Teşekkür ederim okuyacağım. Normal iltifat etmek farklı bunlar bildiğin baştan aşağı süzüyorlar rahatsız edici şekildeBen de depresyondaki bir arkadaşım iyi hissetsin diye ona normalden çok iltifat ederdim, demek ki karşı taraf nazar değer endişesine de kaplıyormuş. bunu bilmek iyi oldu.Diğer açıdan bol bol dua okuyun Ayet-el Kürsi felak nas surelerini bunu tavsiye edebilirim
peki neden size karşı böyle bir farklı art niyetleri olsun eğer fesat insanlarsa herkese karşı öyle olmaları gerekmez miTeşekkür ederim okuyacağım. Normal iltifat etmek farklı bunlar bildiğin baştan aşağı süzüyorlar rahatsız edici şekilde
Bilmiyorum giydiğim çogu kıyafet üzerime yakışıyor gösteriyor kendini. Kurs hocası bile fiziğin güzel şöyle böyle iltifat ediyor diğer arkadaşların da dikkatini çekiyor..iltifat güzel ama fazlası ve gözlerin üzerinde olması rahatsız ediyor. Giydiğim şeylerde normal şeyler abartı degilpeki neden size karşı böyle bir farklı art niyetleri olsun eğer fesat insanlarsa herkese karşı öyle olmaları gerekmez mi
Ne alakası var iltifata lafım yok bakışları süzüşleri rahatsız ediyor. Ben kendim için giyiyorum. Nazar diye bir şey var ben bunun cevabını soruyorum ne yapmalıyım diyeŞu sitede takıldıkça insanlardan iyice soğudum. Kimseye iltifat etmemek lazım sanırım. Sonra arkandan beni süzüyor, nazar ediyor, gözleriynen yiyor falan diyolar. Azcık ayağı takılsa şu iltifat etmişti ondan oldu diyecekler.
anladım fiziğiniz normal üzerinde güzel o halde nacizane tavsiye o kadar güzel insanın bence özgüvenin de yüksek olması lazım siz biraz özgüvenini yükseltmeye bakın iyi akşamlarBilmiyorum giydiğim çogu kıyafet üzerime yakışıyor gösteriyor kendini. Kurs hocası bile fiziğin güzel şöyle böyle iltifat ediyor diğer arkadaşların da dikkatini çekiyor..iltifat güzel ama fazlası ve gözlerin üzerinde olması rahatsız ediyor. Giydiğim şeylerde normal şeyler abartı degil
İşte o süzüyolar dediğiniz şeyler yüzde 90 ihtimalle sizin hüsnü kuruntunuz. İnsanlar değişim yaşadığını gördükleri kişiye hem cesaretlendirmek için hem nezaketen iltifat eder. Misal benim sürekli koyu renkler giyinen arkadaşım var. Renkli giyindiğini görünce hemen iltifat ederim. Bunu da kendine farklı bir şey yaptığı için yaparım yoksa giyindiği şeyler de görüntüsü de normal bir insan yani.Ne alakası var iltifata lafım yok bakışları süzüşleri rahatsız ediyor. Ben kendim için giyiyorum. Nazar diye bir şey var ben bunun cevabını soruyorum ne yapmalıyım diye
Ben fesatlık yapmıyorum hanımefendi iltifat edenlere teşekkür ediyorum zaten ama gözüm kaldı nazar değer gibi cümleler söylenince insan tereddütte oluyor yoksa iltifata tabiki de mutlu oluyorumİşte o süzüyolar dediğiniz şeyler yüzde 90 ihtimalle sizin hüsnü kuruntunuz. İnsanlar değişim yaşadığını gördükleri kişiye hem cesaretlendirmek için hem nezaketen iltifat eder. Misal benim sürekli koyu renkler giyinen arkadaşım var. Renkli giyindiğini görünce hemen iltifat ederim. Bunu da kendine farklı bir şey yaptığı için yaparım yoksa giyindiği şeyler de görüntüsü de normal bir insan yani.
İnsanların güzel sözlerini hemen fesatlığa yormayın. Nazar, kötü enerji gibi şeylere inanıyorsanız eğer fesatlık da insanın enerjisini kötü etkiliyor. Teşekkür edip geçin hemen kötü düşünmeye gerek yok. Değiştiğinizi gördüğü için iltifat ediyolar.
Onlar esprisine söylenen şeyler. Aranızdaki samimiyete güvenip takılmışlar. Bu kadar ciddiye alacağınızı bilseler söylemezlerdi zaten.Ben fesatlık yapmıyorum hanımefendi iltifat edenlere teşekkür ediyorum zaten ama gözüm kaldı nazar değer gibi cümleler söylenince insan tereddütte oluyor yoksa iltifata tabiki de mutlu oluyorum
Eminim ki çok güzel bir kadınsındır. Benim anlatmak istediğim farklıydı ama yanlış anlaşıldım.Ee başına bişi mi geldi noldu nazar değdiğini düşünüyorsun manken gibi misin yoksa neden nazar etsinler ayrıca bu meslekteki kadınların çoğu zaten kendine aşırı özen gösteren tipler oluyor gittiğim bi güzellik salonu var kızlar hep aşırı makyajlı aşırı giyimli ben 6 ay önce doğurdum diye gören eski haline döndün göbeğin dümdüz hiç çatlak yok vs diyor saçlarım zor bi saç helal olsun sana kendini salmadın saçların ne güzel vs diyorlar bileziklerim var geçen arkadaşımla görüştüm direkt tuttu baktı bana hiç nazar değmiyo değmedi demek ki yeterince göz alıcı güzel değilim
bi etkisini mi gördün mesela nazar geldiğini düşünüyorsun?Eminim ki çok güzel bir kadınsındır. Benim anlatmak istediğim farklıydı ama yanlış anlaşıldım.