İnsanlık bende kalsın dedim geri döndüm suratıma kapıyı kapattı! Gaddar sevgili!

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Dün erkek arkadaşımın evine gittim... yemek yapmıştım ve acle ile biraz çiğ pişmiş ve bir iki lokma aldı bıraktı, dolaptan gofret çıkarıp yedi ve geçen gün ki de çiğ di, sanırım pişmiş yemek yapamıyorsun dedi ve içeri gitti bende o esnada bulaşıkları yıkadım ve söylediklerine de çok içrilendim.. zaten evden çıkıp ona gitmem de problemli olmuştu o gün annem dışarı çıkmamı istemedi ve tartışıp çıkmıştım ve gergindim.. erkek arkadaşımda iş yerinde bi problem yaşamış ve gergindi... sonra bana bulaşıkları da bazen güzel yıkamadığımı söyledi , geçen gün biber çekirdeği kalmış bi tabakta onu tekrar yıkamış... ve o böyle eksiklerimi söyledikçe kendimi dahada kötü hissetmeye başladım... "sana söylediklerime kırılmak yok, sende bana söyleyeceksin eksilerimi artılarımı, yoksa birbirimizi tanıyamayız, böyle böyle tanıycaz" dedi... ses etmedim... sonra ayağına diken kaçmış onu çıkarttırdı bana ve ben kendim çıkartayım demiştim... dikeni çıkartmaya çalışırken iğneyi biraz fazla batırınca çok kötü bağırdı ve beni korkuttu... hele bi ara bütün mahalle duyacak şeklde bağırdı.... kendi canı yanınca öyle bi bağırıyor ki ama bazen şaka ile elimi burkuyor ben o an ölüyorum , çok acıdı bırak diyorum bırakmıyor... hadi canm sende diyor, ciddiye almıyor... yani bencil birisi.. bencilliğini bu ve buna benzer şeylerden tartıyorum yeri geldiği zaman... İşte dün o bağırınca dahada gerginleştim, sanki ben o dikeni çıkarmaya mecburum da ya da oraya ben batırmışımda ve isteyerek ona acı veriyorum da öyle bi bağırıyor ki... çıkarınca teşekkürde etmedi ve belki de ona göre teşekkür etmek öyle birşey.. yanıma yaklaştı öptü beni alnımdan ve yanağımdan... sonra dudağımdan öptü geri çekldm ve sana ihtyacım var dedi bana... bende "bunu ihtyaç olarak mı görüyorsun" dedim... ne alakası var dedi.. seni sevmesem seni içim niye istesin falan dedi.. ve bende yani şu an da başka bi kız olsa ben ya da o farkeder mi senin için dedim ve o sözüme çok kızdı kalk yanımdan dedi bana çok kötü tepki verdi... o an uzanıktık ve kalktım... o öyle deyince ve öbür söyledikleri ve annmeden dolayı gerginliğim birleşti ve ben gidiyorum dedim.... gitmek istersen gidersin dedi.... bi daha gelmycem ama dedim.. tmm gelme dedi... gittim... sonra çok sinir oldum tekrar geldim.. içim dayanamadı, morali bozuktu iş yerinde ki olaylara diye hadi insanlık bende kalsın dedim ve döndüm. ziline bastım kapıyı yarım açtı ve uyuycam dedi.. gelmeyeyim mi yani dedim "sen bilirsn" dedi.. ben ses çıkarmadım sustum , kapıyı tam açmasını bekledim ve iyi uyuycam ben tamm mı hadi dedi kapattı suratıma .... sinirden o an öldüm.. geri döndüğüme pişman oldum... Çocukça şeyler söyledim tmm giderim bi daha gelmem falan deniştim benimde hatalı çocuksu saçma konuşmalarım olmuştu ama psikolojim biraz dağınıktı o gün o yüzden öyle saçma konuştum ama onun tepkileride çok gaddardı... sinirden erkenden uyudum dün... gece 12 buçukta "ne yapıyorsun" yazmış.. bende tam o sıra uyanmştım ve8 dakika sonra "uyuyorum sen" yazdım ve cvp gelmedi... sabah işe giderkende msj bekledim msj atmadı.. gerçi kendi normal de telefon özürlüdür, pek msj arama yapmmaz gerekmedikçe.. bakalım bugün arayacak mı? ama ben bu insanla yapablrmym diye de düşünüyroum.. bana yüzüme kapıyı kapatacak kadar gaddar biri.. sanırım beni sevmiyor.... ama 2 gün evvel alkol almıştı ve beni ne kadar sevdiğini bana ne kadar düşkün biri olduğunu söylemişti onu hiç o kadar bana aşık görmemiştim... normalde sert bi yapıya sahip, maço birisi... ve beni sevdiğine dair alemetler de var elbet ... ama iz daha 1 aydır görüşüyoruz.... 1 ay çok kısa bi süre bi ilişkide sevgi ve bağlılığı oluşturmak için... ama onda o merhametsizliği kapıyı kapatınca gördüm.. yoksa büyütüyormuyum

