- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi limonbanyosu
Bakin bir kere daha aynı fikirdeyiz .hayretler içinde okudum vallahi... yorumsuzum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakin bir kere daha aynı fikirdeyiz .hayretler içinde okudum vallahi... yorumsuzum![]()
evet ne güzel ışte demek ki ortak fikirlerimiz varmışBakin bir kere daha aynı fikirdeyiz .
başka bir konuda adınız geçiyor yetisin benceBakin bir kere daha aynı fikirdeyiz .
Ha ha onu gördümbaşka bir konuda adınız geçiyor yetisin bence![]()
Ya ne tatlı ne içten bir anlatım bu. Bana yaşattın adeta! O sofradaydım bir an. (Bir de sesli güldüm)İnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm
Gerçekten babamı görseniz o sofradan çığlık atarak kaçarsınız kahvaltıda yanına bir gittim simit susamı dudaklarının kenarında krem peynir çocuk gibi ağzına dağılmış
en güzeli hayat güldükçe anlam kazanır zatenHa ha onu gördümama başka bir üye ile ilgili konuşup ban almak istemedigim için susuyorum , gulucuklerim konuşsun
![]()
Ben bu kısma takıldım, ekmek ağza nasıl sokulurki başka?elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar
Laflarınıza dikkat edin babamın başına öyle bir şey gelse allah korusun nasıl yediğini mi düşünücemAllah o babayı hastalanıp da senin eline düşürmesin ne diyeyim.
Diş problemi olan insanlarda olur o..
Öyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolarBen bu kısma takıldım, ekmek ağza nasıl sokulurki başka?
Yemeğe oturduğunuzda karşınızdakine bakmamaya çalışın, dikkatinizi farklı yere yönlendirin
Elizabeth kraliyet ailesindeyim :))Yumurtadan cıkmış kabuğunu begenmıyorsun.sen hangi kralıyet ailesindensin canım ?
Ben de baya bi güldümYa ne tatlı ne içten bir anlatım bu. Bana yaşattın adeta! O sofradaydım bir an. (Bir de sesli güldüm)
Taktıkça o sesler büyür. Battıkça batar. Başka şeylere odaklan yemek yerken. Tv falan aç ne bileyim. Ahahahaaa yine güldüm. Diliyle napıo naapıo?!!!!
Dürüm dediğimiz şeyÖyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolar