- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
İstanbul uzak degiliz ama korona belası var.
siz hangi şehirdesiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz hangi şehirdesiniz
Ya ne güzelOyle deme, kiminle plan yaptıysam sınavını geçti bazıları yildizla. Ama keske gorusebilseydik iste.
Güzel bir aşk başlamadan bitmişKaynak ozguven eksikliği.
Lise stajımda bir cocuga asık olmustum, allahım gozumde boyle zirvede. Asla tanısamayız kafasındayım. Hafta sonları bile staj yapasım var onu görmek ıcın. Stajım bıttı ve tanısamadık....
Bıgun, oyle ummadığım bir yerde karsılasıp tanıstık ki simdi bile heyecanlandımgenclık ne guzelmıs.
Neyse, oturduk bana ilk cumlesı 'seninle hıc tanısamayacagımı dusunuyordum' oldu.
O kadar cok aklımdaydın ki dedı ve dedıgı an bende bıttı
Cocukla sevgili olmadım. Bir yıl bosuna sayıklamısım onu meger. Bu da böyle bir anımdır
Ulasılmaz seyleri gozumuzde buyuttugumuzu dusunuyorum ben.
Telefonla halletmeye çalışırız. İstersen.Ya ne güzel
Hiç sormayın birde tatil diye tatile gidiyorlar virüsten dolayı tatil edildiğinin farkında değiller malesef hala geziyorlar tozuyorlar dışarı çıkamıyorum ben korktuğumdanda değil önlem olarak sonuçta bana bulaşırsa çevremdekilerede bulaşır önlem almak zorundayız malesefİstanbul uzak degiliz ama korona belası var.
Belkı deGüzel bir aşk başlamadan bitmiş![]()
Kusura bakmayın numaramı veremem anlayışla karşılarsınız umarım çokta insanlara güvenen bir tip değilim niyet ne şekilde olursa olsun o açıdan :)Telefonla halletmeye çalışırız. İstersen.
Gayet dogal. Benim için sorun değil ama oteki turlu mesajla zor olur.Kusura bakmayın numaramı veremem anlayışla karşılarsınız umarım çokta insanlara güvenen bir tip değilim niyet ne şekilde olursa olsun o açıdan :)
Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik bataryaBizim once 'bu cocuk bana bakmaz' tatsızlıgımız ve cocuk bize baktıktan sonra 'egomuzun arsa cıkıp reddedıslerımız'
Dogru diyor Fırat Ceyda,eskı kocamı görsen nasıl ya cidden buna mı asık oldun, acaba Bı uzmanla gorussen mı belki boslukta falansındır ılacla gecer derdin
Keske o gunlere geri donup teneffüslerde kalorifer peteklerıne yaslanıp gazoz simit yesek ve etrafa gene kusarak baksak. Ne guzel zamanlarmıs♥♥♥
Ne olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedinBelkı deınsallah mutlu bir hayatı vardır. Belki cok asık olup evlenmıstır, kimbılır.
Beni sorarsan sahıtsız suclar gıbı kınalı kanadı vurulmuş kuslar gıbı unutulmuslar diyarında dusunuyorum♥
Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik batarya
Yemin ederim enerji emici dombılının tekıydı![]()
Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleriNe olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedin![]()
![]()
Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleri![]()