İnsanları kandırmış sayılır mıyım?

En güzeli bir rüya gördüm tövbeliyim artık fal bakmıyorum diyip bırakmak
Siz inanmıyor olabilirsiniz ama başkaları sizin geleceği görebildiğinize inanıyor

İyi de zaten fal bir yerde atıp tutmak değil mi? Siz millete iyi falcı olduğunuzu iddia etmemişsiniz ki, fal diye tutturana bakıvermişsiniz işte. Ben bunun kandırmak olduğunu düşünmüyorum. Arkadaş arasında da böyle oluyor zaten, atıp tutması iyi olana verilir fincan, o atar tutar. Herkes bilir bu kişinin büyücü olmadığını yani. Keyfine baktırır.

Bilinenin aksine falcılar fincana bakmaz zaten. Bir arkadaşım söylemişti.
Fincandaki şekillere anlam yüklemek acemilerin işidir

Valla bu kadar atıp tutturmak tesadüf olamaz. Belli ki yetenek var

Ben fala inanmam bazen makarasına ortama uyarım..

Ya biz arkadaşlarla, aile arasında hep bakarız fala. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız için atacak birşey kalmadı zaten, tıkanıyoruz. Hiç bu kadar ciddiye almadık bu durumu, amaç laflamak çünkü. Arkadaşlarıma çok baktırırım hiç hakkıma girdiklerini düşünmedim, o kadar ciddiye almadım çünkü. Bu kadar ciddiye alıp size bu konuda körü körüne inanıyorlarsa, tavsiye istiyorlarsa onların yaptığıda biraz salaklık oluyor bence. Kötü rüya gördüm bakmıyorum diyin, klasiktir ama en tutan bahanedir. Rahatsız oluyorsanız bakmayın artık. Sizi rahatsız eden hiçbir şeyi kimse için yapmayın zaten.

Hiç tanımadığım iki insan getirdiler onlarınkini de bilince iyice gözlerinde büyüttüler beni rüya gördüm gece korkutuyolar falan diyim bari

Hiç tanımadığım iki insan getirdiler onlarınkini de bilince iyice gözlerinde büyüttüler beni rüya gördüm gece korkutuyolar falan diyim bari

bende bir kere bir arkadaşa baktim söylediklerim çıkınca da sen anliyorsun diye tüm mahalleye bakar hale geldim ... bir gece rüya gördüm tövbe ettim ama insanlar ısrardan vaz geçmedi hatta para teklif etti birisi sanki para istiyormuşum da rüyayı bahane ediyormuşum diye... yani bu saatten sonra işin daha zor onları ikna etmek vazgeçirmek için :)

Tabi salladiklarin tutar çünkü şeytan işini çok iyi bilir ..sen kendini bir şey sanmaya başlarsınız yavaş yavaş .. çukuruna dusersin...bak dersin kendine koca kadın senden yardım istiyor vayy be ..ben neymisim ..sen neymissin be kızım..silkelen. Ve kendine gel insanlari kandırıyor Sun yalan soyluyorsun etrafında cahil cuhela takımı var belli ki yazık onlarada

Cahillikle de alakası yok nice okumuş etmiş insanlar konu fala gelince tüm ilimi bilimi silip atıyorlar toplumun kanayan yaralarından biri bence bu abartmıyorum nice yuvalar yıkılıyo kadın bana evde büyü var mı sence sen hissedersin gibi bi şey söyledi mesela ben orda şok geçirdim geleceği kimse bilemez şimdiki zamanı geçmişi bilenler oluyor mu evet ama onlar da bakmıyor zaten hele ki fal kafelerde falan hayatta bakmazlar boş işler ama konuşmayı da seven bi yapım olunca eğlencesine kapıldım işte

Bence tadı kaçmış artik bu işin.
Bundan sonra bakmayacağınızı söyleyin ve bakmayın zira eğlenceli olmaktan çıkmış mevzu.
Baya baya inanıyorlar artık ve beklenti içindeler.

Kanmak isteyeni kandiran cok olur,
kendinizi bu yonden suclamayin.

ama tadinda birakin yine de, baska hobi mi yok.

Bir zamanlar bende ayni sizin gibi sirf geyigine bakiyordum, lise zamanlariydi,garip sekilde tutuyordu soylediklerim:) arkadaslar evde kahve icip peceteye sarip okula getirmeye baslamisti bakayim diye

Sonra bi arkadasima sizin evde bir cenaze gorunuyor dedim ne alakaysa, 3 gun sonra babasi vefaat etti. Tobe ettim cidden o gunden beri de fal bakilan ortamda bile durmuyorum

Hayır anlamadığım şu sizinki kandırmakta diğer fal bakanların yaptığı ne. Diploması mı var bu işin.
Onlar kendinde herhangi bir güç bir şey hissetmiyor ki ağzına geleni söylüyor işte sizin gibi.
Kimseyi bilinçli kandırmıyorsunuz, bildiğimiz fal bakıyorsunuz hepsi bu...

Annem bir arkadaşına gelen hediyeyi fal aracılığıyla ima etmiş sonra tutunca herkes inanmaya başlamış.. Aldatılan bir arkadaşına diretk söyleyemeyince fal üzerinden söylemiş.. Sonra karı koca kavgaları coluk cocuk perişanlığına sebep oldum diye kendini tüketmiş.. Bi daha bakmam der dururdu.. Olaydan sonra babamla sağlam kavga etmişler tabi bir daha bakarsan boşarım diye tehdit etmiş sonunda babam.. Bizimki kandırmak için değil aracı olarak kullanmış ta.. Günahıyla sevabıyla siz yine duygusal olarak kendinize gereksiz bir yük yüklemeyin.. Diğer tarafına hiç yorum yapmak istemedim zaten herkes yazmış..

Kanada’da mı yaşıyorsunuz ülkede fala inanmayan kişi sayısı 3 falandır
Hay agziniz bal yesin valla Kanadada yasasam keske
Fal muhabbettir ya,bakar gecersin yani,etrafta bu kadar saftirik varsa o da onlarin zeka problemi bence. İnanmasalarmis yahu,bosverin

Ben fala karşı değilim. Kendim inanmıyorum ama eğer insanları iyi düşünceye sevk ediyorsanız pozitif bir durum bile olabilir. İnancın gücü çok büyük oluyor. Siz de yapmayı seviyorsanız herkese pozitif etki yaratıyorsanız neden olmasın ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…