insanları tersleyebilmek istiyorum! :(

Bir karthoroz vakası daha:işsiz: Ben de senin gibiydim. Kimseyi tersleyemezdim gerçi hala var o huy tam olarak atamadım ama böyle tipleri çokk rahat bozabiliyorum artık.

Bir daha gelirse x amca, bak amca diyorum. Bir daha bana böyle tekliflerle gelme. Babam yaşında adamsın. Niyetin iyiyse de yanlış anlaşılır sonra babamla muhatap olmak zorunda kalırsın falan deyiver gitsin. Pis karthoroz.

Acele işim var ..deseydin.ve derhal anne babana durumu aynen izah.ayrıca yardım konusunu boşver.rehber öğretmenler niçin var.gidip bir de adamın yakınlarına anlat.numaramı aldı falan ama ben pek yardımcı olamam diye.b oş eve davet konusunda site yönetimiyle konuşun.

Ben olsaydim ne alaka amca numara falan vermem derdm yanlis yapmissin bnmde yasm 24 valla patlatiyrm yaygarayi brz yirtik ol herkese he he dersen isin zor cnm mcbur ogrenmek zorndasn

:oha:resmen taciz etmiş seni, bacım sende ne safsın insan hiçmi birşey demez sen ne diyon lan denyo deyip olay çıkaramamdınmı ya neyse bu sana ders olsun bidaha böylelerine yüz vermezsin artık ayrıca numaranıda değiştir bu pislik herşey yapabilir

numaranı vermen saçma olmuş zaten, o kadar sohbete de hiç gerek yok çalışanla... nasıl yapacaksın bilmiyorum ama umursama insanların kalbini bu kadar. kimdir o adam da, ne cüretle sana böyle bir cümle kurabiliyor!

bundan sonra tavrın net olsun..

günaydın herkese :))
dünden beri o kadar sinirliyim ki kendime, ne yapacağımı bilemedim; bari buraya içimi dökeyim, sizin de fikirlerinizi alayım dedim. :KK51:
ailem epey kalabalık bir sitede oturuyor, ben de yaklaşık 3 hafta önce geldim buraya. yıllardır sitenin temizlik vb. işlerine bakan bir amca var, 50 yaşlarında, evli, bir de benim bildiğim, benden birkaç yaş küçük bir kızı var. yıllardır da bir zararını görmemiştim açıkçası -arada "kilo mu aldın sen?" diye moralimi bozmaları dışında-, gördükçe de selam verirdim, ayaküstü konuşurduk. dün havuzdan çıktım, üstümde havluyla oturuyorum, kurulanmaya çalışıyorum falan, bu geldi. hatta başta ben yanıma gelmesin diye uzaktan fark edince arkamı dönmüştüm, yine kilo mevzusu açılır da canım sıkılır diye. yine de geldi tepeme dikildi, konuşmaya başladık. işte ben nişanlanmış mıyım, öyle duymuş (ki yok öyle bir şey), ne zaman gidecekmişim, annem babam nasılmış vs. klasik konular. sonra dedi ki, "benim kız da bu sene üniversiteye başlayacak, tercihler için yardımcı olur musun?". "tabii" dedim, o da "ben senin numaranı alayım o zaman" dedi, verdim numarayı. biraz daha konuştu, sonra demesin mi "annenin babanın yanında sıkılırsın sen şimdi, beni 24 saat arayabilirsin, hem sitede boş 1+1'ler var, oturur dertleşiriz" :KK57:
bir an ne diyeceğimi şaşırdım. yani oturup konuşmayı falan anlarım da, beni boş eve götürme çabası niye? nereden buldu bu cesareti? yoksa ben mi yanlış anlıyorum? mal gibi kaldım öyle, "hıı tabii tabii" deyip geçiştirdim.
sorun da burada başlıyor zaten, beni ne kadar rahatsız ederse etsin, kimseyi tersleyemiyorum. lanet bir huy bu. sırf bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim, ama bıktım artık. bir de o an o kadar sinirlenip bir şey diyememek dert oldu içime. "yahu koskoca adamsın, evli barklısın, kızın yaşında kıza böyle bir şey teklif etmeye utanmıyor musun?" diyemedim. malum kişi gibi, "sen kimsin yaaa??" diyemedim. yani benim tepkimi göstermem için illaki o adamın bana yakınlaşması mı gerekecek? anca öyle tepkimi koyabiliyorum, zira "yhaa cınım sn yanlış anladın, ben öyle bi adam diilim:):)" deyip üste çıkmasından da korkuyorum. ne yapacağımı şaşırdım, şurda bir havuz keyfim vardı, o olmasa sitenin yavru kedilerini sevmeye iniyordum, şimdi tırsıyorum karşılaşacağız da bir şey diyecek diye. n'apılır ki bu durumda?
bu olayın dışında, ben insanlara "hayır" demeyi, gerektiğinde onları tersleyebilmeyi nasıl öğreneceğim? yaş oldu 24, hala "ya ayıp olursa.." diye düşünerek davranmaktan kendimi yiyorum. :KK43:
Aslında çok basit yaaa,Bir erkek sana kilo mu aldın sen dediğinde ters ters suratına bakıp anlayamdım demen,hatta birşye diyemiyorsan bile yüzünse sert sert bakman yeterli.Görsen kafanı çevirmen,selam vermemen,soru sorsa evet hayırla geçiştirmen.Telefon istese kızın evimizi biliyor gelsin sorsun diyebilirdin.
Annemin babamın yanında niye sıkılayım.1+1 de sizinle ne konuşacağım ne münasebet demek gerçekten bu kadar mı zor ya.
Ayıp olur ne demek.Gülme selam verme konuşma,ayak üstü sohbet etme.Millete ayıp mı olur üzülür mü kırılır mı diye tasalanma.Bir erkek bana ne hakla kilo mu aldın sen der ya?

