Yok artik ya ciddi ciddi su son cumleyi kurup soyluyorlarmiBayılırım değişik renklere yapmıslığımda çok vardır salla gitsin
Dış görünüş dersen hadi çok rahatsız oldun saçını boyarsın ama bu dünyada şişmanlara neler yapıyorlar bir bilsen (bir şişman olarak yazıyorum) o tiksinen bakışlar arkadan hatta utanmadan yüzüne söyledikleri şeyler
Ki burda bile neler neler diyorlar yok kocan aynı yatağa girmek istemezmiş yok ter kokarmışız
Yani demem o ki herkez konuşur salla
Burda yazanları gördüm maalesefYok artik ya ciddi ciddi su son cumleyi kurup soyluyorlarmi
Allah akil fikir versin onlara .Burda yazanları gördüm maalesef
Maalesef o kişileri hiiiiic ilgilendirmiyor ama bunu yapmaktan zevk aliyorlar. Başimi orttugum ilk gunlerde, balkondan komsu 'okul senin neyine hamam bocegi vs' seklinde hakaretler yagdirmisti mesela. Ben de karsiligini verdim ama onun sozunu unutmadim.
Bibibella
Başka ornegi, magazada kabinde denememek icin kazagi ustume tutup aynaya bakarak inceliyordum, kadinin biri xl'ini al biraz sismansin bu sana dar olur dedi. Ornekleri cogaltmak maalesef ki mumkun.
Hic tanimadigimiz insanlar bizi kirmaya çabaliyor, saçma.
Oysa ki bir tebessumu bir selami unuttuk hanimlar. Ancak cıkcıkcık'lar, kınamalar, rahatsiz edici taciz edici bakislar kaldi...
kalp kirmayi marifet gibi goruyorlar..tiplerine baksan oyle kusur bulursunki ama gerektigi zaman bozacaksin valla insanin ici rahatliyor suratlar mosmor kaliyorlar..ben genelde yolda hep muzik dinlerim yoksa cok kavga ederdim herkesle duymuyorum allahtan rahatim:))Bayılırım değişik renklere yapmıslığımda çok vardır salla gitsin
Dış görünüş dersen hadi çok rahatsız oldun saçını boyarsın ama bu dünyada şişmanlara neler yapıyorlar bir bilsen (bir şişman olarak yazıyorum) o tiksinen bakışlar arkadan hatta utanmadan yüzüne söyledikleri şeyler
Ki burda bile neler neler diyorlar yok kocan aynı yatağa girmek istemezmiş yok ter kokarmışız
Yani demem o ki herkez konuşur salla
aynen oda guzel :)) seytanciyim amca fazla bulasma fena olur senin icin diycen :))Benim de yesildi yillar yillar once. Yaslica bir amca otobuste beni gorunce yerinden kalkti, tovbe tovbe seytanci bu demisti. O zamanlar da satanist furyasi vardi. Hrrrr yaptim sesli sekilde :))) hani ben insan degilim aslinda hayvanim dercesine, zavalli amcam arka tarafa kacmisti. En iyisi deli taklidi yapmak kimse karisamiyor
insanlar birbirlerinin gorunusleri degil de kisiliklerine onem verse keske..tanidiklarim var heryeri dovme piercing ama oturup konusuyorsun oyle kibar oyle iyi insanlarki ama bunlar onemli degil nedenseKimisi yeşil saç olursa söylenir kimisi türbanlıya. İnsanlar kendinden farklı olanı kabul etmezler. Sorsan hepsi iyi insanlar hepsi hümanistler. Çok iyi yapmışsınız. İnsanların özgürlüklerine müdahale edilmemesi gerektiğini anneleri öğretmemiş biz öğretelim.
Ne mutlu sizeinsanlar birbirlerinin gorunusleri degil de kisiliklerine onem verse keske..tanidiklarim var heryeri dovme piercing ama oturup konusuyorsun oyle kibar oyle iyi insanlarki ama bunlar onemli degil nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?