Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle söyliyim size. diyelim muhtarınıza gittiniz ben ikametgah belgesi istiyorum dediniz. Muhtarınız da size "bu belgeyi nereye vereceksin" diye sordu. Bankaya vericem dediniz ve ikametgahınızda bankaya verilmesi için bu belge hazırlanmıştır yazıyor. Şimdi bu durumda siz rencide olur muydunuz?Konuyu tam olarak bilmedgimiz icin rencide olup olmadiklarinini da bilemeyiz aslinda.
Yani belgeyi nicin istiyorlar?
Ama yine de rencide olduklarini sanmam
şöyle söyliyim size. diyelim muhtarınıza gittiniz ben ikametgah belgesi istiyorum dediniz. Muhtarınız da size "bu belgeyi nereye vereceksin" diye sordu. Bankaya vericem dediniz ve ikametgahınızda bankaya verilmesi için bu belge hazırlanmıştır yazıyor. Şimdi bu durumda siz rencide olur muydunuz?Hiçbir şey anlamadım
Belge ne belgesi
Verilen cevaplar ne
Banka iş okul vs ise rencide olunmaz ki
Ama cezaevi ıslahevi vs gibi bir cevap ise bozulabilir insanlar
Sanırım belgenin ne olduğunu bilmediğimiz için konuyu anlayamadık.
Sormama şansınız varsa sormayın madem.
yeri gelince birbirimizi idare etmek zorunda olduğumuz için çok itirazda bulunmak olayı dallandırmak istemedim. Bana denseydi ki "işte sormana gerek yok" benim için sorun yoktu ben sadece sen insanları rencide ediyorsun denmesine üzüldüm. Yoksa yazmak ve yazmamak meselesi değil. kırıldığım nokta uslüptübu sormanızın şahsınızla ilgili olmadığını işle ilgili olduğunu söyleyin bir üst amirinize durumu anlatın...
bu dediğiniz çok mantıklıymış. keşke olay buralara gelmeden konuyu açsaydım. yine de fikriniz için teşekkürlerNereye verilecek hanesine ne yazayım diye sorabilirsin.
evet sanırım kredi çektim demekten utanıyoruz. şimdi tabi ben de açık açık yazmak istemiyorum malum çok bilgi vermek istemiyorum bu platformda."ilgili makama" diyebiliyorsanız sormanıza gerek yoktur zaten..
bizim insanımız bir şey aldığını, sattığını söylemeyi sevmiyor.
bankadan kredi çekmek, borç için olabileceği gibi, yeni bir şey almak için de olabilir ve insanlar bunu paylaşmayı sevmiyor.
bunu söyleyen benimle çalışan arkadaşım. kişilerden böyle bişi duymadım şimdiye kadar.Ayy böyle şeylerde alınganlık yapan insanları hiç anlamıyorum. Yazmam gerektiği için soruyorum niye rencide oldunuz ki? diye cevap veremediniz mi?
Bi de ben olsam belgeyi verirken ‘nereye hanesine ne yaziyim’ der ve göz teması kurmadan bir prosedürü yerine getirme bıkkınlığıyla hızlıca yazıp güleryüzle teslim ederdim belgeyi.
asıl sorun bunu söyleyen insanlar değil. çalışma arkadaşım. aynen dediğiniz gibi çok yerde sorulur yani. ama söz konusu "banka" olunca insanlar rencide olurmuş falan.Öğrenci belgesi alırken de soruyorlar hep rencide edici olduğunu düşünmüyorum cevap vermenin ama 'prosedür gereği soruyorum belgeyi hangi kurum için talep ediyorsunuz?' Filan diyebilirsiniz kişisel merakınızdan sorduğunuzu düşünüp rahatsız oluyorsa insanlar.
şöyle söyliyim size. diyelim muhtarınıza gittiniz ben ikametgah belgesi istiyorum dediniz. Muhtarınız da size "bu belgeyi nereye vereceksin" diye sordu. Bankaya vericem dediniz ve ikametgahınızda bankaya verilmesi için bu belge hazırlanmıştır yazıyor. Şimdi bu durumda siz rencide olur muydunuz?