• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların İftiraları Arkadaşımı Öldürüyordu.

kaldıkı ısterse arkadasınız o ıftıra denen seyı yapmıs olsun...kıme ne...Rabbıyle onun arasında...
Aaa hiç olur mu öyle Rabbim'le onun arasında onlar için Allah ta kim? (Haşa) onlar o kadar yüce ki Allahtan üstün görürler kendilerini ahlak bekçileri onlar tertemiz melaike ama karşısında ki her insan pislik iftira atarken bile zevki sefa içinde pislik ağızlarını yaya önünü ardını bir insanın hayatını şerefini bile düşünmezler asla. O kızcağız ölse idi zil takıp oynarlardı eminim.

ınsanlar ıftıranın ne oldugunu bir bilseler...Allah bıldıgı gibi yapsın...gercı yanlıs anlasılan bir konu var deginmeden gecemıyecem gercek ama gercek Allah korkusu olan bırı bunu yapmaz..hz ısa zamanında bır kadına zına ıftırası atılır...kadını lınc etmek ısterler..hz Isa tamam alın elınıze tasları..aranızda bugune kadar hıc ama hıc gunah kım ışlemedıyse atsın tası der...herkes elındekı taşla kala kalır...Allah askına ıısı gucu yokmu bu ınsanların herkes donsun kendi gunahlarına baksın...Allahın kımı nerden nasıl affedecegı hiç bellı olmaz...kul hakkıyla asla gelmeyın ona rahmetım yoktur diyen bır Rabbımız var..
Allah ın adaleti illa ki yerini bulacak karakterleri cahillikleri ne hale getirdi yaşayan 30 yaşında biri bilinci nekadar gitti nasıl hayattan umudunu kesti ona bunu yapanlar elbette ki çekicekler inşallah önemli olan şu travmayı biran önce atlatabilmek bakalım elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.

Aaa hiç olur mu öyle Rabbim'le onun arasında onlar için Allah ta kim? (Haşa) onlar o kadar yüce ki Allahtan üstün görürler kendilerini ahlak bekçileri onlar tertemiz melaike ama karşısında ki her insan pislik iftira atarken bile zevki sefa içinde pislik ağızlarını yaya önünü ardını bir insanın hayatını şerefini bile düşünmezler asla. O kızcağız ölse idi zil takıp oynarlardı eminim.
Allahın cehennem odunu dediklerı sahıslar...nesıllerı tukenmeyecek bu dunyada

Nasıl hale geldik ben utanıyorum artık okumuyorlar bilmiyorlar ama işlerine gelmeyince günah bir cana maal oluyorlardı çok sinirliyim duramıyorum

Nasıl hale geldik ben utanıyorum artık okumuyorlar bilmiyorlar ama işlerine gelmeyince günah bir cana maal oluyorlardı çok sinirliyim duramıyorum
Bol bol dua et bu günlerde Rabbim in merhameti çoksa gazabı da bir o kadar büyük. Bir insana iftira atacaksam eğer ağzımı açamadan Rabbim canımı alsın. Şu dünyada en en korktuğum şey iftira ve kul hakkı ah bir bilseler di o cehennem ateşini dilleri làl olur sus pus kalirlardi. Arkadaşına bol bol destek ver onu hiç yalnız bırakma babasına da o utanç yeter ömrünün sonuna kadar.

kuranı kerımı okuyup anlayan bırı olarak en cok cehennem ayetlerı baskasının kusurlarını arastıran laf getırıp goturen dedıkodu yapanlar ıle ılgılı oldugunu bir bilseydı su cahıl ama ınanclıyız dıyen dınden ımandan habersız zatı muhteremler...hutame denen en kızıgın cehennemın atesıne atılacaklar ayette aynen soyle ınsnalarla alay edenler..laf getırıp goturenler...acıp okusalar bır...ayrıca bır kadının ıffetıne biri konusursa 4 tane sahıt getirecek bu sahıtlerde olay anını aynı anda gorecek..pekı sorarım boyle bırsey mumkunmu...4 kısı aynı anda bır olayı gorebilirimi...ıste Rabbımız ıftırayı bukadar ımkansız hale getirmiş..kaldıkı bızım halkımız gormedıgını gormus gibi anlatıyor...yalancılar.