Bence büyütmüyorsun kapıyı yüzüne kapatmak ne yaa ... Üstelik sen pişman olup geri dönmüşken bence onun ki çocukluk olmuş lafa bakar mısın ''uyucmm ''. İlişkiniz daha yeniymiş ama yeni olmasına rağmen çok bencil biri

Çok bencil biri olduğunu hergün biraz daha onaylıyorum. insan sevgilisi ile bir bütün olmalı...onu kendi gibi, kendiden bi parça gibi görmeli.. mesela dün meyve yiyorduk tabakta 2 bir dilim şeftali bir dilim muz kalmıştı (Meyve tabağı yapmıştımda meyveleri soyup doğramştım) işte dedim ki şimdi muzu sen seversin muzu sen ye şeftali benim olsun deyip şefatliyi yer, yada ikisinide sen ye der dedim ve ikisinide yedi ben böyle küçük şeylere çok dikkat ederm... gerçi bi de şey demişti.. sen yokken meyve boğazımdan geçmiyor sen varken meyve yiyelim demişti... ama işte garip biriisi.. Benim eski görüştüğüm uzun bi ilişkim vardı, kimseyi kimse ile kıyaslamam ama bazen kıyaslatıyor.. eski ayrıldığım kişi beni aldatmıştı ama sonra çok pişman oldu geri dönmedim.. o bile bana o kadar düşkündü ki yani bu onun yanından bile geçmez... hep böyle bencil biri...

Son düzenleme:
kusura bakmayın ama henüz bir aylık ilişki için sevgilin kaba ve kendini kaf dağında gören biri..mütevazi ise asla değil.. şimdiden sana bu şekilde acı çektiriyorsa bunun daha gelişmişini ileriki aylarda daha acı şekilde görebilirsin...bence bir daha görüşmemelisin...sen o tatlı canını,güzel kalbini,duygularını ve aşkını bu kadar çabuk yıprattırtmamalısın... bugün kolunu burkmaktan zevk alan yarın seni mor görmektende hoşlanacaktır.. böyle bir insanla beraber olmak insanın kendine olan güvenini kaybettirir,kendini ezdirme..

Sevmesem bir dakika çekemem ama ayrıldığım eski nişanlımdan sonra bi çok kişiyle görüştüm ama ilk kez ondan onra birine böyle şeyler hissettim fakat zamanla tanıyorsun insanları.. ilk başta böyle biri değildi aslında özünde çok romantk biri ama işte çok kaba bazen çok gaddar oluyor.. Böyle biriyle daha fazla bağlanmadan bitirmelimiiyim yoksa:26:

1 ay mı?
Hiç düşünmeyin.
Uzun süre olsaydı da çok farklı olmayacaktı yorumum, ama bir aylık ilişki için hiç düşünmeyin.

Bırakın aşkı, aşk nedir saygı olmadıktan sonra söyler misiniz?

Ki aranızda aşk olduğunu da düşünmüyorum.

Okurken içim daraldı malesef sağlıklı güzel temiz bi ilişki göremedim. Böyle bencil bi adamla nasıl yürütüceksin ilişkiyi.. Sen onun sevgilisisin hizmetçisi değil ona yemek yapmak, bulaşığını yıkamak zorunda değilsin.. Şimdi bu kadar konuşan adam evlenince hiç susmaz hiç bi yaptığını beğenmezs herşeye kusur bulur. Seni de ruh hastası yapar.. Değerli olan sensin o değil bu kadar ezdirme kendini suratına kapıyı kapatan herifide bu kadar düşünüp üzülme değmez çünkü.

Daha 1ay olmuş ve onu tanıman için bu süre yetmiş bence.. Okuduğum yazı ne zaman bitecek diye merakla bekledim... Açıkçası sana yaptıklarına sinir oldum.. Tamam , sende de hata yok değil ama, bir erkeğe yakışmıyor bu davranışlar.. Anladığm kadarıyla bide emrivaki bir yapısı varr... Daha ne diyeyim bilemedim

yemeği ben kendim istedim yapmayı, kendisi de dedi hatta neden yaptın ki dışarı çıkıp yerdik dedi ama emek vermişsin o yüzden youm yapmak istemyorum dedi.. ama morali bozuk olunca illa olumsuz şeyleride söylemekten çekinmedi... Onun hayata bakış açısı çok farklı farklı marjinal birisi... uyuşamıyoruz ve sanırım bitirmekten başka çare yok

evet bencil, emrivaki,dediği dedik birisi.... bir de kolay kolay birşey beğenmez....

Arkadaşım sakın kusura bakma ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama sen canını sokakta mı buldun? O değerli de sen değersiz misin? Ben senin yerinde olsam 1 sn bile arkama bakmam, terkederim. Böyle aşk da sevgi de olmaz sanki laf olsun diye çıkıyor seninle hayret bir şey ya... Şu adamlara şu kadar değer vermeyin ya bir şey sanıyorlar kendilerini. Ortalık hep bu tip adam kaynıyor. Hiçbirşey senden kıymetli değil.

İlk günlerde bana çok değer veriyordu, öyle böyle değil... bana şiirler yazıyordu... facebookta herkesin göreceği yerde aşkını ilan ediyordu... gittiğimiz yerlerde , yollarda herkesin göreceği yerlerde beni sevdiğini söylüyordu... ayağıma bile kapanıp sevdiğini söylerdi... çalıştığı kurumda herkesin yanında bana olan hislerini çekinmeden söyleyen biriydi ve benim eski nişanlım bi gün beni aradı ve bunu ondan sakladım ve öğrendi bana güveni sarsıldı ve bir kaç kezde yalanımı yakaladı, yalandan son derece nefret ediyor bende sevmiyorum kim sever ki ama mecbur kalınıp atılmış bi yalandı ve böyle olumsuz şeylerden dolayı ayrıldı benden ve sonra ben özür diledim ve ne son dayanamayıp affetti beni ve o zamandan beri bu böyle biri oldu ve sanırım bna güveni kalmadı saygısı azaldı o yüzden böyle biri oldu ya da hep böyle biriydi... bende hatalı bi davranış yaptım ona o yüzden mahçup olduğum için alttan alan tarafı oynuyorum fakat artık sıkıldım... oturup adam gibi konuşucam yoksa bitecek

biz gençken bırak sevgilimizin evine gitmeyi ,yemek yapmayı ,ayağındaki dikeni filan çıkarmayı ,köşede bir ağacın altında 5 dakika konuşmak bile bizim için büyük heyecandı ,şimdi ne rahat ohhh ,evine gitmeler uzanmalar öpüşmeler ,muhtemelen aranızda cinsellikte var ki dediğinize göre öyle ,demiş ya içim seni istiyo sana ihtiyacım var ,sizde bunu ihtiyaç olarakmı görüyosun filan ,ben öyle algıladım ,haa yargılamakmı ,asla ,ne haddime ,banane ,isteyen istediğini yapar ,kişinin karakteri ile ilgili bu ,ama henüz 1 ay ya ,1 aylık bir ilişkide hemen bu kadar kendinizi teslim etmeyin ,sonra işte adam çabuk sıkılır ,kapıyıda çarpar ,içeri de almaz ,yarın birgün de terkeder .

ben eşimle 4 yıl flörtten 1 yıl nişandan sonra evlendim ,nişanlıyız ,düğüne 1 hafta kalmış ,evimize eşyamız gelmiş ,arada eksikleri tamamlamak için eve gidiyoruz ,ikimiziz ,evimiz yatağımız herşeyimiz var ,ortam müsait ,ama biz eksikleri halledip ,hayaller kurup ,bir kahve içip çıkardık ,aklımıza hiç şeytan girmezdi ,yani yeni nesil gençlik neden böyle hemen herşeyini duygularını ,gururunu ,yeri gelince kendini teslim eder anlayamıyorum ...

bence telefon özürlü değil sizi aramak istemiyor

kbakma da daha 1 aydır görüştüğün birinin evine gidip niye yemek yapıp bulaşık yıkıyosun diye sorarım..sırf senin için söylemiyorum yanlış anlama ama artık kızlar olarak yaklaşılması çok kolay canlılar olduk.bu yüzden değerimizi kaybettik ve bu tür muamelelere maruz kalıyoruz.sen ne yaparsan yap dünyanın en aklı basında düzgün adamı olsa da çıkıp aaa bak bi aydan bi haftadan çıkıp evime geliyo bu da bu kadar işte diye düşünüyor..

bence seni çantada keklik görüyor ve o yüzden böyle yapabiliyor.mesele gaddarlık değil, adam seni çözmüş o kapıdan çıktığında geri döneceğini de hesaplamış kapıyı yüzüne kapatıp seni eve almadığında ayrılamayacağını da..kimse de avcuna aldığı birinin nazını tribini çekmez olay bundan ibaret.

yaa hay ağzını öpüm seninn
okurken şok oldum daha.. bu ne kepazelik bu ne ucuzluk bu ne düşüklüktür yaa..
kızım sen delimisin divanemisin? 1 aylık bi herifin evine gidip yemek yapıyosun, yaptığını beğenmeyip sana laf sokuyo gıkını çıkarmıyosun.. bulaşığını yıkıyosun onu beğenmiyo..
erkek gibi değil, iki canı yandımı çığlığı basıyo, ama senin bileğini bükmeyi biliyo.. sende hala bileğini büken ş.refize kulçun kulçun ediyon...
ayağındaki dikeni çıkarıyosun, yuh artık yaaa..
herif suratına kapı çarpmış, zerre kadar gururun yok mu?
bugün onu terk etsen umrunda olmaz, ertesi gün yeni bi hizmetçi bulur..
biraz gururunuz olsun yaa.. üç kuruşluk heriflere hizmetçilik edip bide suratınıza kapı çarptırmayın..

Kusura bakma ama 1 ayda bu ne samimiyet.

Evine gidip yemek yapmalar, ayağındaki dikeni çıkartmalar.

Bunun adı asla aşk olamaz.

Öyle hızlı yaşamışsınız ki bazı şeyleri adam sizin kendisini terk etmeyeciğini bildiği için elinden geleni ardına koymuyor.

Davranışları, hareketleri çok saygısızca, tamam yaptığın yemeği beğenmeye bilir ama onu bile söylerken adam resmen saygısızlığı elden bırakmamış.

Ben sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Böyle bir adamla bir ömürü bırak günler geçmez.

Son düzenleme:
bence telefon özürlü değil sizi aramak istemiyor

işine geldimi her b.ku bilir ama telefonu bilmiyo öylemii.. sen şuna bana üç kuruş değer vermiyo, yanındaki telefona uzanıp aramaktan aciz, adam değil desene.. telefon özürlü diye kendini de milleti de kandırmaya çalışıyosun..

Güzelim "çok şükür bitti" deyip sevinmen lazım,bu tarz adamlar böyle işte..bugün ayağındaki dikeni çıkarttırır,yarın k......daki dikeni çıkarttırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…