• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların İftiraları Arkadaşımı Öldürüyordu.

yagmurercan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
311
143
33
40
Ne kadar Kolay Adın Çıkarılması.Birkaç gün önce benim arkadaşım iftiralar yüZünden intihara kalkıştı çok üZgünüm ve canım çok yanıyor.Annesi kurtarmasa şuan yaşamıyodu niye bukadar acımasılar?Çok sinirlerim boZuk kıZlar.(Klavyemde sorun olduğu için Z'leri sadece büyük yaZdım kusura bakmayın)

Maalesef toplumumuz kafa yapısı itibariyle buna müsait, elinizden geldiğince arkadaşınızın yanında olmaya çalışın ve psikiyatriste gitmesi konusunda yönlendirin. İnsanlar hep konuşurlar. Hep...

Ne kadar Kolay Adın Çıkarılması.Birkaç gün önce benim arkadaşım iftiralar yüZünden intihara kalkıştı çok üZgünüm ve canım çok yanıyor.Annesi kurtarmasa şuan yaşamıyodu niye bukadar acımasılar?Çok sinirlerim boZuk kıZlar.(Klavyemde sorun olduğu için Z'leri sadece büyük yaZdım kusura bakmayın)
Geçmiş olsun nedir bu kadar büyük olay davacı olsunlar iftira dan

Maalesef toplumumuz kafa yapısı itibariyle buna müsait, elinizden geldiğince arkadaşınızın yanında olmaya çalışın ve psikiyatriste gitmesi konusunda yönlendirin. İnsanlar hep konuşurlar. Hep...
İlk seansına dün götürdüm sürekli yanında kalıyorum.Şimdi uyuyor onu gördükçe içim sıZlıyor bişey gelmiyo elden cahil insanlar malesef:(

İlk seansına dün götürdüm sürekli yanında kalıyorum.Şimdi uyuyor onu gördükçe içim sıZlıyor bişey gelmiyo elden cahil insanlar malesef:KK43:
Yaptıklarını yaşamadan ölmezler merak etmeyin, siz güçlü durun ki en azından arkadaşınız sizden güç alsın. Geçmiş olsun...

Geçmiş olsun nedir bu kadar büyük olay davacı olsunlar iftira dan
İğrenç iftiralar yani arkadaşımın kötü işler yaptığı herkesle bişeyler yaşadığı hakkında ailesine kadar taşımışlar babası bilinçsiZce bir tokat atmış sonra sabah annesi bileklerini görmüş Zamanında yetişmiş Allahtan

Yaptıklarını yaşamadan ölmezler merak etmeyin, siz güçlü durun ki en azından arkadaşınız sizden güç alsın. Geçmiş olsun...
Teşekkürler kimseye bişey diyemediğim için burda paylaşmak istedim duygularımı açık edemiyorum sürekli gülümsüyorum Allah dayanma gücü versin şu mübarek günde dualarınıZı eksik etmeyin

Yaşattıklarının beterini yaşamadan ölmesinler. Ağızları dilleri kopsun hepsinin çok kolay iftira atmak o iftiralara inananlarda onun dedikodusunu yapanlarda beter olsunlar :/
amin insallah ben ilk defa böyle bir olaya şahit oldum bukadar mı cahiller göZüyle görmeden nasıl ailelere kadar anlamıyorum.

çok geçmiş olsun

ne yaptılar ki arkadaşınıza?
herkesle birşeyler yaşıyormuş ve evlenmek üZereydi duyulanlar nişanı da boZdu ailesiyle arasını da söylenenler ama masum olduğunu anlayan babası pişman tokat atmış kıZa elaleme aldanıp şimdi perişan oldu durmadan başındayıZ

Az önce serdar ortaç ın yazısını okudum kaç gündür karısı hakkında dünyanın dedikodusu yapılıyor. Bugün mü dün mü ne açıklama yapmış kadının yemek yemesinede mi karışacağım Amerika'daki dostlarımız var bizim 20 25 kişilik grup var orada ama restoranda meraklı ve dedikodu yapmayı seven türkler varmış adamın herseyini araştırıp Arap seyhi nin oğluyla yakınlaştı diye iftira atıyorlar dedi ki adam karısının yanında ya olmasaydı bak bir yuva daha yıkılacak bir evlilik bir hayat daha iftiraya kurban gidecekti.
amin insallah ben ilk defa böyle bir olaya şahit oldum bukadar mı cahiller göZüyle görmeden nasıl ailelere kadar anlamıyorum.

