• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanları Kullan At Mantığı

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhaba herkese, ben artık insan sevmiyorum hiç, çoğu kişi karşıdakinden bir çıkar sağlayıp kullanıp atma peşinde, en basit örneği ihtiyacı olunca canım sende şu var mı deyip; daha sonraki zamanlarda görmezden gelinmesi. Bu durumlara karşı nasıl bir tavır koyuyorsunuz veya ne yapıyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba herkese, ben artık insan sevmiyorum hiç, çoğu kişi karşıdakinden bir çıkar sağlayıp kullanıp atma peşinde, en basit örneği ihtiyacı olunca canım sende şu var mı deyip; daha sonraki zamanlarda görmezden gelinmesi. Bu durumlara karşı nasıl bir tavır koyuyorsunuz veya ne yapıyorsunuz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

dünya öyle bir hal aldı ki tavır koysan suçlu sen oluyorsun gibi seni incitici sözler duyuyorsun tavır koymasan diyelim bir iyilik ettin yardım ettin köşeyi dönene kadar çok iyiler sana karşı hemen arkasından ilk fırsatta kazık atar oluyorlar...
yakında başımızdan geçen bir olayı anlatayım eşim kimseye hayır diyemeyen bir aadam bana da öyle bir de fazlaca iyi niyetli çok basit bir olay en basiti bu bir arkadaşı telefon alacak eşimin hattının üzeriden taksitle almak istiyor eşim her zaman ki gibi hayır diyemiyor aldı aradan 4 ay geçti adam telefonlara bile bakmıyor borç eşimin üzerine yıkıldı çok kızdım daha da üzüldü bu olay daha yeni iken bir arkaadaşı alarm kamera şirketinde çalışıyor kimliğini istemiş vermiş bizim ki bizim ki adına fake satış yapmış 4.500 tl allahtan erken öğrendik de üzerimize kalmadı şikayet ettik şimdi depresyona girdi kafayı yicem diyor insanlara hiç mi güven kalmadı diye kızsam daha beter olacak bende dedim ki bırak kimseyle görüşme ben sana yeterim ne yapayım bu gdişle elimizde birşey kalmayacak şimdi depreyon nedeni ile olsa gerek insanlardan mdesi bulanır oldu kimseyle konuşmuyor bu seferde korkar oldum doktora gidelim diyorum benimle bile konuşmaz oldu derin derin düşnüyor bir tek kızımızla ilgileniyor başka da laf söz yok işin özü insanların hepsi degil elbette ama bazısı gerçekten pislik

Bende size katılıyorum maalesef, üniversiteden arkadaşların filan yaptığı nankörlükler keşke zamanında kimse

Back
X