Size bunu yapan daha önce başkasına da yapmıştır nasıl hala o görevde durabiliyor ve kaldı ki sen küçük bir çocuk değilsin tersleyebilir veya terslemesen bile şikayet edebilirsin işinden olabilir bunu nasıl göze alabiliyor ki. Bence şikayet etmelisiniz. Bu konu tersleyemiyorum kimseyi olmamalı bu basit bir şey değil nasıl şikayetçi olurum olmalıydı böyle kişilerin orada görev yapması hata.

Allahin hiyari...bida oyle teklifle gelirse sakin relax bi sekilde 3+1 genisligin 1+1 sığmaz ayağını denk al de.
Sende haklisin yani insan affaliyor oyle bi anda...pislik herif ya

Erkeklere ozellikle boyle bir teklife karsi sert konusun yumusak konusmayin kibar olmayin yanlis anlayabiliyorlar bu bir

Ikincisi gulumsemeden ne demek o oyle diye kas catin sen yanlis anladin falan derse o zaman kendini guzel ifade et seklinde sert tondan konusun karsilasirsan gulmeyin merhabalasmayin sorun bakalim gecenli 1 +1 muhabbeti neymis o gun saskinliktan diyemedim ama nasil soz o ,bundan sonra sizinle konusmamasini belli efen yavirlar takinin sinirli.durun yani ters olun,

Sizin gibiydim her hakerketimden mana cikartilip tacizr uygramisligim var niyr? Ayip olmasin diye adamin sorusunu cevapladim meilli.sanmis.beni sonraki tacizi bile anlamadim hala idrak edememistim

