Sevip sevmemenizle alakalı yapmadım ki ben yorumumu.Size karşı da değildi üstelik.
Ayrıca timsahın faunası şehir & apartman girişi değildir :) Yanlış örnek.Başka lütfen
köpek faunasıda apartman girişi değildir.
olsa olsa ev köpeği olabilir.kimse kimsenin hayvanına katlanmak zorunda değil.ve sonuçta bunlar hayvan, ne zaman ne yapacakları belli olmaz.
bizim apartmanın kapısındada bi sürü köpek var, apartmandakiler besliyor ve hep orda duruyorlar. bazen ters tepki veriyolar. bi keresinde biri tam kapının önüne uzanmış yatıyor. kocaman, dev bir köpek. üstündende atlıyamıyorum, tam kapının oraya uzanmış. otomatiğe bastım annem bana kapıyı açsın diye, annem içerden kapıyı açtı ve o otomatik tiz bi ses çıkarıyor köpek yerinden fırladı dikildi nerdeyse üstüme saldıracaktı.
ondan sonra akşamları kaç defa önümü kestiler ısırıyolardı beni neredyse, aç kalmışlardı sanırım. defalarca elimdeki poşetlerden ekmekleri fırlattım önlerine beni rahat bıraksınlar diye.bide bi iki değil, aynı anda 5-6 eşşek kadar köpek.
mecburmuyum ben bunları yaşamaya? birilerinin köpek sevgisi yüzünden neden ben mağdur olayım?
diceksinizki köpekler sadece kötülere saldırır, kötü insanları hissediyolar.
ne alakası var?
işten yorgun argın geliyorum bide kendime yol çizecem, ordan geçmiyim köpek var, burdan geçmiyim köpek var diye bi sürü yol dolaşayım.
köpek seviyosanız alın evinizde besleyin.bu nasıl bir sevgi anlayışıdır anlamadım.o kadar çok seviyosanız karda kışta apartman kapısında yatmalarına canınız acımıyormu? para biriktirin, barınak yapın, yatırım yapın.
köpek sevgisi bir kap yemek yedirmek değildir.