İnsanlarla yemek yiyemiyorum :(

Bende mesela önündeki tabağa alıp konulduğunda yiyemem kahvaltılıklar bi tabakta karışıyor iğreniyorum, yiyemiyorum. Mesela atıyorum peynir koysan suyu akıp başka bi kahvaltılığa bulaşıyor. Ya da bi kahvaltılığı koyduğum yere o bittiğinde başka bi çeşit koyamam. Arada kalkıp tabağı suya tutuyorum o yüzden
Ay ben de hiç sevmem mesela günlerde kısır pasta salata aynı tabakta olunca iğrenip yemiyorum

Bugün tam da bu tweeti okumuştum konunuza tam uydu sanırım😁😁 üzgünüm ama psikolojiye göre siz sorunlusunuz onlar normalmış😂

Eklentiler

• 20190627_161409.webp
    20190627_161409.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 35
Ay ben de hiç sevmem mesela günlerde kısır pasta salata aynı tabakta olunca iğrenip yemiyorum
Aynen valla ben yemek tabağım bittiğinde bile iyice silmeden tabağa başka bir yemek koyamam. O ne öyle iki yemek birbirine karışıyor. Evde de dalga geçiyorlar tabağı yıkamana gerek kalmadı diye. Napalım insanlar çeşit çeşit bende böyleyim:)

Kahvaltı tabakları var ben onu kullanıyorum eger bölmeler yetmezse minik minik porselen sosluklar var onlara koyuyorum böylece hiç biri karışmıyor

Bugün tam da bu tweeti okumuştum konunuza tam uydu sanırım😁😁 üzgünüm ama psikolojiye göre siz sorunlusunuz onlar normalmış😂

Misophonia takıntı hastalığıdır. Sadece yemek yiyenden rahatsız olma değil.
O yüzden psikolojide bir adı olması gerekiyormuştur :KK48:

Saatin tiktak sesi, aynı ritmik hareketlerle çalan müzik veya davul, suyun damlaması..
Bunlar beni çok rahatsız eder. Gece kalkıp saatin pilini çıkardığım olmuştur uyuyamadığım için.
Üstelik evimizdeki saat tiktaklı değil dönen saniyeli. Onun bile çalışma sesini duyardım.

Çocuktan sonra yattığım yerde kaldığım için artık dikkatimi çekmiyor. Kaldı ki saat olan odada aylarca yattım. :KK48:

Önceden ağız şapırı da çok sinirime dokunurdu. Resmen sinir tellerimin üstünde dolaşırdı ses. Artık o da azaldı. Ama bitmedi..
Yaş aldıkça azalıyor sanki :KK45:

Konu sahibinin abisinin kaşık tutuşuna bile kafayı takması çok tuhaf..

İnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm

bizde derlerki tosbağa çıkmış kabuğunu beğenmiyor baban zavallı ekmek parası peşinde daha düne kadar donunu yıkadıkları kızlarıda adamın iğrençliğinden bahsediyor yazık sende layd okulundan mezunsun herhalde

bizde derlerki tosbağa çıkmış kabuğunu beğenmiyor baban zavallı ekmek parası peşinde daha düne kadar donunu yıkadıkları kızlarıda adamın iğrençliğinden bahsediyor yazık sende layd okulundan mezunsun herhalde
He ordan mezunum napacan

Ben de sizin kadar olmasa da takıntılı ve hassasımdır bu konular da sizi çok iyi anlıyorum ama herşeye rağmen babanızdan ailenizden tiksindiğinizi burada deşifre etmemeliydiniz.

Bence siz onlara kurban olun.:KK39::cool:
Kusura bakmayinda herkes anasindan dogma elit dogmuyo.Ben babamin agzina yuzune kurban olurum abiminde yesinler elleriyle ekmekleri agizlarina soksunlar istahla yiyolar diye dahada sewinirim.Koyde demissiniz koy yerinde herkes ne zorluklarla calisyo tarla islerinde valla ekmegi bandira bandira yiyolardi bende bayiliyorum oyle yemeye.Millet icinde kasila kasila catali kasigi tutmak icin cebellesip onuda beceremeyip ac kalan o kadar insan gordum ki 😃😂😂😂 Bence problem sizde kimseyle ayni masaya oturmadan yiyim tek basiniza herkes mutlu kalsin.Tisikirlerrrrr

Back
X