- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Takmamış haliniz buysa taksanız ne olacak bilemedim. Benim migrenim var ve tuttuğu zaman sese karşı aşırı hassaslaşıyorum üst komşu sifon çekse kulağımda patlıyor ama üst komşum gece tuvalete gidiyor diye kinlenmiyorum çünkü bu benim problemim onun değil. Demirliğe oturtulan çocuğun bağırmasından rahatsız olun tamam da karşı evde yere düşen bıçak sesinden rahatsız oluyorsanız bu sizin probleminiz.
Bizene diyorsan niye konu açıyorsunuz ki basbayağı sorun etmişsiniz işte. Alt katındaki kadın açmamış konuyu onun hakkını savunuyormuşsunuz ayağına da yatmayın yaniNiye bu kadar sinirlendiniz ki? Ben deli gibi gürültü olan bir evden çıkıp taşındım buraya. Zaten kendi evleri sonuçta bizene diye de yazmışım değil mi? Ölsünler gebersinler demedim herhalde. Ben yere düşen bıçak sesinde de değilim en azında o saatte mutfakta bir iş yapıyorsan tencereyi tavayı yere düşürme, birbirine çarpma. Hadi beni geçtim alt kadındaki içinde kötü bu durum ve bu gerçekten takmış halim de değil. Ben kendim o saatte mutfakta bir iş yapıyorsam sırf alt katımdaki için dikkat ediyorum
Bizene diyorsan niye konu açıyorsunuz ki basbayağı sorun etmişsiniz işte. Alt katındaki kadın açmamış konuyu onun hakkını savunuyormuşsunuz ayağına da yatmayın yani
Hey allahım ya çok haklısın kardeşim insanda biraz görgü olur karşı sokaktaki insanları düşünür patates kızartmaz böyleleri şehirde değil mağarada yaşasın desem saldırmamış olacaktım değil mi. Size de iyi gecelerHiçbir şey ayağına yattığım yok. Ben düzgün konuşurken sizin bana neden saldırdığınızı anlayamıyorum sadece şu an? Burada tartışma çıkarıp birbirimizi kırmamız gerektiğini de düşünmüyorum. İyi geceler.
Hey allahım ya çok haklısın kardeşim insanda biraz görgü olur karşı sokaktaki insanları düşünür patates kızartmaz böyleleri şehirde değil mağarada yaşasın desem saldırmamış olacaktım değil mi. Size de iyi geceler
Hic kan emme istegi duyuyor musunuz? Boyle atardamar isirma istegi falan?Masallah kulaklariniz ne iyi duyuyor. Valla yapcak pek bir sey yok. Supurge falan aciyolarsa sikayet edin ama yemek yapiyor diye sikayet etmeniz olmaz zaten sonuc da alamazsiniz. Sonucta herkesin duzeni bir degil. Guzellikle bi soyleyin biraz daha dikkat etseniz falan belki daha ozenirler.
Aydinlik gibi bi ara mi camlarin oldugu yer. Oyleyse ses cok yanki yapar. Anliyorum ben sizi haklisiniz. Ama napilir ya laftan anlayan insanlarsa konusarak halledebilirsiniz, ki camdan tukuren kadinin laftan anlamayacagini dusunuyorum, yada disardan camin oldugu yere ses gecirmez montalama yapin, cami da kapali tutup farkli sekilde serinleyin, yada en azindan uyurken rahat etmek icin kulaklarinizi rahatsiz etneyecek bi tikac falan.Yok cidden çok yakın camlar ondan bu kadar duyuluyor. Eminim onlar da benim sesimi çok net duyuyorlardır. Yok zaten şikayet edecek bir durumda da değilim abartmadıkları müddetçe
Aydinlik gibi bi ara mi camlarin oldugu yer. Oyleyse ses cok yanki yapar. Anliyorum ben sizi haklisiniz. Ama napilir ya laftan anlayan insanlarsa konusarak halledebilirsiniz, ki camdan tukuren kadinin laftan anlamayacagini dusunuyorum, yada disardan camin oldugu yere ses gecirmez montalama yapin, cami da kapali tutup farkli sekilde serinleyin, yada en azindan uyurken rahat etmek icin kulaklarinizi rahatsiz etneyecek bi tikac falan.
Her gece neden patates kizartiyorlar ya Allah Allah. O ses taktak yani baska bir seyin sesi olmasin, yatak carpmasinin falanbir sure acaba baska bir odada uyumaya mi calissan ? Sen soylesen de dikkat etmezler bence yani dikkat edecek olsalar daha dikkatli davranirlardi
Her gece neden patates kizartiyorlar ya Allah Allah. O ses taktak yani baska bir seyin sesi olmasin, yatak carpmasinin falanbir sure acaba baska bir odada uyumaya mi calissan ? Sen soylesen de dikkat etmezler bence yani dikkat edecek olsalar daha dikkatli davranirlardi
puhahahahahahaholayin ustune patates kizartmasi seviyorlardir belki:))) vallahi guldurdun beni:)
puhahahahahahaholayin ustune patates kizartmasi seviyorlardir belki:))) vallahi guldurdun beni:)
Ay cok degisik. O kadar patates kizartmasini ne yapiyorlar gece vakti ya cok merak ettim. Oturup yiyorlar mi gorunuyor mu ? Suan belki sey olabilir hani ramazanda tutulmayan orucun kazasi icin gece sahura kalkmis olabilirler ama ramazandan once de boyleyse cok degisik bir aile. Deli falan gibi korkardim benOnu ben de anlamadım maalesef. Bir de baya uzun süre kızartıyorlar 1 saat kadar. Yok öyle bir ses değil :) bir şey çakıyorlar sanki. Hiç tanımıyorum onları onun için gidip uyaracak durumum yok :/ bu gece çok vardı ses ondan çıldırdım sanırım
Ya ben bu gurultu olayina cok fena takigim ozellikle sabahlari. Sabah ve sabaha karsi yapilan gurultunun beni bir seri katile donusturme potansiyeli var, o yuzden seni az cok anliyorum. Muhtemelen evler cok yakin ve ses yalitimi iyi degil, o yuzden cok ses geliyordur.
Bu arada sen kendine de dikkat et:) senin gurultu de gidiyordur, sesli seyler yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?