Insanlarin baskalarinin gorunuslerine olan tahammulsuzlugu

O kadında hata yok aslinda, neden, çünkü balık baştan kokar, cok değil 2 hafta önce Başbakanımız bu gibi durumlarda mırıldanmamızı salık vermişti, abla sesli mırıldanmış

cidden geri kalmislar herseyi begenmek zorunda degiller tabi ama bari yanimizdan gec git oyle yap yorumi bize duyurunca ne oldu..cok var boyle insanlar bu ulkede boyle gelisebilceklerini sanmiyorum da

Çünkü onlar herkesin kendileri gibi olması gerektigine inanıyorlar.
Yani doğru olan kendileri, kendi giyimleri, kendi bakış açıları.

Ve sanki bu ülke sadece onlarinmis tavırları beni benden aliyor.

Valla ben böyle insanlara bir gün çığrımdan çıkıp şiddet göstereceğim diye korkuyorum.
Bildigin tartaklamak istiyorum.

:) Ya ben nerede mavi, yeşil, pembe saçlı kadın görsem, ne renkli insanlar diyorum. Hatta şöyle bir merak ediyorum karakterleri de mi böyle, yaşam tarzları vs. diye. :) Yani yakışmışsa da güzel kadın deyip geçiyorum.
Bana ne ki milletin saçından da la havle çekeceğim ya hu? Üstümüze vazife olmayan işlere karışmamalıyız, gereksiz sorumluluk üstlenirsek üzülürüz. Keşke şunu bir anlasak.

Sadece sac rengi mi elestiriliyor..

Aaa kilo almissin zayiflasan...

Cok zayifsin biraz yesen aslinda..

Sende hep spor ayakkabi giyiyorsun...

Topuklu giymek saglikli degil aslinda...

Sekersiz icsen cayi kahveyi?

O ilac cok zararli diyolar...

Etek elbise giysen..

O cocugu ince giydirmissiniz usur o...

Ac o cocuk mama verin bence...

Insanlarin her halta bir fikir beyan etmesi sinirimi bozuyor...

Bir gun bende patlayacagim ama ne zaman. .

Ahahaha yaa
Mochayı fazla mı kaçırdın yine
Benimde saçımı mor yapasım var zaten

O ses yarışmasına bugün mor saçlı bir kız katılmıştı çokta hoş duruyor

Benim bile yapasım geldi çok şirin

bir tanidik var oda marjinal biri giyimi kusami adam onune gelmis tukurmus ya valla bazilari siddete davet ediyor

memfis dogru söyle, yoksa kiz kardesinin saci senindemi hosuna gitmiyor?
ne diye kaale aliyorsun ki? kiz kardesin kendisinden memnunsa ve o bile birsey demediyse o kadina ..sen niye dertleniyorsun öyle bos insanlarin yorumlarina?

O kadında hata yok aslinda, neden, çünkü balık baştan kokar, cok değil 2 hafta önce Başbakanımız bu gibi durumlarda mırıldanmamızı salık vermişti, abla sesli mırıldanmış
yazik etti kendine birsey dese atliycaktim..bu ulkede yasanmiycagini her disari cikisimda daha iyi anliyorum

memfis dogru söyle, yoksa kiz kardesinin saci senindemi hosuna gitmiyor?
ne diye kaale aliyorsun ki? kiz kardesin kendisinden memnunsa ve o bile birsey demediyse o kadina ..sen niye dertleniyorsun öyle bos insanlarin yorumlarina?
o kendine dendigi icin sessizdi bana biri birdey dese oda susmazdi:) hani sevdigine yapilinca daha hiddetlenirya insan:) ben bide yapi itibariyle hircinimdir sussaydim kendime kizardim niye demedim diye:)

Çok iyi yapmışsın . İnsanlar çok meraklı başkalarının saçına başına karışmaya .

Bu arada gittiğim spor salonunda hem kapalı hem de saçları yeşil bir kadın var dikkatimi çekmişti epey, hani genelde kapalılar bu tarz şeylere karşılar ya vay be dedim içinden kadın kendini aşmış

Bize bunlar lazim bence

Mesela kaşlarım gercekten koyu kumral olduğu halde
İsmi lazım olmayan bir şahıs
"senin kaşların siyah" demişti.

Sanki fikrini sorduk...
S*kmadan o*uruyor

Yanındaki uzun saçlı erkege baksın o
Senın kardeşine laf soylemeye ne hakkı var

neyle ilgilensinler memfis? eğitimle mi? kitaplarla mı? entelektüel konularla mı? lütfen yani yurdum insanının tek hobisi ve ilgi alanı olan "elalem" konusunu alma elinden.. millet ne giymiş, ne sürmüş, ne takmış, yanındaki ile uyuşuyor mu, adamın saçı mı uzun, kadının kaşları dövme mi? bunlar önemli konular ama litfen..

Maalesef sadece dis görünüse degil hic bir seye saygi duymuyorlar. Ne dini düsüncelerine ne siyasi görüslerine hic hic hic birseye. Gecenlerde alisverise gitmistim ben yurtdisindayim orada bir türk teyze beni buldu da aldigim deterjana karisti nerdeyse yarim saat konustu artik yildim vazgectim de onun tavsiye etdigini aldim da sustu kadin

Ona bakışlarımla öyle bir cevap verirdim kiiiii...!yahu daha birkaç ay önce KISS grubunun tişörtüyle otobüse bindim,adamın teki beni nerdeyse dövecekti!gidene kadar ters ters bana baktı.en sonunda bende ona baktımda anca öyle çevirdi kafasını....

Bizim milletimiz doğustan jüri olarak dogmus bilsede bilmesede bi yorumu elbet vardir konu ne olursa olsun "Bilmiyorum" diyenini hic görmedim... sanane kardesim isder yesil yapar isder turunju git bak isine sanki senin evlatlarin torunlarin yigenlerin sülalen 4 4lük bi kendine bak önce ya...

Bayılırım değişik renklere yapmıslığımda çok vardır salla gitsin
Dış görünüş dersen hadi çok rahatsız oldun saçını boyarsın ama bu dünyada şişmanlara neler yapıyorlar bir bilsen (bir şişman olarak yazıyorum) o tiksinen bakışlar arkadan hatta utanmadan yüzüne söyledikleri şeyler
Ki burda bile neler neler diyorlar yok kocan aynı yatağa girmek istemezmiş yok ter kokarmışız
Yani demem o ki herkez konuşur salla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…