malesef bizim sülalade aynı sırf bu yüzden evlenmek zorunda hisseden bir sürü kişi var etrafındaÇevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Ya gerçekten neden böyle ben bunu çok merak ediyorum . Sevgili değişen kızla nişan yapan kızın farkı nemalesef bizim sülalade aynı sırf bu yüzden evlenmek zorunda hisseden bir sürü kişi var etrafında
Nişan mı attınız o yüzden mi merak ettiniz?Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Sevgilisi olan kız “resmî” bir ilişki yaşamıyor, sülale tarafından bilinmiyor. Nişan atan kız ise resmî sayılan bir olayı sonlandırıyor. Aileler araya giriyor falan konu çok uzuyor. Yani sorunuzun cevabı çok basit, neden bu kadar şaşırıyorsunuz kiAy
Ya gerçekten neden böyle ben bunu çok merak ediyorum . Sevgili değişen kızla nişan yapan kızın farkı ne
farkı yok kuzu nişan yapan herkese manevii olarak duyurmuş aslında daha iyi görünmeli diğerlerinde gizli gizli 3 segili idare edeni bile gördümAy
Ya gerçekten neden böyle ben bunu çok merak ediyorum . Sevgili değişen kızla nişan yapan kızın farkı ne
Hayır atmadım . Bi yakın tanıdığımız oğluna birine gidecekti kız da daha yeni nişandan ayrılmış 10 gün olmuş. Kadın ballandıra ballandıra anlattı da Ayyy asla olmaz oğluma nişan atmış kız mı alayım on gün de olsa asla olmaz dedi deNişan mı attınız o yüzden mi merak ettiniz?
İnsanlar her zaman konuşacak bişeyler bulur. Elalem ne der diye mutsuz bi evlilik yapmaya değmez...
Aynen bende öyle Ama insanların zihniyeti çok kötüfarkı yok kuzu nişan yapan herkese manevii olarak duyurmuş aslında daha iyi görünmeli diğerlerinde gizli gizli 3 segili idare edeni bile gördüm
Hani 10 A 1 demek istedim10 tane sevgili degistirince ne oluyor ben de onu anlamadim? neden kiyas yapiyorsunuz illa?
Valla bilmiyorum ben sanırım bu işi anlamayacağımSevgilisi olan kız “resmî” bir ilişki yaşamıyor, sülale tarafından bilinmiyor. Nişan atan kız ise resmî sayılan bir olayı sonlandırıyor. Aileler araya giriyor falan konu çok uzuyor. Yani sorunuzun cevabı çok basit, neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki
Not: Nişan atmış biriyim. Bence de nişan atılınca kimsenin eleştirmeye hakkı yok, onlara ne yaniBen üstte sadece sorunuza cevap verdim. Yoksa çok saçma olduğuna katılıyorum.
ben de diyorum ki hayati boyunca bir sevgili yapmak marifet mi oluyor? en temiz en namuslu sizsiniz tamam.Hani 10 A 1 demek istedim
Lütfen çarpıtmayın. Yorumunuz içinde teşekkürler iyi günlerben de diyorum ki hayati boyunca bir sevgili yapmak marifet mi oluyor? en temiz en namuslu sizsiniz tamam.
carpitmiyorum, insanin sevgili sayisi yadirganacak bir sey olamaz. ister sevgili kalir, ister nisanlanir evlenirsin. kimseyi kimseyle kiyaslayip ayiplamaya hakkiniz yok.Lütfen çarpıtmayın. Yorumunuz içinde teşekkürler iyi günler
Ay gerçekten gören de sizi örnek verdim sanacakcarpitmiyorum, insanin sevgili sayisi yadirganacak bir sey olamaz. ister sevgili kalir, ister nisanlanir evlenirsin. kimseyi kimseyle kiyaslayip ayiplamaya hakkiniz yok.
Aynen . Tanıdığım kadın 10 gün nişanlı kalmış kızı oğluna asla almazmış görücü dahi gitmezmiş. Şok oldum bunları duyuncaNişan atmış kişi resmî anlamda bilindiği için laf oluyor ama saçmalık bence olabilir yani ne var nişan atıldıysa
he pardon beni ornek vermediyseniz tamamAy gerçekten gören de sizi örnek verdim sanacaklütfen ya abartmayın . Bi örnek o. İstersem 20 yazardım istersem 2
Sağolun. Teşekkürler. İyi günlerhe pardon beni ornek vermediyseniz tamamsayi onemli degil yasadigi iliski sayisinin fazlaligina atifta bulunmussunuz. dusuncenizin arkasinda durun en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?