- 20 Ağustos 2014
- 3.409
- 9.373
- 358
- Konu Sahibi Melisammelisay
-
Çok güzel yazmışsınız, 29 yaşıma kadar çirkin olduğumla ilgili hiç düşünme gereği duymamıştım, ta ki yeni eşimle evlenip onun çevresine girene kadar, sürekli bir laf sokmalar, açıkça çirkin olduğumu söylemeye kadar getirdiler konuyu.İlk başlarda umursamadım, direndim, yıllar geçtikçe, aynada başka bir ben görmeye başladım, onların söyledikleri kişiyi görüyordum artık, kendimi sorgular oldum, madem bu denli çirkinim neden daha önce fark etmedim, neden dışarı çıktığımda karşı cinsin bakışlarına maruz kalıyorum falan gibi şeyler.Ama ciddi ciddi özgüvenim düşmüş durumda, hala da tam toparlayabilmiş değilim açıkçası.Dışarda yürürken aldığım reaksiyonlar bile o özgüvenimi yerine getirmeye yetmedi açıkçası.Söylemesi ne kolay. Çevrenizdeki herkesin size sürekli aynı şeyi söylediğini ima ettipinş düşünün. İnsan başta kendisi öyle düşünmese dahi zamanla etkilenmeye ya da acaba gerçekten öyle mi ya diye sorgulamaya başlar. Konu sahibi arkadaşa söyleceğimse eşiniz sizi seviyor mu ? Sizi güzel bulduğunu söylüyor ya da hissettiyor mu ve en önemlisi insnalar böyle davranmaya başlamadan önce siz kendinizi güzel hissediyoe muydunuz? Tekrar hatırlayın o duyguları. O kalpleri suratlarından çirkşn insanlarada aldırmayın aynı şeyleri bende yaşadım
Kesinlikle öyleAslında empati kuruyorlar da konu sahibiyle değil, 'beğen' butonuna basacak olanlarla !!!
Eşin seni beğenmiş ve seni seçmiş. İş arkadaşların beğense ne olur beğenmese ne olur. Ayrıca şahane karizmatik eşim var diye gururlansana bunda ezilecek birşey mi var. Ne yaşadığını bilemiyorum ama özgüvenin düştüğü için kendi güzelliğinin bile farkına varamıyor olabilirsin. Belki bu konuyla ilgili yardım alabilirsin. Yada bikaç kitap oku faydası olur kim bilir. Mutluluklar diliyorum.Merhaba kadinalr kulubu
Pskolojim okadar bozulduki evliligim arkaslarim is ortami
Cok yogun agir bi iste calisiyorum
1 tane oglum var .
Okadar seyler yasadimki kucuklugumden beri anlatsam anlatamam . Dusunmeye bile tahamul edemiyorum yasadiklarimi
Bunun uzerine baskalarin düşünceleri
Cok yoruldum artik 23 yasinda tukendim hizli yasamakmi desem herseyi erken yasta mi yaptim desem yoksa bu kucuk yastami geldi basima bunlar desem yada benim aptalligimmi . Evet tek gercek sahip oldugum oglum sukurler olsunki hic pisman olmadigim tek sey oglum .
Neyse konuya dönüm
Evet esim benden yakisikli karizmatik bunun zaten farkindayim .
Belki sevmem gozumde cok yakisikli geliyor olmasidir ama oyle degil herkesin gorusu dusunceside oyle .
Sevgilik zamaninda birkac kez işittim sakayla karisik evlendigimde bikackez işittim yani soylendi kimler oldugunu bile hatilamiyorum is degisikligi arkadas sehir degisikligi nereye gitsem duydum .
Ve bugun bittim iste . Artik canima tak etti zaten yasadiklarim agir
Ruhum bedenim yorgun .
Bugun esim is yerine geldi . Ve is arkadaslarimla tanisti .
Benden ustun is arkadaşımız la kahve icti
Ama esim gittikten sonra sakayla karisik iki arkadas . Sen nerden buldun bunh
Yok iste iyi bulmussun sonra yanlis anlama falan ama bozuldum yeter artik ya yeter yuzume vurmayin bukadar yeter zaten kendimi begenmiyorum ozguvenim bitik . Yeter daa . Kendi aralarında nekadar karizmatik demeleri ve bunlari digenler erkek ve en agiri bide ona bak melisamnelisaya bak deyip gulup şakalaşma si .
Tek diyebildigim gönül bu demem
Ve sizide gorurum ozaman bende söyleyeceğimi biliyorum diyip sakayla konuyu kapattim.
Yasamaktan sogudum rabbim beni affet ama kullarin beni cezalandırıyor . Tek dilegim allahim yardim et isyanlarimi affet ...
Eşiniz de dile getiriyor mu bu durumu ?Iyi kotu yazan herkese tesekkur ederim yardımcı olanlara beni anlayanlara daha cok teseklur ederim iyi ki varsınız evet ozguvenim yok bu sebeplerle dahada cokuyor artik . Herkes bunu bilimcsizce yapiyor belki bende yapmisimdir . Ama yakisikli kocam var diye yada karim var diye gururlanmiyor kimse daha cok gurury bozuluyor artik kimseye yprum ypmyacgim boyle seylerde ya bunlari eşime diyrenlerde varsa illaki vardir bunlarda canimi yakiyor . Eskiden çok severdi ama simdi evliligimiz sallantida o artik kndini daha cok bgniyor kilo verdi bakıyor giyiniyor guluyorum ya tanidim adsmla simdiki adam bir degil gercekten dis gorunus batsin . Onemli olan ic guzellik
Demek ki ona da söylenen şeyler var ve özgüveni tavan yapmış.o artik kndini daha cok bgniyor kilo verdi bakıyor giyiniyor
Demek ki ona da söylenen şeyler var ve özgüveni tavan yapmış.
Sıra sizde!!!
Ayaklarınızın altına aldığınız özgüveninizi kaldırın ordan.
23 ,çok güzel bir yaş.Sizdeki güzellikleri keşfedin,enerjinizi yükseltin.
Kendinize bakın,zaman ayırın,gerekirse bu konuda profesyonel destek alın.
İnanın her şey yoluna girer.Ama buna önce sizin inanmanız lazım
Pes etmek yok!!!!!cok istiyorum insallah ama tam cabaliyoken bisey duyunca yine cokuyorum cok cabuk etkilenip pes ediyorum
Haklisin ilk once kendime deger vermekle basyayip sonra degistirmeye baslasam daha iyi olacak hersey icin tesekkur ederimPes etmek yok!!!!!
Sen pes edersen,başkaları kazanacak.Bunu hiç unutma.
Haklisin ilk once kendime deger vermekle basyayip sonra degistirmeye baslasam daha iyi olacak hersey icin tesekkur ederim
Insallah insallah toparlarim bende :))Anlaştık.Bugünden başlamaya ne dersin?
Güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?