• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların nazarı

O enerji değil, evrimin bize ufak bir hediyesi hayatta kalalım diye.
Biri size uyurken bakınca da fark edersiniz, hepsi gece yaşamında avlanıp ölmeyelim diye bir adaptasyon, bunun enerjiyle nazarla bir ilgisi yok yani, üzgünüm...
olabilir tabii, mutlak doğru yoktur.

Her seyi nazara baglayan insanlara sinir oluyorum tamam nazar haktır inanıyorum ama her seyi de nazara baglamayın yaa.Bir tanidigim var evine gittiğimde 3 tür bir sey bozuldu ya da bir sey kırıldı denk geldim.Hatta lan acaba bende ugursuzluk mu var diye bile düsündüm.Evi de öyle ortalama bir ev yani kiskanilacak bir tarafi yok olsa da herkesin evi kendine neden fesatlanayim güzel der gecerim.O kisi de sanki benden bilirmis gibi zaten ne zaman misafir gelse bir seyim kırılıyor bozuluyor anlamadim dedi.O laftan sonra evine gitmeyi bıraktım aman dedim otursun evinde bir basına kimsenin yoktan yere suclamasini cekemem.
Bizim bir komşuyu hatırladım şuan görüşmüyorum. Salça tenekesi açarken elini kesti diye nazar değiyor bana diyordu😅🤭

Kimseye moral vermek adına, mutlu olsun diye iltifat etmeyin arkadaşlar,ya aynen konu sahibi arkadaş gibi özgüveni düşük içe dönük insanlar farklı yorumlayıp nazar değdirecekler, ay herkes beni süzüyo, herkesin gözü bende diye hülyalara kapılıyo ya da kendini gerçekten çok güzel, çok alımlı çok süper zannetmeye başlayıp huyu suyu değişiyo, tecrübeyle sabit🫠

Ben fesatlık yapmıyorum hanımefendi iltifat edenlere teşekkür ediyorum zaten ama gözüm kaldı nazar değer gibi cümleler söylenince insan tereddütte oluyor yoksa iltifata tabiki de mutlu oluyorum
Canım kendini yorma burada kimse derdine derman olmaya değil kendini tatmin etmeye geliyor yorumları okudukça hayret ediyorum yani pes 7 ayetel kürsi oku bir de maşallah dedirt hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle bir de kalem suresi var onu açabilirsin YouTube dan nazara çok iyi geliyor

Arkadaşlar ben güzellik eğitimi alıyorum bir süredir iyi degildim depresyondaydım düzeldim azda olsa. Kurstaki çogu kişi farkediyordu zaten. Kendime bir kaç haftadır iyi bakmaya çalışıyorum iyi giyiniyorum saçlarımı yapıyorum takılar falan. Güzel giyinip kursa gidiyorum iltifat edenler çok oluyor fakat çoğunun da gözü değiyor nazarı falan hissediyorum ve anlıyorum hatta yüzüme söyleyenler bile oldu güzel olmuşsun nazar değerse benden bilme diye. Taktığım takıma gözüm kaldı diyenler oluyor. Kendime baksam bir dert bakmasam bir dert napıcağımı bilemedim. Tek ben degil bir çok kişi güzel giyinip geliyor ama onlara karşı o kadar değiller. Kendiml kötü bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum gözler bende olunca. Ne yapmalıyım sizce bu konuda
kendinizi nazar değecek düşüncesine şartlamayın

Back
X