• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

Ben sizi anladım. Buradaki kadınlar anlayamaz ve üstünüze gelir çünkü kıskançlar.
Size yüzde yüz işe yarayacak bir şey söyleyeceğim. Bu şekilde iltifat alırsanız hemen üç defa sesli bir şekilde "Gözün götüme" diye bağırın ve karşınızdaki kişinin yüzüne pu pu pu yapın. Emin olun bir daha yüzünüze bakmayacaklardır. Deneyin ve farkı görün.
Az önce birine yaptım şu an nezaretteyim şimdi napayım abla?

Hasetlik ve kıskançlık aynı şey siz imrenmekle karıştırmışsınız. “Onda da olsun bende de olsun” demek imrenmek oluyor. Türk Dil Kurumu’nda hasetin karşılığı direkt kıskançlık olarak yazıyor.
Kardeş kıskançlığı (anne ve baba paylaşamama) ya da seven insanın kıskançlığı, terfi alma hakkı varken başka bir hakedene duyulan o his hepsi kıskançlık aslında. İmrenme, beğenilen bir şeyin kendisinde olmasını istemek. Kişiyle hoş bir bağ, özdeşleşme isteği var. Kıskançlık da beğenme olmayabiliyor. biraz daha, benim hakkım, demek. “Onu ben daha çok sevmiştim, benimle olmalıydı” gibi. TDK her kelimenin karşılığını yazıp bazen halk dilinde yaygın, benzer yönleri ve yakın kelimeleri de ekliyor. Zaten kıskançlık ve haset bazı yönlerden benzer ama ayırıcı farkları da var.

Off beraber çalıştığım bir kızcağız vardı 100 kilonun ustundeydi rahat boyu da 160 anca. Aşırı süslenip cok parfüm sıkan bir kızdı bir gun calisirken parfum kokusundan fenalik geldi bize bu koku nerden geliyor of puf yapiyoruz arkadaslarla benden geliyor yeni sıktım kusura bakmayin dedi. Kiz bozulunca sorun degil nerden geldigini anlamadik ondan sorduk cok bakimlisin masallah dedi yanimdaki arkadas. Kiz evet ya cildime nazar degiyor hep cok ilgi cekiyor beyaz tenli olunca dedi. Oysa o kadar kadin icinde en son nazar degecek kisi bile degil ama manyak. Sonralari cildime nazar edecekler diye anlatmis bizi 😬😬

Evet dikkat etmeliyiz. Dışardan ziyade evlerimizde bu heveslerimizi giderebiliriz. Binbir türlü insan var dışarıda gerçekten nazar bile olmasa başka türlü rahatsız edilebilirsiniz
Ne gibi

Off beraber çalıştığım bir kızcağız vardı 100 kilonun ustundeydi rahat boyu da 160 anca. Aşırı süslenip cok parfüm sıkan bir kızdı bir gun calisirken parfum kokusundan fenalik geldi bize bu koku nerden geliyor of puf yapiyoruz arkadaslarla benden geliyor yeni sıktım kusura bakmayin dedi. Kiz bozulunca sorun degil nerden geldigini anlamadik ondan sorduk cok bakimlisin masallah dedi yanimdaki arkadas. Kiz evet ya cildime nazar degiyor hep cok ilgi cekiyor beyaz tenli olunca dedi. Oysa o kadar kadin icinde en son nazar degecek kisi bile degil ama manyak. Sonralari cildime nazar edecekler diye anlatmis bizi 😬😬
Neden küçümsüyorsunuz kızcagız demeniz bile. Herkesin yapısı farklı süslü olsan da olmasan da küçümsüyor insanlar

O nazardan değil, spotlight effectten. Ve böyleleri hiç şaşmaz, genelde vasat tipler oluyor. Millet gaz vermek, motive/teselli etmek için iltifat ediyor muhtemelen, siz de tribe girmişsiniz. Ve kişi kendinden bilir işi. Kendiniz fesat düşünceli olduğunuz için insanların da böyle olduğunu sanıp sizde gözünün kaldığını düşünüyorsunuz. Tükenin lütfen, toplum içinde sayınız ne kadar az olursa o kadar iyi. 🤦🏻‍♀️
Önce sen tüken lütfen. Fesat olan da sensin burda fikir aldık etmediğin laf kalmadı sizin gibi insanlar vasat asıl. Nazarla ilgisi yok de geç

En gıcık olduğum insan tipisiniz. Nezaketen iltifat edilse bana nazar ediyorlar, edilmese ay bak çekemiyorlar… buram buram cehalet, vasatlık, kendini beğenmişlik, ukalalık, vs vs…
Kendini bu kadar ifade etmen ne güzel..

Bunu anlamıyorum hiçbir zaman. Güzel bir kadına iltifat ederim ben mesela. Ya da çok güzel kadın derim. Hemen itirazlar gelir. “ ayyy nesi güzel, çok çirkin” bir de ardına “ sen daha güzelsin”
ben ne alaka? Tamam ben de çirkin değilim ama kadın tanrıça gibi yahu. Hemen yapıştırılır sonra “güzellik görecelidir” Yoo güzel kadın güzeldir.

