• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanların tipiyle alay etmek.

Şöyle canım: hata onda olduğu kadar sende de.
Onun tarzı öyle ama sen onunla arkadaşlık ederek buna ortak oluyorsun. Değişmesini istiyorsun. Madem gizli hesabını bilecek kadar yakınsın, kızacağına işi güzel tarafından ele al.[/QUOT
Şöyle canım: hata onda olduğu kadar sende de.
Onun tarzı öyle ama sen onunla arkadaşlık ederek buna ortak oluyorsun. Değişmesini istiyorsun. Madem gizli hesabını bilecek kadar yakınsın, kızacağına işi güzel tarafından ele al.

Ya samimi değilim. Bakin şöyle anlatayım daha uygun olir. Kurstan bi kızla tanıştım adi ayşe olsun. Ayşe çok iyi biri bence. İyi anlaştık. O da beni bikac arkadaşıyla tanıştırdı. Grubu ile yani. Bu konuda bahsettiğimiz kız da grubun bir elemanı. Silik bir tip yani pek sevilmiyor ama bır bir bır konisiyo konuşmaları da rahatsız ediyor beni. Simdi yeni dahil olmusjm sonradan gelen kisiyim diyemem ki seni sevmiyorum sen git burdan diye. Ha onu görmemek için diğerleriyle gorusmemem lazim o da saçma olur çünkü çok cici insanlar. Twitter meselesi da şöyle. Kız bana bayildigi için beni takip etmedi. O grupta kimse twitter kullanmıyor ben varım o da beni takipledi işte. Ailesi bakmasını diye anonim hesap kullanıyor. Yakin falan değiliz yani birebir gorusmeyiz

yahu neden net olmak varken eziyet ediyorsun kendine
insanlarla dalga geçme huyundan dolayı senden hoşlanmıyorum benim hakkımda neler diyorsun kimbilir. mümkünse görüşmeyelim.
bu kadar
çok kolay :KK70:
Canım aşağıda anlattım olayı biraz uzun oldu ama okursan daha net anlayabilirsin. Neden görüşmeyi kesmedigimi anlattım ki çok görüşüp bi araya geldiğimiz de söylenemez zaten :)

Ya samimi değilim. Bakin şöyle anlatayım daha uygun olir. Kurstan bi kızla tanıştım adi ayşe olsun. Ayşe çok iyi biri bence. İyi anlaştık. O da beni bikac arkadaşıyla tanıştırdı. Grubu ile yani. Bu konuda bahsettiğimiz kız da grubun bir elemanı. Silik bir tip yani pek sevilmiyor ama bır bir bır konisiyo konuşmaları da rahatsız ediyor beni. Simdi yeni dahil olmusjm sonradan gelen kisiyim diyemem ki seni sevmiyorum sen git burdan diye. Ha onu görmemek için diğerleriyle gorusmemem lazim o da saçma olur çünkü çok cici insanlar. Twitter meselesi da şöyle. Kız bana bayildigi için beni takip etmedi. O grupta kimse twitter kullanmıyor ben varım o da beni takipledi işte. Ailesi bakmasını diye anonim hesap kullanıyor. Yakin falan değiliz yani birebir gorusmeyiz
twitter zaten öyle ad soyad şeklinde kullanılan bi sosyal mecra değil öncelikle onu söylebilirim. benimde kullandığım bi hesap var ve tırıvırı bi kullanıcı adım var :D
onun dışında diğerleri nasıl takmayıp geçiştiriyorlarsa sende öyle yapabilirsin. ama bana kalırsa bu kızı net bir dille uyarmak, gerekirse bozup atmak çok daha zevkli olur :KK53:

twitter zaten öyle ad soyad şeklinde kullanılan bi sosyal mecra değil öncelikle onu söylebilirim. benimde kullandığım bi hesap var ve tırıvırı bi kullanıcı adım var :KK70:
onun dışında diğerleri nasıl takmayıp geçiştiriyorlarsa sende öyle yapabilirsin. ama bana kalırsa bu kızı net bir dille uyarmak, gerekirse bozup atmak çok daha zevkli olur :KK53:
Evet hic takmiyolar. Yav he he modundalar. Ben de buna ayar oldum. Ne ayıp şey tiple görüntüyle alay etmek. Çok rahatsız oldum ve bozdum da orda kendisini.

Böyle gereksiz insanları neden onemseyip hayatınız da yer veriyorsunuz bırakın terbiyesizliktir onun yaptigi

konustukca haddini bildir.
sert filan cikmamissin.
gerizekali midir nedir,milletin arkasindan tipinden konusa konusa carpilmisa donecek haberi yok.

Kendisi çok mükemmel , kusursuz dünya güzeli mi peki ??

Sadece başlığa bakarak yazıyorum..
Allah ın yarattığı bir varlığı eleştirmek, hiç kimsenin haddine düşmez..
Boyu,kilosu,burnu felan filan bunlarla uğraşan bazı zavallı varlıklar aynaya bakmaktan aciz ve acınası tiplerdir,kısa ve net...

Her zaman birini mi eleştirdi yanında pat tavrını koy ortaya azarla. Haddini bilsin
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter , güvenme malına bir kibrit yeter demişler.:KK12:

Kendısı zaten mükemmel bir insan olduğu için insanlarla dalga geçiyor.

Açıkcası bir insanın bır kusuruna ayy ne biçim demeye çok çekinirim birgun aynısı banada olur dıye.

Özgüveni yok belli ki başkalarını aşağılayarak bunu sağlamaya çalışıyor. Kendi adına olan twitter adresinde millete saydırsında olacakları görsün. Hiç sevmem böyle insanları.

Benim yillar evvel unv den oda arkadasim cok yapardi bunu.
Kendisi uzun boylu yesil gozlu sarisin ve cok guzel bir kizdi.ama herkesle alay ederdi.sunun agzi yamuk bunun burnu kotu.iste su cok cirkin nasil bakti bu adam o kiza..o her oyle yapisinda sinirlenirdim tepki vermezdim.bu sebeplerden degil ama baska sebeplerden gorusmeyi kestim.

Begenmedigi tum arkadaslar ben dahil evlendik.o sevgilisi tarafindan terkedildi.(boyu cok kisa ondan cok albenisiz bir kizla aldatildi ve yediremedi bunu)ve yillardir hayatina kimse girmiyor.yalnizliktan 1.5 yil kadar depresif takildi.hala da oyle.
Hep derim insan tipyle alay ettigi icin bu hale geldi.

Takilmayin kendi cezasini bulur nasilsa

Son düzenleme:
Benim yillar evvel unv den oda arkadasim cok yapardi bunu.
Kendisi uzun boylu yesil gozlu sarisin ve cok guzel bir kizdi.ama herkesle alay ederdi.sunun agzi yamuk bunun burnu kotu.iste su cok cirkin nasil bakti bu adam o kiza..o her oyle yapisinda sinirlenirdim tepki vermezdim.bu sebeplerden degil ama baska sebeplerden gorusmeyi kestim.

Begenmedigi tum arkadaslar ben dahil evlendik.o sevgilisi tarafindan terkedildi.ve yillardir hayatina kimse girmiyor.yalnizliktan 1.5 yil kadar depresif takildi.hala da oyle.
Hep derim insan tipyle alay ettigi icin bu hale geldi.

Takilmayin kendi cezasini bulur nasilsa
Evet bizim kiz da mükemmel olmasa da güzel bir kız. Ama öğrendiğim kadarıyla her çıktığı erkek tarafından iki günde terk ediliyor. Sanırım kotu kalbin sonuçları

insan eger ruhen mutsuzsa malesf yanlıs bır davranıs sergılıyor.eger arkdaşınıza yardım etmek istiyorsnız yapıcı olmaya çalışısın neden böyle davranıyorsun.alttan yatan bir mutsuzlugu vardı yoksa bır kadın baskasını bu kdr cok elestırmez.herşeyin çoku zarar. bir insan bırısını cok elestırıyorsa bılınkı o ınsan problemı var oyle bakın olaya

Selamlar. Hemen sabah sabah sinirimi bozan bir konuyu yazacağım. Arkadaş grubumuzun içinde bir kız var. Gereksiz biri. Sebebi de insanların tipleriyle dis görünüşleriyle alay etmesi. Kızcağız gerci çok adam yerine konulan da biri sayılmaz bu huyu yüzünden. Grupta itilip kakiliyor. Ben yeni dahil olan biri olarak basta anlam veremezdim bu kizin sevilmemesine ama artik hak veriyorum.
Kizin anonim bir twitter hesabi var kendi ismini kullanmıyor. Pek kimse de bilmez. Biz takiplesiyoriz ama.Biriyle tartışır twitterda yazar "ayhh 150 boyu var cak cak konuşuyor . atiyorum kafede otururuz bi kız geçer " off tipe bak ya burnuna bak ne çirkin" ya da bi kızla bi erkek geçer "erkek yakışıklı yanindaki tipsizde ne buldu" gibi sözler. Çok sinir bozucu cidden. Devamlı tanımadığımız kızlara bakıp yok kıyafeti ne biçim yok eteği kısacık yok şöyle yok böyle. Bugün "kızım sende lezbiyenlik mi var ne bu kadar kızlara dikkat ediyosun, önüne bak" dedim. Bozuldu biraz. Tamam ağzımı acmam daha dedi. Biraz üzüldüm yani sanki ben ayıp etmisim sert çıkış yapmışim gibi oldu ama ben hic sevmem boyle şeyleri. Kimse kendi tipini secemiyor. Twitterda takipslesmesek bana da ne kusurlar bulucak yok gözleri lens yok bacaklari carpik yok acik giyiniyo şöyle boyle diye. Daha önceden inkar etse de yaptı çünkü. Ne yapayım ben bu kızı. Hos mu göreyim yoksa daha sert bir üslupla haddini bildireyim mi.
tepkisiz kal arada gerekirse konuş kötü olmna gerek yok ama muhabbet etme pek...

insan eger ruhen mutsuzsa malesf yanlıs bır davranıs sergılıyor.eger arkdaşınıza yardım etmek istiyorsnız yapıcı olmaya çalışısın neden böyle davranıyorsun.alttan yatan bir mutsuzlugu vardı yoksa bır kadın baskasını bu kdr cok elestırmez.herşeyin çoku zarar. bir insan bırısını cok elestırıyorsa bılınkı o ınsan problemı var oyle bakın olaya
Hepimizin problemleri var. Boyle düşünürsek devamlı başkalarıyla alay edip gulelim o şekilde deşarj olalım. Ya da başka şekillerde mutsuzlugumuzu örtbas edelim. Kimse de eleştirmesin. Harikaymis.

Back
X