Madem kanser ve kalp hastası olduğu için söylemediniz o zaman hiç söylemeyecektiniz.Sevgiliniz iyileşti mi ki ameliyattan sonra söylediniz.Yani gizledim ya ona mi takıldı diyorum...baska bi sebebi olabilir mi sizce? Bu sadece benim yorumum...özellikle söylemedim evt cunkü kanser ve kalp hastasi...allah korusun stres daha kötü yapar diye..yani baska bi sey aklima gelmedi bilerek hamile kalan kadinlar da vardir ama ben bunu neden yapayim? Cok üzgünüm
Tabikide öyle. Ameliyat olmuşsunuz öğrenince yanınıza bile gelmeliydiBen soylemedim doktor arkadasindan öğrenmiş telde...kirilmakta haklı olabilir ama cocuk istediğini düşünmüyorum...bir de kırılsa bile insan sırt çevirmemeli diye düşünüyorum
Değil mi ya? Cok uç geldi yaptigi...yillar once annem hamile kalinca babam cok kizmisti tek basina yapmis gibi galiba aynısını yaşıyorumTabikide öyle. Ameliyat olmuşsunuz öğrenince yanınıza bile gelmeliydi
Bence yüz yüze sakin bir şekilde konuşun. Sebebini öğrenin ve ne kadar kırıcı bir durum olduğunu anlatın. Belki o zaman size göre bir haklı sebebi olabilirDeğil mi ya? Cok uç geldi yaptigi...yillar once annem hamile kalinca babam cok kizmisti tek basina yapmis gibi galiba aynısını yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?