Insanlik ölmüs mu?

Emine6189

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
50
11
88
45
Merhaba arkadaslar...bu mesaji hastanede yatagimda ameliyat olmus sekilde yazıyorum...ameliyatima gelince dış gebelik...dün fark edildi ve acilen ameliyat oldum...bekarim bir bayanım ve 2 senelik bi iliskim var...gebelik şüphem vardi zaten ama bunu kendisine söylememiştim...belki kinayacakasiniz ama dogurmayacaktim..kendisi kanser ve kalp hastasi oldugu icin de üzülsün istemedim...dün kendim hastaneye geldim ...hemen ameliyata girdim..bi arkadaş geldi refakatçi olarak...durum su ki galiba dis gebelik olduğunu ogrendi ve telde cok soguk konustu...cok cok üzgünüm...sizce neden bunu yapmos olabilot? Onu aldattim sanmaz herhalde evimin anahtari bile onda..cok şaşkınım....korunuyorduk ustelik...acaba bilerek hamile kaldim mi sandi? Ya anlamiyorim...whatsup a girmiş ve yazmadi...lutfen söyleyin bu nasil olur? Yani uzupmesin stres olmasin derken haksız mi oldum.?

Sorunuzun cevabı değil ama, dış gebelik zaten genelde korunurken olan bir durum..
ayrıca siz karşınızdaki insanı hiç tanımıyor musunuz? Bilerek hamile kaldığınızı düşünmesi yada aldattığınızı düşünmesi çok uç şeyler. Böyle bir şey düşünür mü hakkınızda? Peki siz size bunları yakıştıran birini neden düşünüyorsunuz? Hikayede çok gereksiz örüntüler var...

Yani gizledim ya ona mi takıldı diyorum...baska bi sebebi olabilir mi sizce? Bu sadece benim yorumum...özellikle söylemedim evt cunkü kanser ve kalp hastasi...allah korusun stres daha kötü yapar diye..yani baska bi sey aklima gelmedi bilerek hamile kalan kadinlar da vardir ama ben bunu neden yapayim? Cok üzgünüm

Geçmiş olsun. Kazara bile olmuş olsa erkek arkadaşınızın bu hamilelikten haberdar olmaya hakkı vardı. Böyle ciddi bir meseleyi gizlemeniz zoruna gitmiş olabilir. Sonuçta kaybettiğiniz onunda bebeği ama o şimdi dış kapının mandalı gibi herşeyi sonradan öğrendi. Belkide rahatsızlıklarından dolayı mecburen istemiyorum desede bu bebek çokta istediği birşey olabilir mi?

Madem kanser ve kalp hastası olduğu için söylemediniz o zaman hiç söylemeyecektiniz.Sevgiliniz iyileşti mi ki ameliyattan sonra söylediniz.
haklı olarak böyle düşünebilir

Ben soylemedim doktor arkadasindan öğrenmiş telde...kirilmakta haklı olabilir ama cocuk istediğini düşünmüyorum...bir de kırılsa bile insan sırt çevirmemeli diye düşünüyorum

Ben soylemedim doktor arkadasindan öğrenmiş telde...kirilmakta haklı olabilir ama cocuk istediğini düşünmüyorum...bir de kırılsa bile insan sırt çevirmemeli diye düşünüyorum
Tabikide öyle. Ameliyat olmuşsunuz öğrenince yanınıza bile gelmeliydi

Haklı olabilirsiniz evt ama bunu yaparken tamamen iyi niyetli davranmistim...maddi manevi yük olmayayım dedim...yoksa kim istemez ki esi, sevgilisi yaninda olsun

Değil mi ya? Cok uç geldi yaptigi...yillar once annem hamile kalinca babam cok kizmisti tek basina yapmis gibi galiba aynısını yaşıyorum
Bence yüz yüze sakin bir şekilde konuşun. Sebebini öğrenin ve ne kadar kırıcı bir durum olduğunu anlatın. Belki o zaman size göre bir haklı sebebi olabilir

Siz onun kanseriyle kalp hastalığıyla mücadele ederken onu sizin olaylarinizdan soyutlamaniz çok yanlış bir davranış. Ogrenmediyse de anlatmalisiniz hiçbir kadın böyle olaylarla tek başına mücadele etmemeli. Allah ağız vermiş neyin var diye sorup öğrenin durumu

Başlığa istinaden EVET İNSALİK ÖLDÜ . Allah rahmet eylesin çok oldu öleli..

Evt sizlerin yazdıklarınızı okudukca belki de haklı diyorum...ama diyorum ya en ufak kotu niyetim yoktu üzülmesin stres olmasın dedim sadece...kötü seyleri içine atan biri çünkü...kendimce kahramanlik yaptim güya salaklik etmisim demek..ama su da var bir önceki gün cok sancim vardi yanimda idi....1 saat sonra azaldi o da evine gitti...2 kere ugradi evime 5 dakika bi sey ister misin diye...dün gel doktora gidelim dedim o da yarin gidelim gec oldu demisti...bu nedenle kendim geldim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…