• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların davranışları

Iyi biri demissin A Aysusuay Nisandan sonra degistiyse eger ailesi yönlendiriyor buyuk ihtimal. Oğlum onu iste bunu iste diye. Bu bile ayrılmak icin sebep inan

canım nişanlının davranışları hoş değil, pazarlık yapıyor resmen, nedir bu yani. biz de nişanlıykn nişanlım 2.000 TL ye bir saat beğendi, bende dedim ki, annem 700 TL verdi onu geçemezsin :) oda dediki üstünü ben tamamlayım 2 binliği alayım çok beğendim onu dedi, sonrada yok öylede annenlere ayıp olur dedi ve bütçe neyse o fiyatlık saati aldı. sennikinin pazarlık yapması ilginç. adetten diyip insanlar saat alıyorlar adam en iyisini aldırmanın derdinde. gerçi böyle kızlarımızda çok var.

ama nişan döneminde bu maddi konular çok konuşuluyor biliyorum, benim eşimle bile sorunlar oluyordu ki, birine anlatsam hayatta inanmaz, öyle paraya pula değer vermeyen bir insan. ama işte bu kadar çok paralar harcanınca insanda değişik tepkiler gösterebiliyor.

onu en iyi tanıyan sensin. her zaman mı böyleydi? yoksa maddi sıkıntılar yüzünden mi tuhaflaştı? kararını vermen lazım. bizim aramızda valizin bile lafı olmuştu düşün :)) ama sonra dedimki yaa ben bu adamı kaç yıldır tanıyorum normalde hayatta böyle şeyler konuşmaz, strese girdikçe saçmalamaya başladı diye kendimi telkin ettim ki dediğim gibiymiş, evlenince eski haline döndü.
Öncelikle cok tesekkur ederim ne güzel anlatmıssın eşinle size maşallah diyorum evet haklısın aslında böyle değildi harcamalar onu yıprattı ama farkında değil ki başkasıyla evlense cok daha fazla harcayacaktı çünkü inanın hiç birşey istemedim herzaman onu düşündüm istediğim tek şey bunun bilincine varması

sende o zaman gelinlikten vazgeç gerçekte olması gerekeni al. eşyaları da bir kere alacağız de kalitelisini al.
devir değişti cidden kızların yaptıkları nazın bin kat fazlasını neden erkekler yapar oldu?
adam cimri, düşüncesiz, anlayışsız ve en kötüsü merhametsiz.
Aslında merhametli diye onu sevmiştim inanır mısın Evet neden erkekler böyle oldu kızlar artık fedakar olan çabalayan cogu erkek inanılmaz şımarmış durumda

Aslında merhametli diye onu sevmiştim inanır mısın Evet neden erkekler böyle oldu kızlar artık fedakar olan çabalayan cogu erkek inanılmaz şımarmış durumda

Bu anlattiginiz olumsuzluk ileride sorun teskil edecek bir sey bence. Peki ya diger durumlari nasil?

asla evlenmemelisin o adamla. bunu sen de biliyorsun. gücünü topla ayrıl. yoksa ya mutsuz bir evlilik yapacak devam edeceksin ya da boşanacaksın ki o daha zor. nişan atmak çok daha kolay.
seni ve aileni küçük gören birisiyle evlenmek istiyorsan sen bilirsin.

konu sahibi gider evlenir, gelir burda bizim başımızın etini yer kocam şöyle kocam böyle diye. öyle bi pasiflik sezdim kendisinde.

konu sahibi gider evlenir, gelir burda bizim başımızın etini yer kocam şöyle kocam böyle diye. öyle bi pasiflik sezdim kendisinde.
Gereksiz şikayet etmeyi sevmem yalnızca dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyaç duydum yazıklarımı okuma ve yazma önemli değilsin ki

Durumu yok desem tamam da mütevazi de değil. Bencil ve ukala buldum ben. Aklına takılan çok soru var ve endişelerinde haklısın. Evlenince geçer mi yoksa alışır mısın kendine sor.

Siz niye buluşmaya onun ayağına gittiniz ki. Ya orta yolda bulusulunur yada erkek senin ayağına gelir. Bu alışmış senin fedakarlıklarına ... Bu fedakarliklarina alıştığı için de bu verdiğin değeri de görmüyor seni de takmıyor. Sen de seçerken pahalı secseydin madem herkes gereğini yapmalı. Kiralık gelinlikten vazgeçtim evimde tutabilcegim çocuklarıma gösterebilecegim bir gelinlik istiyorum de bakalım alacak mı :) e görev alması gerek.

Siz niye buluşmaya onun ayağına gittiniz ki. Ya orta yolda bulusulunur yada erkek senin ayağına gelir. Bu alışmış senin fedakarlıklarına ... Bu fedakarliklarina alıştığı için de bu verdiğin değeri de görmüyor seni de takmıyor. Sen de seçerken pahalı secseydin madem herkes gereğini yapmalı. Kiralık gelinlikten vazgeçtim evimde tutabilcegim çocuklarıma gösterebilecegim bir gelinlik istiyorum de bakalım alacak mı :) e görev alması gerek.

Merhaba belki biraz uzun olacak şimdiden ilgilenenlere teşekkür ederim ben şubat ayında evlenicem büyükçekmece de yaşıyorum ama tuzla tarafına gelim gidicem nişanlıma uzağa gelin gidiceğim için duygusalım dediğimde bana şehirdışın gidenler var diyerek üzüntümü küçümsüyor ayrıca nişanlım karşıda yaşıyor nişanlılık dönemi boyunca hep ben gittim buluşmak için o kadar yoldan gitmeme hiç üzüldüğünü hissetmedim ayrıca ben cok hassas bi insanım en ufacık bişeye kırılıp ama küçücük birşeyden de mutlu olabilen biriyim evlenicez masraf olacak diye herşeyin en ama en uygununu almasını sağladım ama ona ragmen sürekli ne uygunu daha ne kadar pahalı olabilir ki diyor benim hiç birikimim yok yatak odası mutfak derken bende aileme en az 7 bin harcattım ailemin alacaklarında kaliteye daha önem verdim üstelik ailem emekli kredi çekip aldılar buna rağmen kendi daha cok masraf yaptıgını söylüyor sarardan damatlıl istiyormuş saat alınacak ona düğünde bana 800 liralıl saatleri gösteriyot alalıö diye diyorum biraz anlayışlı ol diye ama bana karşılığında evlilik bu üzerine düşeni herkes yapmalı bende yapıyorum diyor halbu ki ben gelinliği bile ucuz olsun diye 2. El kiraladım ona ragmen 1300 lira daha ne olacaktı diyor iyi da o fiyattan daha ucuza yok ki yok ne yapacagımı şaşırdım cok bunaldım başka sonunlarda var ama onun için 2. Kez konu açayım sizi de boğmayayım fikirlerinizle yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
Yol yakınken dön derim

Üstelik birde beğendiği damatlık 1200 lira ve illa ki onu istiyor ne yapacağımı bilemiyorum artık

Hobaa kiz gibi damatmis masallah ;) genelde kadinlar erkekleri yolar ya burda tam tersi damat gelini yolmaya calisiyor
Anasindan 800liralik saatle cikmis zaar

Back
X