Insanların benim hakkimda gorusleri ....

Çok güzel yazmışsınız, 29 yaşıma kadar çirkin olduğumla ilgili hiç düşünme gereği duymamıştım, ta ki yeni eşimle evlenip onun çevresine girene kadar, sürekli bir laf sokmalar, açıkça çirkin olduğumu söylemeye kadar getirdiler konuyu.İlk başlarda umursamadım, direndim, yıllar geçtikçe, aynada başka bir ben görmeye başladım, onların söyledikleri kişiyi görüyordum artık, kendimi sorgular oldum, madem bu denli çirkinim neden daha önce fark etmedim, neden dışarı çıktığımda karşı cinsin bakışlarına maruz kalıyorum falan gibi şeyler.Ama ciddi ciddi özgüvenim düşmüş durumda, hala da tam toparlayabilmiş değilim açıkçası.Dışarda yürürken aldığım reaksiyonlar bile o özgüvenimi yerine getirmeye yetmedi açıkçası.

23 yaş ve çirkinlik ay bir arada yazınca :) canım farkındalığın eksik olabilirmi?Bak bunu anlamak için geç kalma diye diyorum.Muhakkak ki güzel bir kadınsın ve bunu bilip kendine değer vermek senin görevin yazdıkların hakettiğin değeri sana vermeyenin yine sen olduğu anlaşılıyor.
Önce kendini sevmeli ve değer vermelisin.Kimse senden daha değerli olamaz.Lütfen bunu kendine yapma cidden üzüldüm bu yazdıklarına kendine güven lütfen.

yazacagim seyin sakasi bile kotu ama boyle densizlere en iyi cevap ''cok begendiysen al senin olsun de '' . Bence tamamen kiskancliktan boyle soyluyorlar. Bu arada lutfen bu kadar oz guvensiz olma. Kurban olsunlar is arkadaslarin sana .

Git aynaya bak,kendimi neden beğenmiyorum,neden özgüvenim yok diye düşün.Bakımsız olman çirkin olduğun anlamına gelmiyor çünkü.Sen kendini ne kadar çok seversen o kadar mutlu olacaksın.Kendinle yüzleş.Sonra da kararını ver harekete geç.Zamanında senin tipinle dalga geçenler aylar sonra dediklerinden utansınlar ki bunu yapabileceğine inanıyorum ben.

Buna niye üzüldünüz ki?

"Tabi, benim gibi birini de ancak böyle biri ikna edebilirdi evliliğe" deyip bir göz kırpmaya bakardı iş.

Kadınlarda da erkeklerde de özgüven çok önemli, karizmayı yüz güzelliği kadar özgüven de etkiliyor.

Aslında empati kuruyorlar da konu sahibiyle değil, 'beğen' butonuna basacak olanlarla !!!
Kesinlikle öyle
İçtenlikle derdini yazmış
Yok dert beğenmeyenler, yok insanlar haklılarcılar.
Sanki yazanların hepsi bireysel başarı ve özgüven timsali.
O yorumlar bile aşşalık kompleksi emaresi aslında

Eşin seni beğenmiş ve seni seçmiş. İş arkadaşların beğense ne olur beğenmese ne olur. Ayrıca şahane karizmatik eşim var diye gururlansana bunda ezilecek birşey mi var. Ne yaşadığını bilemiyorum ama özgüvenin düştüğü için kendi güzelliğinin bile farkına varamıyor olabilirsin. Belki bu konuyla ilgili yardım alabilirsin. Yada bikaç kitap oku faydası olur kim bilir. Mutluluklar diliyorum.

Iyi kotu yazan herkese tesekkur ederim yardımcı olanlara beni anlayanlara daha cok teseklur ederim iyi ki varsınız evet ozguvenim yok bu sebeplerle dahada cokuyor artik . Herkes bunu bilimcsizce yapiyor belki bende yapmisimdir . Ama yakisikli kocam var diye yada karim var diye gururlanmiyor kimse daha cok gurury bozuluyor artik kimseye yprum ypmyacgim boyle seylerde ya bunlari eşime diyrenlerde varsa illaki vardir bunlarda canimi yakiyor . Eskiden çok severdi ama simdi evliligimiz sallantida o artik kndini daha cok bgniyor kilo verdi bakıyor giyiniyor guluyorum ya tanidim adsmla simdiki adam bir degil gercekten dis gorunus batsin . Onemli olan ic guzellik

Eşiniz de dile getiriyor mu bu durumu ?

o artik kndini daha cok bgniyor kilo verdi bakıyor giyiniyor
Demek ki ona da söylenen şeyler var ve özgüveni tavan yapmış.
Sıra sizde!!!
Ayaklarınızın altına aldığınız özgüveninizi kaldırın ordan.
23 ,çok güzel bir yaş.Sizdeki güzellikleri keşfedin,enerjinizi yükseltin.
Kendinize bakın,zaman ayırın,gerekirse bu konuda profesyonel destek alın.
İnanın her şey yoluna girer.Ama buna önce sizin inanmanız lazım

cok istiyorum insallah ama tam cabaliyoken bisey duyunca yine cokuyorum cok cabuk etkilenip pes ediyorum

Benim ablam çoooook güzeldir. Boy pos endam kaş göz o biçim yani. Normalde beğenilen birisiyimdir. Yani değişik bi havam var böyle melez bi güzelliğim var. Ayna da baka baka alışıyoruz biz tabi ama görenler belirtir bunu. Amaaaa ablamla bi ortama gidelim herkes "kim bu" diyor bende " eeee ablam" insanlar yok artık tepki bu. Gerçekten çok güzel. Ama eniştem çirkin ya. Bildiğin öyle. Ama ablam ne yaptı. Bi kirli sakal kılık kıyafete şekil, yaz kış şöyle karizmatik bi gözlük tamam durum nerdeyse eşitlendi.
Yani bakım bakım bakım çok önemli. Gerçekten insan saçı başı şöyle bi yapınca kendine yakışan renkte bi kıyafet özgüvenli bi duruş çoook şeyi değiştirir.
İnsanlar densiz istediklerini söylerler. Yeterki siz kendinize gelin silkelenin

bukadar asagılık piskolojiki olma.diyemedin mi sizene veni seviyor bende onu seviyorum . evlisiniz ne hadlerine konusmak .

cogu erkekte güzel kzılarla beraberler ama beni terkeder layık degilim diye gezmiyorlar . giden kendi kaybeder
insanlar iç dıs birrlerine uyum saglayp evlenirler esinde sevmiş seni.

su olayı bile sanki inanalmaz kötü gibi anlatmıssın bakıs açını degistir. yasadıkların tecrübe bazıları ile yüzmes kendinden altta olanlara bak

liseliler gibi nasıl konusuyolarki bunu karizmatik bilmem ne.
fazla mıçmıç geldi bana. kimse oyle konusamaz eşim hakkında.

Sadece tip mi önemli yahu, tuttuğunu koparan azimli düzgün bir kadınsın. Bu özelliklerinin hiç bir öenmi yok da simetrik bir surat, 90-60-90 ölçüler mi daha önemli. İlginçsin valla.

Evet canım gördüğünüz kısım buzdağının üstü, altını kocama gösteriyorum sadece diyebilirsin :) Sonra onlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…