasın onlarda. Sizde boşu boşuna bulaşmayın fal belasına bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…