Bol bol dua et bu günlerde Rabbim in merhameti çoksa gazabı da bir o kadar büyük. Bir insana iftira atacaksam eğer ağzımı açamadan Rabbim canımı alsın. Şu dünyada en en korktuğum şey iftira ve kul hakkı ah bir bilseler di o cehennem ateşini dilleri làl olur sus pus kalirlardi. Arkadaşına bol bol destek ver onu hiç yalnız bırakma babasına da o utanç yeter ömrünün sonuna kadar.
Klasik baba tepkisi nişanlısı yüZüğü getirince hiç düşünemiyorlar erkekler anlamıyorlar dinlemiyorlar malesef hiç yanından ayrılmıyorum iZin aldım işten de şehir dışına götürcem ayarlayıp hava değişimi önerdi doktoru

Ne kadar Kolay Adın Çıkarılması.Birkaç gün önce benim arkadaşım iftiralar yüZünden intihara kalkıştı çok üZgünüm ve canım çok yanıyor.Annesi kurtarmasa şuan yaşamıyodu niye bukadar acımasılar?Çok sinirlerim boZuk kıZlar.(Klavyemde sorun olduğu için Z'leri sadece büyük yaZdım kusura bakmayın)
dualar bolumunden arkadaısnız ıcın dualar dagıtsanız..belkı manen rahatlar ne dersiniz.hersey dua uzerıne su dunyada..

kuranı kerımı okuyup anlayan bırı olarak en cok cehennem ayetlerı baskasının kusurlarını arastıran laf getırıp goturen dedıkodu yapanlar ıle ılgılı oldugunu bir bilseydı su cahıl ama ınanclıyız dıyen dınden ımandan habersız zatı muhteremler...hutame denen en kızıgın cehennemın atesıne atılacaklar ayette aynen soyle ınsnalarla alay edenler..laf getırıp goturenler...acıp okusalar bır...ayrıca bır kadının ıffetıne biri konusursa 4 tane sahıt getirecek bu sahıtlerde olay anını aynı anda gorecek..pekı sorarım boyle bırsey mumkunmu...4 kısı aynı anda bır olayı gorebilirimi...ıste Rabbımız ıftırayı bukadar ımkansız hale getirmiş..kaldıkı bızım halkımız gormedıgını gormus gibi anlatıyor...yalancılar.
kar tanesi çığ oluyor dilden dile utanmıyorlar hiç çekinmiyorlar Allah beterinden sakınsın bununla geçmiş etsin demekle kendimi telkin ediyorum durmadan bu kadar öfke normal değil böyle bi günde bir durulabilseydim

Vay ki ne vay.
İftira,insanın ahiret hayatını karartacak olan kul hakkı sayılıyor.
Çok geçmiş olsun canım.

İftira atmak çok kolaydır. Ben de nefret ediyorum bilip bilmeden konuşanlardan, kötü niyetli olanlardan, iftira atanlardan.
Maalesef bunların kökleri kuramayacak.

Aynı iftira yüzünden ben eşimden boşanıyordum geçen yaz çok şükür beni bildiği için inanmadı ama bilirim nasıl zor zamanlardı Allah'a sığınsın o çok büyük Rabbim bunu yapanın yanına bırakmaz rahat uyuyamaz en basta

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, inşallah arkadaşınız tez zamanda iyileşir. Kimse için üzülmeye değmiyor, ne demişler 'dünya bir gün oda bugün'. Allah sabr versin.

İftira atmak çok kolaydır. Ben de nefret ediyorum bilip bilmeden konuşanlardan, kötü niyetli olanlardan, iftira atanlardan.
Maalesef bunların kökleri kuramayacak.
Yabancılara bu konuda özeniyorum kimsede böyle birşey yok karışmıyorlar asıl bizim daha çok dikkat etmemiz gerekir.

Aynı iftira yüzünden ben eşimden boşanıyordum geçen yaz çok şükür beni bildiği için inanmadı ama bilirim nasıl zor zamanlardı Allah'a sığınsın o çok büyük Rabbim bunu yapanın yanına bırakmaz rahat uyuyamaz en basta
İnşallah daha iyi arkadaşım 4 terapi geçirdi bu ay şehir dışına çıkıcaz inşallah.

Back
X