İnsanların tepkisinden korkuyorum ;(

evlenmiş olabilirsin ama çocuk yapma ilk seneler kendi iyiliğin için

bunda sorun göremiyorum.ailelerde biliyor.evlenmişsin kötü bir şey yapmamışsın ki.
Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyum :KK66: ama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(

bunu düşünmek için geç değil mi? resmi nikahın var mı? eskiden lise öğrencilerinin evlenmesi yasaktı şimdi durum ne bilmiyorum.
baktım şimdi açık liseden devam edebiliyorlarmış.

Cevap vermediğine göre lise ogrencisisin
Gelip geçici mutluluklar yaşıyorsun eğer öyleysen
Üniversite 2. Sınıfta evli olana kimse birşey demez çünkü

korkmayın üni okuyor :)
eski konusunda yazmış

yani okurken evli olmak çok hoşuma giden bi durum değil
ama sen severek bile isteye evlenmişsin
tak yüzüğünü git
soranlara da "deliyiz biz esti bize evleniverdik" de
sonuçta suç değil günah değil

Valla benim bir arkadaşım üniversite 2 de evlendi, hamile kaldı, doğurdu bir yandan tezini bitirdi. Yüksek lisansa başladı sanırım. Çok imrenirdim. Çocuk da yaptı kariyer de... Niye aile arasında evlendiniz? Bu nasıl bir psikolojik baskı yahu?

Yakın bir zamanda evlendim gayette mutluyum :KK66: ama gelin görün ki insanların tepkisine geriliyorum;( ne derler diye ;( şuan 2. Sınf öğrencisiyim 2 yıl kaybım oldu üniye başlamadan ;( şuan kimse bilmiyor aile arasında yaptık ;(
sen mutluysan kıme ne
hem okul hem evlılıgı goturebılıyorsan bundan guzelı ne
bence sanslısın esınde desteklıyorsa onun destegı sevgısı ıle bırseylerı basarmak guzel olmalı

ben oglumunda kiziminda okurken evlenmesine izin vermem.
evlenmeyi istemekteki amac ne yani.ogrenciysen ogrenciligini bil!!!
sanki evlenmek ve ayni zamanda okumak cok matah bisey...

yorum atan arkadaşlar üniversitede okuduğumu 2. sınıfa geçtiğimi belirttim size ve ayrıca üniversite hazırlığında 2 yıl kaybım olduğunu resmi nikahım olduğunuda belirttim siz niye ısrarla gereksiz yorum yapıyorsunuz... aile arasında evlendik çünkü eşimin mesleki durumu yüzünden ve düğüne daha çok olduğu içinde kimseye söylemedik aman aman benim derdim böyle ünivesrtedeki hocalar olsun çömez öğrenciler olsun aptal aptal yorumları ve bakışları .....

korkmayın üni okuyor :)
eski konusunda yazmış

yani okurken evli olmak çok hoşuma giden bi durum değil
ama sen severek bile isteye evlenmişsin
tak yüzüğünü git
soranlara da "deliyiz biz esti bize evleniverdik" de
sonuçta suç değil günah değil
;) sonunda kendiliğinden anlayan şeker bir yorum atan güzel insan :)

yorum atan arkadaşlar üniversitede okuduğumu 2. sınıfa geçtiğimi belirttim size ve ayrıca üniversite hazırlığında 2 yıl kaybım olduğunu resmi nikahım olduğunuda belirttim siz niye ısrarla gereksiz yorum yapıyorsunuz... aile arasında evlendik çünkü eşimin mesleki durumu yüzünden ve düğüne daha çok olduğu içinde kimseye söylemedik aman aman benim derdim böyle ünivesrtedeki hocalar olsun çömez öğrenciler olsun aptal aptal yorumları ve bakışları .....
Yani ev falan yok mu ortada? Resmiyette soyadın mı değişti sadece?

Back
X