- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
cidden geri kalmislar herseyi begenmek zorunda degiller tabi ama bari yanimizdan gec git oyle yap yorumi bize duyurunca ne oldu..cok var boyle insanlar bu ulkede boyle gelisebilceklerini sanmiyorum da
Ahahhaha sonra daWynonna in yaşadığı ildeki bütün kadınlar yeşil saçlı.
Ahahaha yaa
Mochayı fazla mı kaçırdın yine
Benimde saçımı mor yapasım var zaten
herkesin tarzi farklidir giyimi kusami sac rengi makyaji baskalarini ilgilendirmeyen seylerdir..kiz kardesimin sac rengi herkesde cokca olmayan bir renk yesil..bugun sirf buyuzden bir kadina kirici oldugunu bile bile umrunda da olmadan saydirdim avmde yururken karsidan gelen iki kadin bir adam vardi kadin tam onumuzde la havle vela kuvvete diye bir giris yapti dedim arkasindan kesin delirtecek birsey gelicek saclari yesil yapmis hale bak gibi birsey dedi kadini herkesin ortasinda rezil ettim dis gorunusuyle alakali ne varsa saydim arkasini donemedi sadece yurudu gitti..sanane kim.ne isterse yapar insan gormemis gibi bakmalar herkes neden birbirinin dis gorunusune saygi duyamiyor kendi istedigi gibimi olucak herkes
Ahahaha yaa
Mochayı fazla mı kaçırdın yine
Benimde saçımı mor yapasım var zaten
yazik etti kendineO kadında hata yok aslinda, neden, çünkü balık baştan kokar, cok değil 2 hafta önce Başbakanımız bu gibi durumlarda mırıldanmamızı salık vermişti, abla sesli mırıldanmış
O ses yarışmasına bugün mor saçlı bir kız katılmıştı çokta hoş duruyor
Benim bile yapasım geldi çok şirin
o kendine dendigi icin sessizdi bana biri birdey dese oda susmazdi:) hani sevdigine yapilinca daha hiddetlenirya insan:) ben bide yapi itibariyle hircinimdir sussaydim kendime kizardim niye demedim diye:)memfis dogru söyle, yoksa kiz kardesinin saci senindemi hosuna gitmiyor?
ne diye kaale aliyorsun ki? kiz kardesin kendisinden memnunsa ve o bile birsey demediyse o kadina ..sen niye dertleniyorsun öyle bos insanlarin yorumlarina?
kendine yakismayacagini bilenler kiskancliktan laf soyluyor bencede:)
baksana ya sevilmez mi şu renk
(ayy çok büyük oldu foto)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?