- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyumama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(
sen mutluysan kıme neYakın bir zamanda evlendim gayette mutluyumama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(
ne bilim ya şimdi okuldakiler kurcalayıp bir sürü soru soracaklar ondan içim sıkıldıNeden bu kadar endişelendiğini anlamadım
Kime ne ki
Evli ve okuyan bir sürü insan var ayrıca
21 yaşındayım25 yaşında evlendim. Bana da bu forumda erken dediler.
Ben de 20 yşındakine erken dedim.
Yanlış yapıyoruz hakikaten.
Neyse sonuçta ehliyetiniz var, hayırlı olsun evliliğiniz.
☺korkmayın üni okuyor :)
eski konusunda yazmış
yani okurken evli olmak çok hoşuma giden bi durum değil
ama sen severek bile isteye evlenmişsin
tak yüzüğünü git
soranlara da "deliyiz biz esti bize evleniverdik" de
sonuçta suç değil günah değil
Yani ev falan yok mu ortada? Resmiyette soyadın mı değişti sadece?yorum atan arkadaşlar üniversitede okuduğumu 2. sınıfa geçtiğimi belirttim size ve ayrıca üniversite hazırlığında 2 yıl kaybım olduğunu resmi nikahım olduğunuda belirttim siz niye ısrarla gereksiz yorum yapıyorsunuz... aile arasında evlendik çünkü eşimin mesleki durumu yüzünden ve düğüne daha çok olduğu içinde kimseye söylemedik aman aman benim derdim böyle ünivesrtedeki hocalar olsun çömez öğrenciler olsun aptal aptal yorumları ve bakışları .....