İnsanların Görgüsüzlüğü

Ramazandan önce de her gece olmasa da kızartıyorlardı yok görmüyorum yediklerini bakmıyorum daha doğrusu.

caytabagi sende acayip hikaye yazma potansiyeli var:))) neler neler geliyor aklina, adamlari gece yemek yediler diye deli ettin

withoutyou arada bak bakalim kilolular mi, ee o kizartma gobek yapar:) degillerse sorarsin bu isin sirri ne diye:) hem gece kizartma yiyip hem zayif olmak:)

Ramazandan önce de her gece olmasa da kızartıyorlardı yok görmüyorum yediklerini bakmıyorum daha doğrusu.
O zaman da oructandir belki. Tam bilmiyorum ama ramazan onu de bir oruc zamani var galiba. Gurultu yapmalari hos degil ama onlar ibadet edecek diye sen uykusuz kalmak zorunda degilsin. Sende bir seyler mi pisirsen acaba lahana falan pisir bari pis kokuyor o , kokuyu yolla o tarafa cok ilginc ya. Bizim de arada komsulardan biri ramazan oncei dahi gece sucuk pisiriyor. Sucuk hadi neyse de patates ugrastirici ne bileyim gece vakti as ermedikten sonra kalkip yapmazdim. Bir bak bence gece kim kim oturuyor sofraya ne yapiyorlar falan

Uykusuz kalmıyorum aslında gece uyuyamıyorum çünkü sadece insan sessizlik istiyor geceleri en azından olmayınca da sinirleniyorsun ister istemez. Bu gece de çok ses yaptıkları için çok sinirlendim herhalde geçti şimdi sinirim :)

yeni bir din bulmuslar, patates kurban ediyorlar

Aslinda aklima ilk sey geldi. 1 saat patates kizartiyolar diyince. Acaba kantinleri var da sabaha mi hazirliyorlar diye dusundum
Sonra kantinlerde fritöz olabilecegi ve okullarin kapali oldugu geldi hayalgucum cok beterdir hemen baslar hikaye yazmaya

Camlariniz cok yakinsa siz ya da esiniz gurultu oldugunda seslenip konusmayi deneseniz? Ise yaramazsa aklima soyle bisey geldi: gece 3te yemek yiyen insan, gunduz uyuyordur. Açın cami bangir bangir muzik dinleyin belki ayni seyi yasayinca anlarlar

Bekarım ben :) yok aslında o kadar abartıp misillemeye dökeceğim bir durum yok. Şimdi sessizleştiler mesela :) normalde tencere tava düşürmeseler böyle problem etmem zaten

Iyi bari gectiyse. Sinirlenince falan bir sey deme de genelde hemen cevap verirler , hazir cevap degilsen altta kalacagini dusunuyorsan hic ses etme. Aynini yap belki duzelirler. Bence yani :) bizim bir komsu her Allahin gunu kizartma yapiyor karisik. Ben de nasil severim ama. Banyodan kokusu geliyor yemin ederim isemeye gidesim gelmiyor. Hele diyet zamani mahvoluyorum. Sanki bizim banyoda pismis gibi nasil yogun kokusu. Bazen zil calip soylesem diyorum sonra ters bir sey derler diye susuyorum. Yani banyodan neden geliyor koku anlamiyorum. Komsuluk zor bazen ya aslinda site icinde mustakil ev olacak en guzeli :)))

Ah evet öylesi en güzeli yaa... ama okul vs derken uzak bir yerlere kaçmak çok zor

Gece gece canim patates kizartmasi istedi :)

Bence sizlerin evlerinde iş yok. Karşı binanın pişirdiği patatese kadar ses duymak nedir yahu... Bu kadar bitişik nizam ev alınmaz. Ses yalıtımı da zayıf sanırım. Adamlar yere tencere tabak da düşürse, sabaha karşı 3te 4te yemek de yapsa, bundan rahatsız olunamaz. Düşürme zaten yanlışlıkla oluyordur, insanlık hali. Komşu gürültüsü, toplu yaşama konusunda çok hassasım. Ama insanların yemek yapmak, duşa girmek, wc kullanmak gibi en doğal ve masum haklarından şikayet etmeye gelince durum, iş değişiyor. Sorunu sizde buldum ben de. Yemek pişirme sesine bile bu kadar katlanamıyorsanız sorunu kendinizde aramalı, kendinize çözümler bulmalısınız. Örneğin kulak tıkacı kullanmak gibi.

Kendi evimde kulak tıkacı kullanmak zorunda değilim rahat uyumak için. Bence herkesin birbirine saygı duyması gerekiyor toplu yaşam alanlarında. Bizim camlarımız neredeyse bitişik elbette onlar da benim sesimi duyuyordur belki onlarda benden rahatsız oluyordur bilemeyiz. Zaten bu gece aşırı ses vardı, bir de üstüne tükürme olayı olunca sinirlerim bozuldu açtım bu konuyu. Burada biraz konuşunca geçti sinirim onların da sesi bitti zaten. Konuyu kapattıracağım. Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…