İnsanları neden gözümüzde büyütürüz ?

Kaynak ozguven eksikliği.
Lise stajımda bir cocuga asık olmustum, allahım gozumde boyle zirvede. Asla tanısamayız kafasındayım. Hafta sonları bile staj yapasım var onu görmek ıcın. Stajım bıttı ve tanısamadık.... 😥

Bıgun, oyle ummadığım bir yerde karsılasıp tanıstık ki simdi bile heyecanlandım😂😂genclık ne guzelmıs.

Neyse, oturduk bana ilk cumlesı 'seninle hıc tanısamayacagımı dusunuyordum' oldu.
O kadar cok aklımdaydın ki dedı ve dedıgı an bende bıttı 😂😂
Cocukla sevgili olmadım. Bir yıl bosuna sayıklamısım onu meger. Bu da böyle bir anımdır😷
Ulasılmaz seyleri gozumuzde buyuttugumuzu dusunuyorum ben.
Güzel bir aşk başlamadan bitmiş 🤔

İstanbul uzak degiliz ama korona belası var.
Hiç sormayın birde tatil diye tatile gidiyorlar virüsten dolayı tatil edildiğinin farkında değiller malesef hala geziyorlar tozuyorlar dışarı çıkamıyorum ben korktuğumdanda değil önlem olarak sonuçta bana bulaşırsa çevremdekilerede bulaşır önlem almak zorundayız malesef

Güzel bir aşk başlamadan bitmiş 🤔
Belkı de🤭 ınsallah mutlu bir hayatı vardır. Belki cok asık olup evlenmıstır, kimbılır.

Beni sorarsan sahıtsız suclar gıbı kınalı kanadı vurulmuş kuslar gıbı unutulmuslar diyarında dusunuyorum 😂😂♥️

Bizim once 'bu cocuk bana bakmaz' tatsızlıgımız ve cocuk bize baktıktan sonra 'egomuzun arsa cıkıp reddedıslerımız' 😂😂😂😂😂
Dogru diyor Fırat Ceyda,eskı kocamı görsen nasıl ya cidden buna mı asık oldun, acaba Bı uzmanla gorussen mı belki boslukta falansındır ılacla gecer derdin 😂😂😂😂

Keske o gunlere geri donup teneffüslerde kalorifer peteklerıne yaslanıp gazoz simit yesek ve etrafa gene kusarak baksak. Ne guzel zamanlarmıs♥♥♥
Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik batarya 😂😂

Belkı de🤭 ınsallah mutlu bir hayatı vardır. Belki cok asık olup evlenmıstır, kimbılır.

Beni sorarsan sahıtsız suclar gıbı kınalı kanadı vurulmuş kuslar gıbı unutulmuslar diyarında dusunuyorum 😂😂
Ne olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedin :KK53: :skandal:

Eski kocanizi merak ettim ya birkac konuya daha yazmistiniz.Cok gömdünüz valla adami tanimiyorum ama benim gozumde bile bitik batarya 😂😂

Yemin ederim enerji emici dombılının tekıydı 🤭😷
Ne olardı şu çocuğa bi şans verseydin ulaşmışmış bitmişmiş ula ne kadanda güzel karşılıklı aşkmış niye şans virmedin :KK53: :skandal:
Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleri 😂😂😂

Olmayacagı varmıs sımdıkı aklım olsa gorusurdum flört ederdim, ıc gıcıklayıcı entarılerımı giyer kahve ıcmeye giderdim. Kacırdım butun trenleri 😂😂😂
beans beans hanımcım enerji emen dombılının tekıydı kendısı yemin ederım😂

heryerden iğne iğne bıyık altından.
yapılan haksızlıklara susmuşum.
şimdi aklım başıma gelıncee.
tabi eski salak karşılarında olmayınca bozuluyorlar, kıskanıyorlar, gıcık kapıyorlar ama yapacak birşey yok.
yemin ederim fakırleşsem(borç yok dıye batıyor mıllete), bir acı yaşasam g.tlerine kına yakacak insanlar var yakınımda.
ben ne dıyorum bundan sonra bölle bölle.
sığındığım Tek lımanım ALLAH olunca diğer insanları iplemıyorsun.ne yaptıklarını umursamıyorsun.

Back
X