- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ya bu kadar olur. aynıyız resmen. evlendik eşimin annesi ben doyunca kıyameti koparırdım pd bir şey yemedi diye. Bu sefer iki katı yemeye başladım gönülleri olsun diye. ben iki kat yediğim de yine demeye başladı. yok bu kız hiçbirşey yemedi tüh aç kaldıSelam kızlar...
Yemek seçerim diyecek kadar bir sıkıntım yok ama genelde herkesin yediği şeyleri sevmediğimden problem oluyor.
Normalde insanlar en azından benim çevrem soğan sarımsak, maydanoz falan yemez... hani bunları anlıyorlar... bense et sevmem, çikolatalı şeylerden hoşlanmam hele çikolata parçası varsa hiç yemem, sevmem gibi...
Zaten az da yerim ama insanlardaki bu yedirme huyunu ve yemeyince bozulma huyunu anlamıyorum.
Yani size biri yemeğe gelse ve yemese çok mu bozulursunuz? Yahut 5 çeşit yapmışsınızdır 3'ünü sevmez ama 2'sini yer...
Ne zaman kayınvalideme gitsek 12 çeşitten aşağı yapmıyor. Hepsinden bir parça alsam bile şiştikçe şişiyorum, birinden almasam beğenmedin mi diye bozuluyor...
Annem de misal bunca yıllık annem et sevmediğimi bildiği halde yemeyince kızıyor. Kimsw bozulmasın diye yedikçe de 1 hafta midemin kendine gelmesini bekliyorum...
Bir yere gitmek istemiyorum sırf bu yüzden, özellikle arkadaşlara çaya falan gitsek gün gibi sofra kuruluyor. İnsanların ay rejimde misin, aman hiç de bişey yemedin, sana yapanda suç gibi söylemlerinden sıkıldım... nasıl davranmak gerek bilemiyorum.
Çocukluktan gelen bir şey, annem bana hamileyken köyde çalışıyormuş. Ete hasret kaldım hiç bir şey yiyemedim ondan böyle oldun derdi:)bayılıyorum şu yemek yemeyen yemek yemeyi sevmeyen insanlara ben nasıl böyle her şeyden hoşlanabiliyorum
bana yemek olsun yeter ki![]()
Benimki de evlendin kilo almadın annenler bakamadı kızıma diyecekler diyor. Her evlenen kilo almak zorunda sankiay ya bu kadar olur. aynıyız resmen. evlendik eşimin annesi ben doyunca kıyameti koparırdım pd bir şey yemedi diye. Bu sefer iki katı yemeye başladım gönülleri olsun diye. ben iki kat yediğim de yine demeye başladı. yok bu kız hiçbirşey yemedi tüh aç kaldı. baktım olmayacak açıkladım. ben doyunca yiyemem ayrıca dikkat ediyorum diye. gebeliğimde iyice arttı ısrar. ve bir yandan da aman kızım zaten kilo alçaksın boşuna ugrasma demeye. bilmem kim elli kiloydu bak şimdi doksan oldu örnekleri verirdi.
ben de işi inada bindirdim. ve ac isem bile yemedim. kessen yemedim. öyle öyle karışmaz oldular. bir ara kızıma da yüklendiler. bizim eve girer girmez ben su cocugu bir doyurayım diye mutfağa koşmalar falan
biz bir şey vermiyoruz ya sanki. te Allahım ya. Allahtan kızım kimseden bir şey yemiyor. gerçi bazen döve döve yedirmek istermiş de ben bırakmazmışım acık acık söylüyor.
annem de aynısı. Annemlere gidince gözü dönmüş şekilde yedirme derdine giriyor. Akşamdan başlıyor off kahvaltıya ne yapsak demeye. orada da inadına yemiyorum. son gidişimde kavga ettim hatta. böyle ettiğinden bir daha gelesim geliyor dedim.
evlenince 57 idimÇocukluktan gelen bir şey, annem bana hamileyken köyde çalışıyormuş. Ete hasret kaldım hiç bir şey yiyemedim ondan böyle oldun derdi:)
Benimki de evlendin kilo almadın annenler bakamadı kızıma diyecekler diyor. Her evlenen kilo almak zorunda sanki
Ben de artık inat edeyim de bari söylemesinler yabancı değil yani yersem yerim zaten...
Daha benim 3 ay oldu yani 3 ayda ne bekleniyor anlamadım:)evlenince 57 idim
iki senede iki çocuk doğurdum 59 um![]()
etrafına bir bak. evlenir evlenmez yastık gibi olan cok. ayrıca madem üç ay oldu tavrını baştan koy. daha bunun gebeliği var emzirmesi var, işin zor.Daha benim 3 ay oldu yani 3 ayda ne bekleniyor anlamadım:)