Bence büyütmüyorsun kapıyı yüzüne kapatmak ne yaa ... Üstelik sen pişman olup geri dönmüşken bence onun ki çocukluk olmuş lafa bakar mısın ''uyucmm ''. İlişkiniz daha yeniymiş ama yeni olmasına rağmen çok bencil biri
Okurken içim daraldı malesef sağlıklı güzel temiz bi ilişki göremedim. Böyle bencil bi adamla nasıl yürütüceksin ilişkiyi.. Sen onun sevgilisisin hizmetçisi değil ona yemek yapmak, bulaşığını yıkamak zorunda değilsin.. Şimdi bu kadar konuşan adam evlenince hiç susmaz hiç bi yaptığını beğenmezs herşeye kusur bulur. Seni de ruh hastası yapar.. Değerli olan sensin o değil bu kadar ezdirme kendini suratına kapıyı kapatan herifide bu kadar düşünüp üzülme değmez çünkü.
Daha 1ay olmuş ve onu tanıman için bu süre yetmiş bence.. Okuduğum yazı ne zaman bitecek diye merakla bekledim... Açıkçası sana yaptıklarına sinir oldum.. Tamam , sende de hata yok değil ama, bir erkeğe yakışmıyor bu davranışlar.. Anladığm kadarıyla bide emrivaki bir yapısı varr... Daha ne diyeyim bilemedim
Arkadaşım sakın kusura bakma ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama sen canını sokakta mı buldun? O değerli de sen değersiz misin? Ben senin yerinde olsam 1 sn bile arkama bakmam, terkederim. Böyle aşk da sevgi de olmaz sanki laf olsun diye çıkıyor seninle hayret bir şey ya... Şu adamlara şu kadar değer vermeyin ya bir şey sanıyorlar kendilerini. Ortalık hep bu tip adam kaynıyor. Hiçbirşey senden kıymetli değil.
biz gençken bırak sevgilimizin evine gitmeyi ,yemek yapmayı ,ayağındaki dikeni filan çıkarmayı ,köşede bir ağacın altında 5 dakika konuşmak bile bizim için büyük heyecandı ,şimdi ne rahat ohhh ,evine gitmeler uzanmalar öpüşmeler ,muhtemelen aranızda cinsellikte var ki dediğinize göre öyle ,demiş ya içim seni istiyo sana ihtiyacım var ,sizde bunu ihtiyaç olarakmı görüyosun filan ,ben öyle algıladım ,haa yargılamakmı ,asla ,ne haddime ,banane ,isteyen istediğini yapar ,kişinin karakteri ile ilgili bu ,ama henüz 1 ay ya ,1 aylık bir ilişkide hemen bu kadar kendinizi teslim etmeyin ,sonra işte adam çabuk sıkılır ,kapıyıda çarpar ,içeri de almaz ,yarın birgün de terkeder .
ben eşimle 4 yıl flörtten 1 yıl nişandan sonra evlendim ,nişanlıyız ,düğüne 1 hafta kalmış ,evimize eşyamız gelmiş ,arada eksikleri tamamlamak için eve gidiyoruz ,ikimiziz ,evimiz yatağımız herşeyimiz var ,ortam müsait ,ama biz eksikleri halledip ,hayaller kurup ,bir kahve içip çıkardık ,aklımıza hiç şeytan girmezdi ,yani yeni nesil gençlik neden böyle hemen herşeyini duygularını ,gururunu ,yeri gelince kendini teslim eder anlayamıyorum ...
bence telefon özürlü değil sizi aramak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?