- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi withoutyou
-
Ay cok degisik. O kadar patates kizartmasini ne yapiyorlar gece vakti ya cok merak ettim. Oturup yiyorlar mi gorunuyor mu ? Suan belki sey olabilir hani ramazanda tutulmayan orucun kazasi icin gece sahura kalkmis olabilirler ama ramazandan once de boyleyse cok degisik bir aile. Deli falan gibi korkardim ben
Ay cok degisik. O kadar patates kizartmasini ne yapiyorlar gece vakti ya cok merak ettim. Oturup yiyorlar mi gorunuyor mu ? Suan belki sey olabilir hani ramazanda tutulmayan orucun kazasi icin gece sahura kalkmis olabilirler ama ramazandan once de boyleyse cok degisik bir aile. Deli falan gibi korkardim ben
O zaman da oructandir belki. Tam bilmiyorum ama ramazan onu de bir oruc zamani var galiba. Gurultu yapmalari hos degil ama onlar ibadet edecek diye sen uykusuz kalmak zorunda degilsin. Sende bir seyler mi pisirsen acaba lahana falan pisir bari pis kokuyor o , kokuyu yolla o tarafaRamazandan önce de her gece olmasa da kızartıyorlardıyok görmüyorum yediklerini bakmıyorum daha doğrusu.
O zaman da oructandir belki. Tam bilmiyorum ama ramazan onu de bir oruc zamani var galiba. Gurultu yapmalari hos degil ama onlar ibadet edecek diye sen uykusuz kalmak zorunda degilsin. Sende bir seyler mi pisirsen acaba lahana falan pisir bari pis kokuyor o , kokuyu yolla o tarafacok ilginc ya. Bizim de arada komsulardan biri ramazan oncei dahi gece sucuk pisiriyor. Sucuk hadi neyse de patates ugrastirici ne bileyim gece vakti as ermedikten sonra kalkip yapmazdim. Bir bak bence gece kim kim oturuyor sofraya ne yapiyorlar falan
O zaman da oructandir belki. Tam bilmiyorum ama ramazan onu de bir oruc zamani var galiba. Gurultu yapmalari hos degil ama onlar ibadet edecek diye sen uykusuz kalmak zorunda degilsin. Sende bir seyler mi pisirsen acaba lahana falan pisir bari pis kokuyor o , kokuyu yolla o tarafacok ilginc ya. Bizim de arada komsulardan biri ramazan oncei dahi gece sucuk pisiriyor. Sucuk hadi neyse de patates ugrastirici ne bileyim gece vakti as ermedikten sonra kalkip yapmazdim. Bir bak bence gece kim kim oturuyor sofraya ne yapiyorlar falan
Aslinda aklima ilk sey geldi. 1 saat patates kizartiyolar diyince. Acaba kantinleri var da sabaha mi hazirliyorlar diye dusundumcaytabagi sende acayip hikaye yazma potansiyeli var:))) neler neler geliyor aklina, adamlari gece yemek yediler diye deli ettin
withoutyou arada bak bakalim kilolular mi, ee o kizartma gobek yapar:) degillerse sorarsin bu isin sirri ne diye:) hem gece kizartma yiyip hem zayif olmak:)
Patatistleryeni bir din bulmuslar, patates kurban ediyorlar
Camlariniz cok yakinsa siz ya da esiniz gurultu oldugunda seslenip konusmayi deneseniz? Ise yaramazsa aklima soyle bisey geldi: gece 3te yemek yiyen insan, gunduz uyuyordur. Açın cami bangir bangir muzik dinleyin belki ayni seyi yasayinca anlarlar
Patatistler
hahahah:))
withoutyou kendine bir bak bakalim soyle evladim, patatese benzer bir tarafin var mi, varsa kendine mukayyet ol, etrafin sarilmis durumda
Iyi bari gectiyse. Sinirlenince falan bir sey deme de genelde hemen cevap verirler , hazir cevap degilsen altta kalacagini dusunuyorsan hic ses etme. Aynini yap belki duzelirler. Bence yani :) bizim bir komsu her Allahin gunu kizartma yapiyor karisik. Ben de nasil severim ama. Banyodan kokusu geliyor yemin ederim isemeye gidesim gelmiyor. Hele diyet zamani mahvoluyorum. Sanki bizim banyoda pismis gibi nasil yogun kokusu. Bazen zil calip soylesem diyorum sonra ters bir sey derler diye susuyorum. Yani banyodan neden geliyor koku anlamiyorum. Komsuluk zor bazen ya aslinda site icinde mustakil ev olacak en guzeli :)))Uykusuz kalmıyorum aslında gece uyuyamıyorum çünküsadece insan sessizlik istiyor geceleri en azından olmayınca da sinirleniyorsun ister istemez. Bu gece de çok ses yaptıkları için çok sinirlendim herhalde geçti şimdi sinirim :)
Iyi bari gectiyse. Sinirlenince falan bir sey deme de genelde hemen cevap verirler , hazir cevap degilsen altta kalacagini dusunuyorsan hic ses etme. Aynini yap belki duzelirler. Bence yani :) bizim bir komsu her Allahin gunu kizartma yapiyor karisik. Ben de nasil severim ama. Banyodan kokusu geliyor yemin ederim isemeye gidesim gelmiyor. Hele diyet zamani mahvoluyorum. Sanki bizim banyoda pismis gibi nasil yogun kokusu. Bazen zil calip soylesem diyorum sonra ters bir sey derler diye susuyorum. Yani banyodan neden geliyor koku anlamiyorum. Komsuluk zor bazen ya aslinda site icinde mustakil ev olacak en guzeli :)))
Evet maalesef. :/ bir gun bak bakalim ya o komsuya ben cok merak ettim insan her gece o kadar patatesi napar diye :)) bakarsan yaz olur mu :))Ah evet öylesi en güzeli yaa... ama okul vs derken uzak bir yerlere kaçmak çok zor
Gece gece canim patates kizartmasi istedi :)Evler hem çok yakın hem de yalıtım yok gerçekten. Çoğu ses onların suçu değil zaten ama bazı konularda dikkatli olsalar süper olacak. Kesin gidiyordur benim sesim ama zaten ben kendim de çektiğim için ev içinde sessizimdir
Evet maalesef. :/ bir gun bak bakalim ya o komsuya ben cok merak ettim insan her gece o kadar patatesi napar diye :)) bakarsan yaz olur mu :))
Bence sizlerin evlerinde iş yok. Karşı binanın pişirdiği patatese kadar ses duymak nedir yahu... Bu kadar bitişik nizam ev alınmaz. Ses yalıtımı da zayıf sanırım. Adamlar yere tencere tabak da düşürse, sabaha karşı 3te 4te yemek de yapsa, bundan rahatsız olunamaz. Düşürme zaten yanlışlıkla oluyordur, insanlık hali. Komşu gürültüsü, toplu yaşama konusunda çok hassasım. Ama insanların yemek yapmak, duşa girmek, wc kullanmak gibi en doğal ve masum haklarından şikayet etmeye gelince durum, iş değişiyor. Sorunu sizde buldum ben de. Yemek pişirme sesine bile bu kadar katlanamıyorsanız sorunu kendinizde aramalı, kendinize çözümler bulmalısınız. Örneğin kulak tıkacı kullanmak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?