İnsanların tepkileri

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Merhabalar, burun estetiği olalı 2 ay 10 gün oldu. Çevremde sürekli görüştüğüm insanlar bana alıştı tabi ilk hafta onlar da beni bit yadırgadı normal olarak. Bakışlarım bile farklıydı ama şuan bakışlarım nerdeyse düzeldi eskisi gibi.
Burun estetiğinden sonra görüşmediğim birisi bugün beni görünce siman çok değişmiş, böyle de güzelsin ama eski halin daha iyiydi bence dedi. İnanılmaz üzüldüm. Bu tepkilerin olması, böyle zank diye bana söylemelrri çok üzüyor beni. Sima illaki aynı kalmaz bir kahkül kestirince bile insan değişik geliyor kaldıki burun değişince normal değişmesi ama işte...
Merak ediyorum size de geldi mi böyle tepkiler? Nasıl tavır aldınız? İnanılmaz üzgünüm şuan, gözlerim doldu ne tepki verceğimi bilemedim.

İnsanların sizi eskisinden farklı görmesi şişlikler ve ödemden dolayı olabilir mi? Henüz yeni ameliyat olmuşsunuz

Yaa benim çok sevdigim bi arkadas diş teli taktırmıştı dişleri de epey bir hizaya girdi. Ama ben eski çarpık dişlerini seviyordum, çünkü karakteristikti ve onu öyle sevmiştim. Yani öyle diyen biri aslında kötü bi şey söylemiş olmuyor, bi de bu açıdan bak.

Yaa benim çok sevdigim bi arkadas diş teli taktırmıştı dişleri de epey bir hizaya girdi. Ama ben eski çarpık dişlerini seviyordum, çünkü karakteristikti ve onu öyle sevmiştim. Yani öyle diyen biri aslında kötü bi şey söylemiş olmuyor, bi de bu açıdan bak.
Ama söylerken kırıcı olduklarını hiç düşünmüyorlar. Belki de kötü bir şey demiyorlar haklısınızdır ama üzülüyorum

Ben oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum :(

Ben oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum :KK43:
Geçmiş olsun 🙏🏻 Doktorunz kim

Ben de ameliyat olalı sekiz ay oldu.
Bana da ilk baslarda cok degistin deyip yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlardı😁
Ben kafama takmıyordum cunku aynada gördüğüm yüz bana da yabancı geliyordu.
İnsanlar konusur bosverin, üzmeyin bunun için kendinizi.
Siz yeni burnunuzla mutluysanız gerisi boş.
Resminizi görmüştüm burnuz fıstık gibi olmuş masallah🤩

Yaa o "çok değişmişsin" cilerin yüzde 95 i kıskançlığından ve hazımsızlığından söylüyor🤭Geriye kalan yüzde 5 lik kısımda patavatsızlığından😏Yani işin aslı sen kendini nasıl hissediyorsun onu bir gözden geçir tatlım. Eğer kendini yenilenmiş ve daha iyi hissediyorsan etrafındaki o insanları duymazdan görmezden gelmeyi bileceksin.Tabi zamanla😎
Hatta şöyle izah edeyim. Burun ameliyatından sonraki ilk 2 ayda ne olup bittiğini anlamamıştım. Ödemler malum. Kendime söz verdim. Erkenden birşeylere karar verip üzülmeyecektim. 6 aydan sonra biraz insan içine düğün bayram memleket ziyareti vs. Katılmaya başladım. Ve tepkileri sıralıyorum şimdi hazır olllll🤦‍♀️
-Ayyy çok değişik birşey olmuşsun.
-Vayyy bir başka bakıyorsun
-Offf çökmüşsün sanki
-Pufff eski halin daha iyiydi belkii

Tabi ben tüm bu olumsuz yorumlardan çok etkilendim. Bin pişman olmuştum böyle bir işe kalkıştığıma. Ama beni karşılıksız katıksız herşeyiyle en sahici seven kişiyi dinledim. Eşimi😇Bana her halimin çok güsel olduğunu ama yeni halimin kendisini çok heyecanlandırdığını (bakınız adam burda belki yalan söylüyor ama neticede bunuda benim için yapıyor) 😎
Dahası yeni burnumla kızımıza daha çok benzediğimi🤩
Ve daha çocuksu daha genç göründüğümü söyledi durdu hep. Saolsun varolsun🙏🏻İkna oldum. Çünkü aynaya baktığımda gördüğüm kızda bunu söylüyordu bana.
Derken Allahın işaretimidir lütfumudur bilinmez birden hiç tanımadığım insanlar bana burnumla ilgili iltifatlar etmeye başladılar. Mağazadaki reyon görevlisi kız yüzüme tatlı tatlı gülümseyerek baktı ve sordu. Yaaa bebek gibi burnunuz var. Yanlış anlamazsanız sormak istiyorum. Estetikmi acaba🙈Yessss canımmm dedimm💃
Sonra kuafördeki bayan ay burun yapınız ne hoş dedi.
Sonra kızımın sınıf arkadaşının annesi ağzın burnun fındık gibi maşallah dedi.
Hepsine yess dedim. Burun estetik ama ağzınız bal yesin dedim. Sizin kalbinizin güzelliği yanında benim burnum solda sıfır dedim🤗
Özetle şunu anladımki dost acı falan söylemiyor. Dost bildiklerimiz direk yalan söyleyip moral bozuyor ve yaşadığımız şu kadarcık güzelliği BURNUMUZDAN getirmeye çalışıyorlar. Bakınız kelimenin tam anlamıyla yaptıkları bu bence. Yada benim talihsizliğimdi bu diyeyim. Kuzenim, sınıf arkadaşım, yengem, komşu kızım vs. Hepsi el birliği ile bir yokladılar beni ama artık nafile. Ben değişmiş olsam bile istediğim yönde değiştim. Eee daha ne isterim🙏🏻Herkesin kalbine iyilikler diliyorum. Zira iyilik ilaç gibi, çok tatlı çok naif pek şifa dolu birşey💞

Ben de ameliyat olalı sekiz ay oldu.
Bana da ilk baslarda cok degistin deyip yüzüme tuhaf tuhaf bakıyorlardı😁
Ben kafama takmıyordum cunku aynada gördüğüm yüz bana da yabancı geliyordu.
İnsanlar konusur bosverin, üzmeyin bunun için kendinizi.
Siz yeni burnunuzla mutluysanız gerisi boş.
Resminizi görmüştüm burnuz fıstık gibi olmuş masallah🤩
İlk haftalar gerçekten kaş arası felan ödemli olduğu için tuhaftım. Ama şuan bilmiyorum ya illaki değişiyoruz ama eski halin daha iyiydi denilince üzülüyorum. Ben de alışamıyorum bu yorumlar yüzünden.

Back
X