İğrenç iftiralar yani arkadaşımın kötü işler yaptığı herkesle bişeyler yaşadığı hakkında ailesine kadar taşımışlar babası bilinçsiZce bir tokat atmış sonra sabah annesi bileklerini görmüş Zamanında yetişmiş Allahtan
Keşke anne baba biraz bilinçli olsa her duyduğuna inanmasa çok geçmiş olsun tekrar

Az önce serdar ortaç ın yazısını okudum kaç gündür karısı hakkında dünyanın dedikodusu yapılıyor. Bugün mü dün mü ne açıklama yapmış kadının yemek yemesinede mi karışacağım Amerika'daki dostlarımız var bizim 20 25 kişilik grup var orada ama restoranda meraklı ve dedikodu yapmayı seven türkler varmış adamın herseyini araştırıp Arap seyhi nin oğluyla yakınlaştı diye iftira atıyorlar dedi ki adam karısının yanında ya olmasaydı bak bir yuva daha yıkılacak bir evlilik bir hayat daha iftiraya kurban gidecekti.
cehalet başka bişey değil Allah dillerinden sakınsın diyebilcek bişey olmuyo elimiden bişey gelmiyo ya bu canımı yakıyo.

Burada bir kadında bana iftira atmıştı babasına laf ettiğim için( babası başka kadınla sevgili oluyor o kişide sürekli kadını suçluyordu) ben de itiraz edip babasına kızınca demek ki sende evli bir adama kancayi takip ondan hamile kalmışsın ki o kadını savunuyorsun dedi. Ben hamileyim hem bana hem de bebeğime hakaret edip iftira attı insanlar hiç tanımadığı insanlara bile çok kolay iftira atıyorken o kızcağıza yapılanlar maalesef ama maalesef gerçek yazık günah işte namuslu insanlar iftira atmak çok kolay :(
herkesle birşeyler yaşıyormuş ve evlenmek üZereydi duyulanlar nişanı da boZdu ailesiyle arasını da söylenenler ama masum olduğunu anlayan babası pişman tokat atmış kıZa elaleme aldanıp şimdi perişan oldu durmadan başındayıZ

İftirayı geç bişey yapmış olsa bile bu onun hayatı sağda solda konuşup adını çıkarmak ne kadar iğrenç bişey. İnşallah bunu yapanların kendilerininde başına aynısı gelir. En nefret ettiğim insanlar dedikodu yapanlar.

ınsanlar ıftıranın ne oldugunu bir bilseler...Allah bıldıgı gibi yapsın...gercı yanlıs anlasılan bir konu var deginmeden gecemıyecem gercek ama gercek Allah korkusu olan bırı bunu yapmaz..hz ısa zamanında bır kadına zına ıftırası atılır...kadını lınc etmek ısterler..hz Isa tamam alın elınıze tasları..aranızda bugune kadar hıc ama hıc gunah kım ışlemedıyse atsın tası der...herkes elındekı taşla kala kalır...Allah askına ıısı gucu yokmu bu ınsanların herkes donsun kendi gunahlarına baksın...Allahın kımı nerden nasıl affedecegı hiç bellı olmaz...kul hakkıyla asla gelmeyın ona rahmetım yoktur diyen bır Rabbımız var..

kaldıkı ısterse arkadasınız o ıftıra denen seyı yapmıs olsun...kıme ne...Rabbıyle onun arasında...

Back
X