Ozetle bacim biz kendimize sahip cikacagiz kibarligi bayanlara yapacagiz ,erkeler bizim.gibi degil,boyle.kibar olacagik diye.kendimizi.enayi yerine koydurmayacagiz(duygusal ya da fiziksel kullanilmak istenebiliyor) tamam

aslında bence numara vermekte bir şey yok

yani adamı daha önceden tanıyormuşsun zaten

kızına tercih için diye almış orada da sıkıntı yok

ama hani evde sıkılırsın boş 1+1 dediği anda da ben evde niye sıkılayım öyle maceralarla işim olmaz benim desen biterdi

hani büyük kavgaya vs de gerek yok bir daha semtine uğramazdı zaten

Ben olsam kizin yardim isterse gelsin numaraya gerek yok derdim.

dünden beri o kadar sinirliyim ki kendime, ne yapacağımı bilemedim; bari buraya içimi dökeyim, sizin de fikirlerinizi alayım dedim. :KK51:
ailem epey kalabalık bir sitede oturuyor, ben de yaklaşık 3 hafta önce geldim buraya. yıllardır sitenin temizlik vb. işlerine bakan bir amca var, 50 yaşlarında, evli, bir de benim bildiğim, benden birkaç yaş küçük bir kızı var. yıllardır da bir zararını görmemiştim açıkçası -arada "kilo mu aldın sen?" diye moralimi bozmaları dışında-, gördükçe de selam verirdim, ayaküstü konuşurduk. dün havuzdan çıktım, üstümde havluyla oturuyorum, kurulanmaya çalışıyorum falan, bu geldi. hatta başta ben yanıma gelmesin diye uzaktan fark edince arkamı dönmüştüm, yine kilo mevzusu açılır da canım sıkılır diye. yine de geldi tepeme dikildi, konuşmaya başladık. işte ben nişanlanmış mıyım, öyle duymuş (ki yok öyle bir şey), ne zaman gidecekmişim, annem babam nasılmış vs. klasik konular. sonra dedi ki, "benim kız da bu sene üniversiteye başlayacak, tercihler için yardımcı olur musun?". "tabii" dedim, o da "ben senin numaranı alayım o zaman" dedi, verdim numarayı. biraz daha konuştu, sonra demesin mi "annenin babanın yanında sıkılırsın sen şimdi, beni 24 saat arayabilirsin, hem sitede boş 1+1'ler var, oturur dertleşiriz" :KK57:
bir an ne diyeceğimi şaşırdım. yani oturup konuşmayı falan anlarım da, beni boş eve götürme çabası niye? nereden buldu bu cesareti? yoksa ben mi yanlış anlıyorum? mal gibi kaldım öyle, "hıı tabii tabii" deyip geçiştirdim.
sorun da burada başlıyor zaten, beni ne kadar rahatsız ederse etsin, kimseyi tersleyemiyorum. lanet bir huy bu. sırf bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim, ama bıktım artık. bir de o an o kadar sinirlenip bir şey diyememek dert oldu içime. "yahu koskoca adamsın, evli barklısın, kızın yaşında kıza böyle bir şey teklif etmeye utanmıyor musun?" diyemedim. malum kişi gibi, "sen kimsin yaaa??" diyemedim. yani benim tepkimi göstermem için illaki o adamın bana yakınlaşması mı gerekecek? anca öyle tepkimi koyabiliyorum, zira "yhaa cınım sn yanlış anladın, ben öyle bi adam diilim:):)" deyip üste çıkmasından da korkuyorum. ne yapacağımı şaşırdım, şurda bir havuz keyfim vardı, o olmasa sitenin yavru kedilerini sevmeye iniyordum, şimdi tırsıyorum karşılaşacağız da bir şey diyecek diye. n'apılır ki bu durumda?
bu olayın dışında, ben insanlara "hayır" demeyi, gerektiğinde onları tersleyebilmeyi nasıl öğreneceğim? yaş oldu 24, hala "ya ayıp olursa.." diye düşünerek davranmaktan kendimi yiyorum. :KK43:
BENDE İSTİYORUM BÖYLE LAF YAPIŞTIRMAYI

ya bencede annene anlat durumu töbe töbe neler demiş öyle O.o

Yaş kaç?

