- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.463
- 248
- Konu Sahibi Summer-girl
Isimden bi hisettik kuzumAyni ben ayni ben bu ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isimden bi hisettik kuzumAyni ben ayni ben bu ben
Hissiz kadin diye değiştiricemIsimden bi hisettik kuzum
Bence tehlikeli bi durum yardım almalısınız..şu an kötü şeylerden besleniyorsunuz bunun bi tık ilerisi kötü şeyin kendisi olmaktır..Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.
Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.
Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.
Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.
Kotu seylerden besleniyorum artik sanirim.
Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.
Tum guzel duygularin oldugunun resmidir bu.
Hissiz kadin diye değiştiricem
Biz sonra dan olduk be gülüm
Biliyomusun ben de de aynısı oldu eskiden arkadaş çevresi olan sosyal olan biriydim şimdi herkes ikiyüzlü arkadan iş çeviren i nsanlar arkadaslarimin çocuğunu hayatımdan çıkardım akrabalarla az hatta hiç görümuyorum üni mezunuyum ama iş hayatindaki pislik iki yüzlüler yüzünden çoğu iş yerinden ayrıldım ve çalışamıyorum şuan sırf kalbi kötü insanlarla karşı karşıya gelmemek için kalbimin kötülükleri kaldiramayagini biliyorum çünkü insanoğlu kötü yaradilislari kötüInsansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.
Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.
Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.
Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.
Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.
Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.