• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

Zaten fiziğim iyi şuan eski kilomdan daha da verdim. Kilolu da olsa yakışana yakışıyor
Bu tamamen şişman tesellisi. Kilo hiç kimseye yakışmıyor. Benim de fazla kilom var ve benle aynı boydaki zayıf arkadaşıma yakışan kıyafetler bana yakışmıyor.

İnsanın kendine de nazarı değermiş diye bir söz duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Ben giyinmeyi süslenmeyi seviyorum ama bir yandan da korkuyorum. Bir çok insan da giyiyor bir şey olmuyor yada oluyor da biz mi görmüyoruz. Tiktok da iki kız kardeş vefat etmişti Allah rahmet eylesin nazar diyorlar fakat takdir ilahi tabiii ecel gelmiş ben o yorumlardan da etkilendim
Benim bi amcam bebekken ölmüş. Çok güzeldi nazardan çatladı derdi babaannem. Ama gerçek kızamık olan bebeği kat kat battaniyelere sarıp havale geçirtmiş muhtemelen. Her şeyin sebebini nazara bağlayabiliriz eğer istersek.

O esnemeler, dalmalar vs depresyondan ya da kullandığınız ilaçlardandır. Ya da uykunuzu alamıyorsunuzdur.

Aklıma direk bunun gelmesi🤣 öneri linkte konu sahibi.

Ben dışarda o kadar güzel kızlar görüyorum ki kilolu şişman yüzleri ve fizikleri çok güzeller manken gibi kızlar var ama iltifat etmeye çekinirim bazıları tepeden bakıyor
Güzeli var evet ama ben görüyorum yani kadınlar bi tık kıskançtır kolay kolay güzele iltifat etmezler valla ama tam tersine çok gördüm yine korunmak istiyorsan bol bol dua et

İnsanın kendine de nazarı değermiş diye bir söz duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Ben giyinmeyi süslenmeyi seviyorum ama bir yandan da korkuyorum. Bir çok insan da giyiyor bir şey olmuyor yada oluyor da biz mi görmüyoruz. Tiktok da iki kız kardeş vefat etmişti Allah rahmet eylesin nazar diyorlar fakat takdir ilahi tabiii ecel gelmiş ben o yorumlardan da etkilendim
Evet dikkat etmeliyiz. Dışardan ziyade evlerimizde bu heveslerimizi giderebiliriz. Binbir türlü insan var dışarıda gerçekten nazar bile olmasa başka türlü rahatsız edilebilirsiniz

Nazar değer süslenmeyelim düşüncesi bana çok garip geldi. Dünya böyle yaşanacak bir yer değil ama ya.

Ben çevremde biri farklı giyinince ne bilim güzel bişey alınca mutlu olsun diye güzel sözler söylerim.bi daha tövbe söylemem
Söylemeyince de beni kıskandı söylemedi diyorlar.herseyde nazar değiyor diyenlere şöyle sert bı tokat atsam anca icim rahatlar.evet nazar diye bişey var ama ota boka da nazar değmez ya.kim napsin senin takıni.ev araba falan olsa neyse diyecem.

Psikolojide ana karakter sendromu deniyor sizin rahatsızlığınıza. Acil sifalar dilerim

Evet dikkat etmeliyiz. Dışardan ziyade evlerimizde bu heveslerimizi giderebiliriz. Binbir türlü insan var dışarıda gerçekten nazar bile olmasa başka türlü rahatsız edilebilirsiniz
Ay ne alaka dışarıda nedrn paspal gezelim sen çarşaflı vs olabilir misin peki

Herhangi bir ortamda bir kişinin enerjisinden, bakışından hoşlanmıyorum, bana nazarı değdi, değecek diye düşünüyorum denmesini anlayabilirim, olabilir yani ama herkesin gözünün sizin üzerinizde olması, hep birlikte nazar etmeleri falan tamamen hüsnü kuruntudur.
Herkesin derdi siz olamazsınız.
Bunun için olağanüstü güzel, dikkat çekici falan olmanız gerekir. Normal bir yurdum insanını kim ne yapsın?
Kafanızda kurup durmayın boş yere.

Benim önerim ektedir
IMG_7627.webp

Süreklii başım ağrıyor sürekli esniyorum gözüm hep dalıyor gözlerimden yaşlar geliyor. Titreme geliyor negatif enerji alıyorum bazı insanlardan bakışları rahatsız ediyor beni Geçen gün düştüm tabi nazara bağlamıcam bunu olacagı varmış ama insanın aklına geliyor herşey
Kan sayımı yaptırın.

Bilmiyorum giydiğim çogu kıyafet üzerime yakışıyor gösteriyor kendini. Kurs hocası bile fiziğin güzel şöyle böyle iltifat ediyor diğer arkadaşların da dikkatini çekiyor..iltifat güzel ama fazlası ve gözlerin üzerinde olması rahatsız ediyor. Giydiğim şeylerde normal şeyler abartı degil
Bir de abartı giyseniz demek neler olacak aman Yarabbii 🙂 şaka bir yana hala depresyonun etkileri sürüyor olabilir mi sizde?

Son düzenleme:
Ben dışarda o kadar güzel kızlar görüyorum ki kilolu şişman yüzleri ve fizikleri çok güzeller manken gibi kızlar var ama iltifat etmeye çekinirim bazıları tepeden bakıyor
İltifat almanın nesi kötü olabilir, herkesi mutlu eder. Sonuçta karşı tarafa güzel birşey söylemiş oluyorsunuz..

Bilmiyorum giydiğim çogu kıyafet üzerime yakışıyor gösteriyor kendini. Kurs hocası bile fiziğin güzel şöyle böyle iltifat ediyor diğer arkadaşların da dikkatini çekiyor..iltifat güzel ama fazlası ve gözlerin üzerinde olması rahatsız ediyor. Giydiğim şeylerde normal şeyler abartı degil
Kendi kendinize nazarınız değiyor bence

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
😃🐛ergenlikte Spot ışığı sendromu beklenen bir süreçtir, büyüyünce geçer.

Back
X