- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
I
Sorun matematik mi? İstediğin bolum?
Seni motive eden bir bolum değil galiba.
Yaşında bir sey yok.Dershaneye gidiyorum sayısaldan hazırlanıyorum netlerim i istediğim gibi çıkartamadım yukarı hep aynı yerlerde. Verimli ve istekli çalışabilsem yapabilirdim ama artık her sene aynı konuları çalışmaktan başaramam diye korkmaktan yoruldum artık yapabildiğim şeyleri azda olsalar ayırıp onlara odaklanacağım muhtemelen 4 yıllık gene tutmaz yoruldum çünkü 21 yaşına girdim bu ay ve üniversiteye gitmek istiyorum artık iyi kötü . Arkadaşım beni kıskanıyordu erkeklerle konuşsam beni kötülerdi yanlarında ezerdi aptal gibi gösterirdi onların benimle konuşmasına dayanamazdı kendisine isterdi herşeyi oysa seviyordum onu fazla izin vermiştim herşeyine bi nevi bende sorumluyum böyle yapmasında onu anladım :) gereğinden fazla insanı yükseltmeyeceğim artık sonra ezmeye çalışıyorlar çok başıma geldi sürekli böyle yapıyorum alttan alıyorum kıramıyorum yanlarında bi özgüvensiz oluyorum ve onlar iyi niyetimi suistimal ediyorlar malesef ama bu sene şükür ki çok iyi anlaştığım beni hiç kırmayan anlayışlı bir arkadaşa sahibim oda olmasa nasıl güvenirdim insanlara bilmiyorum öyle işte kısaca her şerde bi hayır vardır
Sorun matematik mi? İstediğin bolum?
Seni motive eden bir bolum değil galiba.