Konu sahibi arkadaşım. Dikkat çekici giyinince herkes bakar bizde. Siz onu nazar, kıskanma sanıyorsunuz. Ama kıyafetinizi filan da süzüyor olabilirler. Kötü niyetli olmayabilir. Ama evet hintliler gibi gözünü dikip bakmak bizde de yaygınlaşmaya başladı.
Geçen molada tv açık dizi var seda bakan oynuyor ne güzel kadın 40 yaşında hala dipdiri dedim direkt itiraz biri şey dedi gözleri bayık 🤣 gerçekten ortamda gğzel biri varsa kolay kolay iltifat edilmez ama görece çirkin şişman kıza neler derler

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
Dua oku yada okuttur kendin için ama Auranı kapatmalısın nazara karşı.

Yani enerjilerin açık auran açık ve nazarı çekebiliyosun. Meditasyon ile auranı kapat ve tuzlu su ile banyo al. Bu negatif enerjileri üstünden atmana yardımcı olur.

Auranı kapatırken çok iyi odaklanman gerek.sessiz ve rahat oturman omurganın dik olması önemli. Gözler kapalı ve odak net olmalı. Bunu hergün yap..
Meditasyon yaparken üzerlik otu yakabilirsin nazara karşı etkilidir.

Dua oku yada okuttur kendin için ama Auranı kapatmalısın nazara karşı.

Yani enerjilerin açık auran açık ve nazarı çekebiliyosun. Meditasyon ile auranı kapat ve tuzlu su ile banyo al. Bu negatif enerjileri üstünden atmana yardımcı olur.

Auranı kapatırken çok iyi odaklanman gerek.sessiz ve rahat oturman omurganın dik olması önemli. Gözler kapalı ve odak net olmalı. Bunu hergün yap..
Meditasyon yaparken üzerlik otu yakabilirsin nazara karşı etkilidir.
1292.webp
Recep ivedik espriyi anasının gözünden vurmuş

Allah başka dert vermez işalla, sabah işe giderken aynaya öpücük atmayı unutmayın. Malum NAZAR…

Benim kayınvalidemde böyle herşeyi nazara bağlıyor nazar var tamam ama herşeyi nazara bağlamak bana komik geliyor ve bu kadar nazara inanmak nazarı insanın üstüne çekiyor

Bi tanıdığım var genelde kalabalık ortamdan gelince veya kalabalık bi oturmanın sonuna doğru başım ağrıyor der. Nazar değdi bana galiba bi okusanıza beni demek ister. Çoğu kez salladığına eminim. Genelde kendini alttan alta öven biri çünkü. Çocuklarına falan hep nazar değer. Bi tanesi gece sürekli nazardan altına işiyormuş. Onu aklıma getirdiniz.

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda

nazara dini olmayan açıdan bakmak isteyenlere denemesi bedava. önünüzde sırtı size dönük birine gözlerinizi kilitleyerek iki omzunun arasına odaklı şekilde bakın. bakılan kişi, dönüp size bakma ihtiyacı hissedebilir ya da kafasının etrafında rahatsızlık belirtisi bir el hareketi yapabilir. gözdeki enerjinin en basit yansıması.

20 yaşında kalan ceren özdemir fotoğrafı hala içimi acıtır bu nedenle de..

Mazhar Alanson kayıt dışı programında demişti sanırım. sanatçılar dikkat çekmemek için uçuk aksesuar vb. takar. Enerjiyi ve dikkati oraya çekmek için. Mantıklı bence. Göz var, göz var sonuçta..

nazara dini olmayan açıdan bakmak isteyenlere denemesi bedava. önünüzde sırtı size dönük birine gözlerinizi kilitleyerek iki omzunun arasına odaklı şekilde bakın. bakılan kişi, dönüp size bakma ihtiyacı hissedebilir ya da kafasının etrafında rahatsızlık belirtisi bir el hareketi yapabilir. gözdeki enerjinin en basit yansıması.

20 yaşında kalan ceren özdemir fotoğrafı hala içimi acıtır bu nedenle de..

Mazhar Alanson kayıt dışı programında demişti sanırım. sanatçılar dikkat çekmemek için uçuk aksesuar vb. takar. Enerjiyi ve dikkati oraya çekmek için. Mantıklı bence. Göz var, göz var sonuçta..

O enerji değil, evrimin bize ufak bir hediyesi hayatta kalalım diye.
Biri size uyurken bakınca da fark edersiniz, hepsi gece yaşamında avlanıp ölmeyelim diye bir adaptasyon, bunun enerjiyle nazarla bir ilgisi yok yani, üzgünüm...

İltifat eden neden nazar değdirsin siz kimsiniz? Nefret ediyorum böyle insanlardan. Ayağınız taşa takılsa nazar

Back
X