- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Hiç tanımadığım iki insan getirdiler onlarınkini de bilince iyice gözlerinde büyüttüler beni rüya gördüm gece korkutuyolar falan diyim bariYa biz arkadaşlarla, aile arasında hep bakarız fala. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız için atacak birşey kalmadı zaten, tıkanıyoruz. Hiç bu kadar ciddiye almadık bu durumu, amaç laflamak çünkü. Arkadaşlarıma çok baktırırım hiç hakkıma girdiklerini düşünmedim, o kadar ciddiye almadım çünkü. Bu kadar ciddiye alıp size bu konuda körü körüne inanıyorlarsa, tavsiye istiyorlarsa onların yaptığıda biraz salaklık oluyor bence. Kötü rüya gördüm bakmıyorum diyin, klasiktir ama en tutan bahanedir. Rahatsız oluyorsanız bakmayın artık. Sizi rahatsız eden hiçbir şeyi kimse için yapmayın zaten.
Hiç tanımadığım iki insan getirdiler onlarınkini de bilince iyice gözlerinde büyüttüler beni rüya gördüm gece korkutuyolar falan diyim bari
Cahillikle de alakası yok nice okumuş etmiş insanlar konu fala gelince tüm ilimi bilimi silip atıyorlar toplumun kanayan yaralarından biri bence bu abartmıyorum nice yuvalar yıkılıyo kadın bana evde büyü var mı sence sen hissedersin gibi bi şey söyledi mesela ben orda şok geçirdim geleceği kimse bilemez şimdiki zamanı geçmişi bilenler oluyor mu evet ama onlar da bakmıyor zaten hele ki fal kafelerde falan hayatta bakmazlar boş işler ama konuşmayı da seven bi yapım olunca eğlencesine kapıldım iştebende bir kere bir arkadaşa baktim söylediklerim çıkınca da sen anliyorsun diye tüm mahalleye bakar hale geldim ... bir gece rüya gördüm tövbe ettim ama insanlar ısrardan vaz geçmedi hatta para teklif etti birisi sanki para istiyormuşum da rüyayı bahane ediyormuşum diye... yani bu saatten sonra işin daha zor onları ikna etmek vazgeçirmek için :)
Neden ki?Felak suresi ve nas süresinin Türkçe mealini okur musunuz?
Kanada’da mı yaşıyorsunuzİnsanlar bu anlattiklariniza inanacak kadar zeka problemli mi ya cidden?
Hay agziniz bal yesin valla Kanadada yasasam keskeKanada’da mı yaşıyorsunuzülkede fala inanmayan kişi sayısı 3 falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?