evet aslinda oyle ama susamiyorum annemde kiziyor adim basi kavga edersin herkesi kaale alirsan diye ama ne biliyim baskasina yapmaz artik heraldeBu tarz söylemleri duymamazlıktan gelmek en güzeli, sinirlenmek insanı üzüyor, geriyor sadece...
herkes bir ornek olacak kendisi gibi olmayani elestirme hakkini buluyorlar sonra ne oluyor baskasida ona diyor susup gidiyorBen de olsam aynı tepkiyi verirdim,insanlar diğer insanların hayatları hakkında yorum yapmayı,eleştirmeyi kendilerinde hak sayıyorlar saçma sapan doğrular cetveli var bu ülkenin ve ona göre yargılayıp infaz ediyorlar.
yanindaki adam da uzun sacliydi kimine gorede erkek sac uzatmaz iste donup bi bakmiyorlar yanindakilere kendilerineFfffffffff sizin de ne düşündüğünüz çok da umrumdaydı
demek gerek ki artık sussunlar.
Ffffffffff sizin de ne düşündüğünüz çok da umrumdaydı
demek gerek ki artık sussunlar.
yani bide laf edince madalya takiyorlar sanirsin ellerine ne geciyor yetersiz insanlarMümkün değil bu ülkede yorum yapmadan duramazlar. Biz daha asgari bir mini etekle bir başörtüsüne laf söylenmemesini sağlayamadık ki kaldı ki yeşil saç. Uzun saçlı erkeklerin bile kabul görmediği yerler var hala.
ben anlamasini istedim nasil hissettiriyoe dis gorunusuyle alakali insanlari elestirmek gayette anladi..sanirim bir daha ayni dengesizligi yapmaz diye umut ediyorum baska birine denk gelse sacina basina girisir belli olmazKeşke dış görüşünüyle ilgili saydırmasaydın, ondan ne farkın kaldı ki?
Sizin ne düşündüğünüz zerre umrumuzda değil yüzünü dönemeyen bayan deseydin yeterliydi.
Oyle bir sey soylesin ki kendisi de yapsin.
Ornegin;
Sacini bu renk yapanlari televizyona cikariyorlarmis
Bu renk sac zayiflatiyormus.
Inanmasa da afallar biraz.
cidden geri kalmislar herseyi begenmek zorunda degiller tabi ama bari yanimizdan gec git oyle yap yorumi bize duyurunca ne oldu..cok var boyle insanlar bu ulkede boyle gelisebilceklerini sanmiyorum daBunu sadece geri kalmış insanlar yapıyor.
Ben farklı tarzı olan insanların gelişmiş ülkelerde dikkat çektiğini görmedim hic.
Bizim ülkemizde insanlar bir başka insanın özel alanına saygı duymuyor ve pat diye dalıyorlar.
Had bildirmek gerek.
Ben de olsam sessiz kalmazdım. Kalmam da.
Kalınmaması da gerek.
Gülüp geçmemek! Ya da boşvermemek lazım.
Ahahaha yaaOyle bir sey soylesin ki kendisi de yapsin.
Ornegin;
Sacini bu renk yapanlari televizyona cikariyorlarmis
Bu renk sac zayiflatiyormus.
Inanmasa da afallar biraz.
cok bilmisler aynen herseye bir yorum ben bir basliycam boyle yapanlara nasil oluyormus bakin dicem:)Ben de yeşil saçlı birini görünce yorum yaparım hele yakışmış ise..
" ay ben de mi yapsam yok ya gençlere yakışıyor aynı ben de gencim kii" gibi.. içimden..
Daha önce bi konu acmistim.. makyaj yapmamami eleştiren bir ailem var.. tanı tanıma herkes çok bilmiş maalesef..
koca adam genç bir kızın saç rengi için laf atmaya utanmiyor.. Bu da laf atma sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?