Allah razı olsun canım evet öyle yapıyorum. Rabbim korusun hepimizi böyle insanlardan..Çok geçmiş olsun...bol bol ayetel kürsü okuyun inş... yanınızda hep cevşen bulundurun.
Devam ediyorum şuan cok teşekkür ederim. Öyle yapıyorum. Ben hiç evlenme meraklısı biri olmadım.. gercekten dışardan öyle gözüküyor hele burdaki insanlara.. ama dısı sizi içi beni yakar hesabı Nasıpten öteye gecemedim.Ben büyüye inanmıyorum. Kızma bana ama yaşın daha çok ufak. 25 yaşındayım daha evlenmeme 1 sene var. Yaşın daha 21, çok erken yaşamışsın bu işleri.
Eğitime devam et, kendi ayakların üzerinde dur. Evlilikmiş, nişanmış, kocaymış, at kafandan. Nasibin kimse karşına çıkacaktır. Meslek edin, kendi paranı kazan, hobiler edin kendine, kendini yetiştir. At kafandan bu saçma düşünceleri.
Evet büyü diye birşey var neden buna inanmıyorlar Anlamıyorum. Aman canım Allah korusun hepimizi inşallah.. cok zor günler atlattım.Muska vs bilmem de İslamda büyüye inanılıyor ama büyü yapmak haram kabul ediliyor.
Evet büyü diye birşey var neden buna inanmıyorlar Anlamıyorum. Aman canım Allah korusun hepimizi inşallah.. cok zor günler atlattım.
Elbet tüm yaşadıklarımı burada anlatamazdım.. özet geçtim. Evet canım emin olucak şeyler yaşadım buna emin ol.BüyümüPeki bunun kesin olduğuna nasıl bu kadar emin oldun?
3 gün boyuncada sabaha karsı güneş doğmadan yıkandım yazdıgı dua ile..
Elbette saygım sonsuz canım inanmayabilirsin buna ama ben inanıyorum artık ne yazıkki böyle insanlarda varmıs diyebiliyorum. Para falan vermedik.. oda Allah rızası için baktı.. o sizin zannetiğiniz hocalardan değil. Ben devam ediyorum egitimime ama ne kadar dünyanın en mutlu insanıda olsanız eğer yaralarınız varsa ne yazikki cokta öyle olamıyor elbet zaman.. gecicek herşey.. Allah razı olsun canım benımBüyüye bende inanmiyorum, cünkü yalan ve uydurulmus bir sey. merak ettim hocaya ne kadar para verdin acaba ?
Ama sana büyüden daha önemli bir tavsiyede bulunacagim, egitimine ve gelecegine yatirim yaparsan inan dünyanin en mutlu insani olursun. Daha yasin cok genc ve cok güzel bir Hayat seni bekliyor. Bosver gecmisi ve o muhtesem olan gelecekteki güzel hayatina odaklan derim. Birde senin sagligin önemli ve hic kimsede senden daha önemli degil. Sevgiler canim.....
Biz büyü yapmadık kardeşim Allah korusun.. ayrıca kimseye parada vermedik.. keşke daha güzel okusanızhem herkese ders olsun dikkat edilsin hemde içimi dokmek için yazdım..
Aynen öyle canım yapıcak bişey yok teşekkür ederim..amin kardeşim ama herkesin görüşü farklıdır... Yadırgama hakkımız yok. Ben kendi inancıma dinime göre olanını söyledim islamda büyünun varlığı kabul ediliyor ama haram diye. Eleştirmek bize düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?