İlk başta numaranızı istediğinde "kızınız yanıma gelsin ben yardımcı olurum" deseydiniz. Tercihi adam mı yapacak sanki? Ayrıca ben site çalışanının bana "kilo mu aldın"demesine müsaade etmem. Ne o beni mi inceliyorsun da kilo aldığımı biliyorsun yani? Fark etse de söylemesin gereksiz.

Böyle durumlarda tavrım belli,benim evim havuzlu sitenin ortak havuzuna çıkmam ama bahçıvan ortak. Ben havuzdayken gelmiş bizim fidanlarla uğraşıyor destursuz girmiş. Döndüm "bir daha benim bahçeme izinsiz girmeyin hatta hiç girmeyin ben başka bahçıvan bulurum" dedim. Belki niyeti kötü değildi ama artık kimseye güvenmiyorum. Siz de sitede çalışan biriyle bu kadar muhabbete girmeyin. Günaydın,kolay gelsinden öteye geçmeyin mesela. Bu adam tipik sapıklar gibi "bak bak bana güldü kesin o da beni istiyor" diye düşünmüş de olabilir. Artık kadın saçını düzeltse cilve yaptığını zanneden hanzolarla beraber yaşıyoruz. Tabiki kadınlar kendini çekmesin,istedikleri gibi davransınlar ama karşımızdakiler her zaman namuslu adam gibi adamlar olmuyor. Sizi rahatsız eden bir şey olduğunda direkt olarak istemediğinizi belli edin. Valla iyi durmuşsunuz,o lafı bana etse bas bas bağırırdım. Biraz çirkefim bu konularda :)

hemen anana babana söyleyin. madem siz bişey yapamıyorsunuz cekiniyorsunuz o zaman devreye ailen girsin. sonu kötü olur demedi deme. benim başımdan cok geçti. senın gibiydim kıramazdım kimseyi. şimdi artık sesim gür!, rezil bile ediyorum en ufak bişeyde ima edene hemen herkese anlatıyorum bu adam sapık die. cok tacizcilerle karşılaştım, daha iğrencini de yaşadım.

Doğrusu sizin anlattığınız durumda bağırıp çağırmasam da yüzümün aldığı halden ve ses tonumdan adam zaten topuk yapıp uzaklaşırdı yanımdan, bir daha da yaklaşmazdı bile.
Fakat ben de genelde çok yumuşak davranırım insanlara, tartışmaya başlarsam da kırıcı olurum, o duruma getirirlerse. Ve genelde okkalı cevaplar aklıma iş işten geçtikten sonra gelir " her şeye vardır verecek cevabım lakin tartışma anında değil de, gece uyumaya çalışırken aklıma geliyor" lafında ki gibi :))
Bu yüzden haklıyken haksız duruma düştüğüm çok olmuştur ve hala da olmaktadır. Ağzı iyi laf yapan biri değilseniz kimseyle uzun tartışmalara girmeyin, laf uzarsa haksız çıkıyorsunuz. Kısa ve net cevap verip uzaklaşın. Ha bu nasıl olcak, bunu bende bilmiyorum :)
Zaten bu devirde de haklı da olsanız tanımadığınız insanlarla zıtlaşmayın, etraf piskopat kaynıyor, bir kere gözümün önünde hiç yoktan kadının biri, kadının birinin kafasına taş atmaya kalktı, hem de banka kuyruğunda. Etrafta kimse olmasa düşünün artık nolurdu...

"ne diyosun be sen, ne işim var seninle baş başa ne dertleşicem" deseydin keşke.. ben de insanlara ses çıkaramayan biriyim ama bana asılan olursa hep pişman ediyorum.. kendimi tutamıyorum.. bi daha suratına bakma selam verme, konuşmaya çalışırsa sakın muhatap olma.. hala rahatsız mı ediyor, seni şikayet ederim bana bulaşma de..

Back
X