İnsanların Nişan atmış kızlara bakış açıları

esrky92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
201
93
13
33
Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor

malesef bizim sülalade aynı sırf bu yüzden evlenmek zorunda hisseden bir sürü kişi var etrafında

Nişan mı attınız o yüzden mi merak ettiniz?

İnsanlar her zaman konuşacak bişeyler bulur. Elalem ne der diye mutsuz bi evlilik yapmaya değmez...

Ay

Ya gerçekten neden böyle ben bunu çok merak ediyorum . Sevgili değişen kızla nişan yapan kızın farkı ne
Sevgilisi olan kız “resmî” bir ilişki yaşamıyor, sülale tarafından bilinmiyor. Nişan atan kız ise resmî sayılan bir olayı sonlandırıyor. Aileler araya giriyor falan konu çok uzuyor. Yani sorunuzun cevabı çok basit, neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki

Not: Nişan atmış biriyim. Bence de nişan atılınca kimsenin eleştirmeye hakkı yok, onlara ne yani Ben üstte sadece sorunuza cevap verdim. Yoksa çok saçma olduğuna katılıyorum.

Ay

Ya gerçekten neden böyle ben bunu çok merak ediyorum . Sevgili değişen kızla nişan yapan kızın farkı ne
farkı yok kuzu nişan yapan herkese manevii olarak duyurmuş aslında daha iyi görünmeli diğerlerinde gizli gizli 3 segili idare edeni bile gördüm

Nişan mı attınız o yüzden mi merak ettiniz?

İnsanlar her zaman konuşacak bişeyler bulur. Elalem ne der diye mutsuz bi evlilik yapmaya değmez...
Hayır atmadım . Bi yakın tanıdığımız oğluna birine gidecekti kız da daha yeni nişandan ayrılmış 10 gün olmuş. Kadın ballandıra ballandıra anlattı da Ayyy asla olmaz oğluma nişan atmış kız mı alayım on gün de olsa asla olmaz dedi de

Valla bilmiyorum ben sanırım bu işi anlamayacağım

Nişan atmış kişi resmî anlamda bilindiği için laf oluyor ama saçmalık bence olabilir yani ne var nişan atıldıysa

carpitmiyorum, insanin sevgili sayisi yadirganacak bir sey olamaz. ister sevgili kalir, ister nisanlanir evlenirsin. kimseyi kimseyle kiyaslayip ayiplamaya hakkiniz yok.
Ay gerçekten gören de sizi örnek verdim sanacak lütfen ya abartmayın . Bi örnek o. İstersem 20 yazardım istersem 2

Nişan atmış kişi resmî anlamda bilindiği için laf oluyor ama saçmalık bence olabilir yani ne var nişan atıldıysa
Aynen . Tanıdığım kadın 10 gün nişanlı kalmış kızı oğluna asla almazmış görücü dahi gitmezmiş. Şok oldum bunları duyunca

Ay gerçekten gören de sizi örnek verdim sanacak lütfen ya abartmayın . Bi örnek o. İstersem 20 yazardım istersem 2
he pardon beni ornek vermediyseniz tamam sayi onemli degil yasadigi iliski sayisinin fazlaligina atifta bulunmussunuz. dusuncenizin arkasinda durun en azindan

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim kız kardeşim de nişan attı hiç te öyle bir bakış açısı olmadı. Muhafazakar bir ailem olmasına rağmen iyiki evlenmemiste kurtulmuş diye dualar ettiler. Tü kaka olayı kalmamıştır artık diye umuyorum yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…