- Konu Sahibi asdfasdf77
canım hiç takılma böyle mal gibi bakıp laf söyleyenlere ALLAH onlara öyle bir dert verirki feleklerini şaşarlar...anlayamıyorum böyle insanları tamam insan merak eder üzülür ama aaa bak falan bu nedir yaa
bigün yolda yürüyorum işlek bi cadde arabadan aşırı kilolu bi adam indi ama adam hasta belli 2 tane kadın adama bak diye birbirlerine baktılar ve güldüler tam yanımdan geçerken oldu bu olay döndüm ters ters baktım adamda duydu bu arada sen neye gülüyosun lan o.......diye bas bas bağırdı bide döndü edepsizler ne var güldüysek diye adama dikleniyolar adamın yanındaki kadın saldırdı bunlara bende izliyorum herkes gibi ama kadın ona ters ters baktığımı gördü bu sefer döndü bana sen ne diye bakıyosun dedi ve tekmeyi yedi en sağlam yerinden...çünkü tahammülüm yok...senin babana yine az yapıyorlarmış kaşımdaki piercing yüzünden kaşım mikrop kaptı ve kaşıma kesi atıldı temizlemek için...daha sonra gözümün altı morardı kesiden dolayı gezmek için dışarı çıktığımda kaşımdaki kesik kanamış ve sargı bezi kan olmuş...inanki herkes bana tiksinerek birbirine göstererek bakıyodu kendimi tinerci gibi hissettim sanki böcekmişim gibi bakıyolardı sonra bakanlardan birini çevirdim neye bakıyosunuz çok merak ettim dedim yaranız kanıyo dedi dondum kaldım bunamı bakıyosunuz sanki bi tarafımı açmışım gibi dedim...merak ettik kusura bakmayın dedi...yani insanları hiç takmayın bu konuda tatlım çok büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede babacığın sağlığına kavuşur...

Son düzenleme: