İnsanlık bende kalsın dedim geri döndüm suratıma kapıyı kapattı! Gaddar sevgili!

Ewet bende hatamı kabul ediyroum evine gitmemeliydim.. evine gittim ama yakınlaşmadım yani ufak tefek şeyler oldu tabi ama onun istediklerini yapmadım hep bu yüzden tartışıyoruz zaten... benle yakınlaşmak istyor bende geri çekiliyorum o zmn tartışıyoruz... erkek milleti böyle 4 duvar arasında yalnz kkalınca aklına başka şeyler geliyor. erkeklerle kadınlar çok farklı biz romantizm isteriz olar erotizm... bu konuda anlaşmazlık yaşadım.. ben sadece öpüşmek istyorum ama o öpüşmekle yetinmiyor... o yüzden anladım ki bi erkekle 4 duvar arasına grmeyeceksin.. ben hatamın farkındayım sizlerin eleştirmsine gerek yok... ve bizim burası küçük yer dışarıda gezemiyrouz muhakkak bi gören oluyor biraz da o yüzden evine gitmştim ve yemeği onun evinde yapmadım. kendi evimizde yaptığım yemekten getiriyordum.

daha 1. ayda yemeğiniş bulaşığını ev işlerini yapıyorsun,

sana söylediklerine, eleştirilerine sessiz kalıyorsun sanki mecburmussun gibi her dediğini yapmaya ,

sevmez ki insan saygı duymadığı insanı sevmez bana göre,

böyle en küçük bir gidiyorum tepkinde de kapıyı gösterir

biraz saydırın kendinizi yahuu, sessiz kalınca daha çok seviliyoruz sanıyosunuz hayyır daha çok yeriliyorsunuz

İnan bana daha 1 aylık ilişkide arada bağlılık, bağımlılık olmaz pek ala bitirebilirsin.
Bileğini burkmak, yaptığın işi beğenmemek? En kötü gününde bile olsa sana bunları yapmaya, söylemeye hakkı yok!
Bir taraf bencilse o ilişkide mutluluk olmaz. Hep verici olacaksın, mutlu olsun diye uğraşacaksın ama olmayacak.
Eksileceksin...
Özünde iyidir, aslında romantiktir sadece fakir tesellisi kaç kurtar kendini.
Onun triplerini çekme mecburiyetin yok...

henüz 1 aydır tanıdığın birine yemek yapıyosun, bulaşıklarını yıkıyosun ve beğenmiyor birde kırıcı bir şekilde bunu sana söylüyor.. bence çok yüz vermişsin bu adama, sen böyle devam edersen oda aynı şekilde devam eder ben sana söyleyim.. kendini geri çek biraz, blöf yap, bitirirsede bitirsin.inşallah çok daha iyileri çıkar karşına

bu adam fırsatını bulursa senınle yatar sonrada direkt bırakır uzak dur.

1 ayda bu kadar samimiyet fazla değil mi?
yani eve gitmek,yemeğini yapmak,bulaşığını yıkamak,yan yana uzanmak vs?
en baştan herşeyim modunda girmişsin adam da bariz kullanıyor bunu.
o kadar yemek yapmışsın bulaşık yapmışsın teşekkür edeceğine pat pat kusurlarını söylüyor(ki kusur bile değil,olabilecek şeyler)
demiş ya birbirimizin hatalarını söyleyerek birbirimizi tanıyoruz.
bu bariz patavatsız ve memnuniyetsiz.
gerçekten seni sevse,hayatım ya ne zahmet ediyorsun falan derdi.
iş miş bahane...
burada bir sürü evli bayan var,hepimizin eşi çalışıyor,hepside işi bahane edip istediği gibi davranıp ezip geçseydi şimdi evli bayan kalmazdı.
kaldı ki siz daha çok yeni sevgilisiniz,çok daha anlayışlı olması lazım.
ne demek yüzüne kapı çarpmak?
bu kadar ezdirme kendini.
daha en başında bu kadar hakimiyetine girersen hiç başedemezsin.
kaldı ki bana göre yeterincede sevmiyor seni.
sen bilirsin ama bence ciddi ciddi otur düşün....
illa seviyorum barışacağım diyorsan birşey diyemem ama en azından bu kadar ipleri eline verme.
her istediği anda her dediğini yapma,o istediğinde değil,sen istediğinde ve müsait olduğunda görüş.

Sizde de suç var bence hem de çok büyük.
Neden bulaşıklarını yıkıyorsun neden yemek yapıyorsun?
Sen oraya misafir olarak gitmişsin onun yapması gerek bilmem farkında mısın?
Ve neden bu kendini bu kadar ezdirdiğini anlayabilmiş değilim.
Ve sana ihtiyacım var demiş bu da kötü bir şey değil.
O kadar çocukça hareketler yapmışsınız ki.
Benden size tavsiye bu kadar yakınlık iyi değil.

Adam tam bir kazma
kusura bakmada sana daygı duymuyor bir kere ama nasıl duysun bir aylık ilişkide evine gidip gelmeye başlamışsın erkekler menfaatleri doğrultusunda ilişkilerini yürüyor gibi gösterirler aşık adam numarası yaparlar ne aşkı bu ne sevgisi arada aşk sevgi bişi yok sevmediği içinde seni kırmaktan incitmekten canını acıtmaktan hatta kovmaktan çekinmiyor kaybetme korkusu yok kaybetse ne olucak ki onun kalbinde yerin varmı yok tabiki görünüyor evine gidicen beyin ihtiyaçlarını karşılayacan yemeğini yapacan bulaşığını yıkayacan yarın çamaşır ütü de ister sen temizler yemek yaparsın oda akşam seni kovar sevdiğini getirir eve haberin olsun

bir aylik iliskide ne yemegi ne bulasigi
yok hadi yapiyorsun hangi cesaretle bu kadar elestirir
sanki yardimcisina cemkiriyor
ne ihtiyaciymis bu ayrica?
ve sen bu kadar saygisizliga tahammul neden ediyorsun?
bir ayda bu raddeye nasil getirdin bu iliskiyi anlamis degilim

kendini geri cek derim biraz daha agir ve burnunu dik derim
sen bu kadar verici olursan basinada cikar saygisizlikta eder

anlattiklarina bakarsan terk etmen en iyisi aslinda

aslinda samimi yazmam gerekirse ben ailene uzuldum
daha hayatina yeni girmis birisine bu kadar kendini ezdiriyorsun
sanki annen bir aylik erkege kendini ezdirmen icin dogurmus

seni "uykum var" diyerek eve bile almamis bunuda unutmusum
bu adam inan seni sadece kullaniyor ve sevmiyor
iyi kotu yemek yapmis kaprislerine boyun egmis kiz arkadasina kapi acmiyor

Yaşın kaç bilmiyorum ama bana çok gençsin gibi geldi

İlişki,sevgi,bağlılık böyle şeyler değil

Bu anlattıklarının maço erkek olmakla falan da ilgisi yok, dediğin gibi marjinal de değil.

İnsan tarzı ne olursa olsun saygı taşımalı, önce saymalı seni, diğer duygular bunun devamında gelir. Emek vermeye değecek bir şey değil, yol ver gitsin, uzattıkça üzülürsün

Merhaba, 1 aylik bir iliskide size yemek icin laf ediyorsa, sakalasmak icin bilek burkuyorsa onu bunu yapiyorsa, bunun suclusu bana gore sizsiniz cunku buna izin veriyorsunuz...
Yemegi ha onun evinde yapmissin ha kendi evinde sorun orda degil, sorun ona hizmet etmen, tamam insan sevdigine yemekler yapmak bir seyler paylasmak ister anlarim ama 1aylik iliskide insan bir biri yeni yeni tanimaya baslarken olmaz..
Bana gore o seni resmen kullaniyor isteyince isimi yapsin, lafimi soyleyeyim, kizayim, sakayla karisik canini yakayim, yatayim kalkayim o bana bir sey derse suratina kapiyi kapatayim istiyor.
Saygi yoksa ask, guven yoksa sevgi hic bir ise yaramaz arkadasim aklini basina al...
Boyle bir adamla hayat olmaz...
Kucuk bir yer disarda gezemiyoruz demissin, o adamin evine girdigini goren olsa daha kotu seyler dusunmez mi?
Karsindakine saygi duyarken kendine saygisizlik yapma
Hakkinda hayirlisi olsun.

Ne yazsak SAVUNMA HALİNDEsin farkında mısın?

Kendi benliginde onu AKLAMAYA çalışma.Anlattıgın mevzular öyle GÜVEN SARSILMASIYLA-YALAN YAKALANMASIYLA alakalı degil.

Adam kaba saba,zorba ve nobran.

Yaşın genç.ilişkilerinde arkadaşlıklarında ağırdan almayı ve aşkın tadını çıkartmayı öğrenmelisini.sabırlı ol ve seni bekleyecek insanla vakit geçirmeye bak.paldır küldür sana ihtiyacım var diyen adamla bunları yaşamak zaman kaybından başka bir şey degil.

Sonra üzüntü ve pişmanlık kalır sana...

Kapıyı neden yüzüne kapattı biliyor musun? Onu geri çevirdigin için...Söyledigin sözlerden,sorulardan felan kırılmaz...Erkek beyni seks düşünürken böyle inceliklere takılmaz.O an sadece İHTİYAÇ vardı ve sen onu boşa çıkardın...

İstersen gir tavrı da buna dayanıyor.İşine geliyorsa gir benim beklentim sabit demek bu...ama biz kadınlar bu kadar direkt iletişimi çözmek için yaş almalıyız.

Erkeklerin direkt ve odunsu oldugunu yaşaya yaşaya ögreniyoruz malesef...

Özetle konu sahibi arkadaşım bu adamdan uzak durmazsan canın çok yanıcak gibi gözüküyor.

Ve öyle aleni-facebokk ve arkadaş yanında edilen ilanı aşk a inanma...erkek ince ince konuşuyorsa bil ki rol yapıyordur--ikna çalışmaları vardır:))
odun gibi dümdüz konuşuyorsa bil ki o konuşan sevdiğin adamdır :)

Ruh halinizi anlayabiliyorum, hani damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya o mesele.Benim de uzun süreli ilişkimin ardından, ilk defa içime sinen bi insan olmuştu.İnsan tutunmak istiyor anlıyorum.Benim ilişkim yürümedi, üzgün müyüm evet ama olmuyorsa olmuyordur yani, daha bir ayda kolunu burkmak neymiş yarın bir gün sevgilim beni dövdü diye konu açarsınız maazallah.

O sizin için doğru insan değil, kimse sizden daha değerli değil, bizim de elbet karşımıza bize uygun insanlar çıkacak, kaçın kurtarın kendinizi. Terbiyesiz herif, bulaşıkları iyi yıkamadınmış, sinirlendim vallaha.

şimdi siz bir derdim var bölümüne sıkıntınızı yazmışsınız ve herkes tamamen SİZİN İYİLİĞİNİZ için bir takım şeyler söylemiş
ve siz bunu beni eleştirmenize gerek yok diye yorumluyorsunuz
eleştirilmek kötü bişey değil ki, burada yorum yapan insanlar sizi tanımaz etmez. tamamen sizi iyiliğiniz için yorumda bulunuyorlar
bence yorum yapan herkesin fikirlerini önemseyin
kendinizin kıymetini bilin, kendinize saygı duyun ve o adamı bugünden tezi yok hayatınızdan çıkarın
ve lütfen bundan sonrası için de karşınızdaki kişiye çok fazla ödün vermeyin
çünkü birçok örnekte görüyoruz ki; kişi kendinden ne kadar çok ödün verirse, karşı tarafın nezninde o kadar değersizleşiyor

Herkesin icinde ask-i ilanlar ederek
facebooklarda falan bunlar siizn duygularinizi oksadi
ama guzel saygili bir iliski icin yeterli degildir
sadece sizi etkiledi birde alt yapisina bakmak lazi m

gerci siz yalanlar soyluyorsunuz
o size kaba davraniyor
sizi affettigi icin ve sizin ondan vazgecemeyecginizi dusundugu icin
herseyi kendinde hak goruyor
bence bir ceki duzen verip kendinize
kendinizi toparlayip deger verin kendinize
yoksa o degeri size diz cokup ask-i ilanlar edenler bile vermez

1 aylık bi ilişkiniz var ve sana kaba mı davranıyor ona hatalarınızı biribirinizi kırmadan söylemenizi söylemelisin yada sende onun hatalarını aynı sana yaptığı şekilde ona yap bakalım ne anlıcak kolay gelsin üzme kendini bence

1 aylık ilişkin için ilk günlerinde bana hep aşkını ılan ederdi diyorsun yahu adınızı bile ancak bir kaç günde ezberleyip hatırlamaya başlamışssınızdır 1 ay be hangi arar aşk yaşadınızda bitti .. adamın hiçbirzaman umurunda olmamışssın acı ama gerçek illa kapıyı suratına çarpmasımı gerekiyordu!
köle ruhlu olmayın allah aşkına değer verin kendinize biraz!

ve eklemek istiyorum çok yüz vermişsin kaçan kovalanır sen kovalıyosun şuanda oda bundan yararlanıp üstüne gidiyor senin bence bukadar yüz verme sen arama sorma biraz ama pek uzun göremedim ilişknizi doğruyu söylemek gerekirse değmez kendini üzmene çok ciddiyim yol yakınken ya vazgeç yada değiştir onu

zaten su facebook ta artık iyice suyunu cıkardı ilşkılerın.... resım yukle askımla surdayız.... resımyukle senı coksevıyorum... sankı bunu bırbırınıze normalde söyleyemıyosunuz.... senın için deıl genel konusuyorum.... bana bunlar cok yapmacık gelıyo... gercek askı sevgıyı herkesın bılmesı görmesı gerkmez... ıkı kısı arasında yasanması kafidir bence ... sevgı saygı ask.... bunlar ıkı kısı arasında yasanır... hem böle baskalarına mutluluk pozları verenlerın cogu aslında mutsuzdur... kac kez sahıt oldumbu duruma... sana gelınce canım bu adama cok yüz vermıssın 1 aylık sevgılısınız... nıye evıne gıdıyosun? nıye yemek yapıyosun? nıye ayagına batan dıkenı cıkarıyosun.. biraz yavas ol yahu... bu ne hızdır böle agırdan al... hepsı zamanı gelınce zaten yasanacak... erkeklerın bu konudakı anlayısı cok farklı onlarhep zor olanı sever...yınede hakkındane hayırlı ıse oolsun dıyelım selametle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…