- Konu Sahibi Melisammelisay
-
şaka gibi konuÇekici kocası var diye kendini imtihan dünyasında hisseden de bir siz varsınızdır herhalde.
Çok güldüm bu yorumunuza:)))Çekici kocası var diye kendini imtihan dünyasında hisseden de bir siz varsınızdır herhalde.
Ama kıvanç ile kıyas olmaz sonuçta değil mi :) Yani önemli olan ten uyumudur kaderdir biraz da... Kendine bakmayan biri misiniz mesela güzelliğin %60 ı bakım %20 si genetik %30 u öz güven bence...
Karısının estetikli hali ancak bu kadar olmuş. Eski fotoğraflarını aratın bide onlara bakın.Ama kıvanç ile kıyas olmaz sonuçta değil mi :) Yani önemli olan ten uyumudur kaderdir biraz da... Kendine bakmayan biri misiniz mesela güzelliğin %60 ı bakım %20 si genetik %30 u öz güven bence...
Çocuklarınız kime benziyor?Teşekkür ederim ben olsam konuyu kapatırım.
aynı şeyin tam tersinide bana yapıyorlar . Kocan çirkin nasıl bu adamla evlendin diye... heeytt diyorum sevdim aldım sizene !!! Huyu güzel olsun deyip konuyu kapatıyorum.
Poooff sorma beni daha gıcık eden olayda bu zaten...Çocuklarınız kime benziyor?
Bide hep çocukları kıyaslarlar ya babasına çekmiş çirkin annesine çekmiş güzel gibi.
Bu lafları çok duyuyorum merak ettim sizin durumunuzu.
Aslında empati kuruyorlar da konu sahibiyle değil, 'beğen' butonuna basacak olanlarla !!!Ne kadar empati yoksunu varsa, üşüşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?