- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi gulmeyiunuttum
-
İçe dönmek ve mesafe olursa daha az sıkıntı olur değil miHiç tuhaf değil bence, insanın içine dönmesi başarılı olması açısından çok şey katıyor.
Yaşasın insansız hava sahası
Şöyle söyleyeyim yapı olarak çok dışadönük ve girişken bir insanım. Kendimi zorla içe döndürmeye çalışıyorum gerisini sen düşünİçe dönmek ve mesafe olursa daha az sıkıntı olur değil mi
Ne kadar az insan o kadar çok huzurKızlar merhaba
Tekrar ben.Hiç bu kadar uzun süre evde oturmamıştım öncelikle bunu belirteyim.Uzun uzun düşünecek vaktim oldu.Bana bir faydası olmayan bir sürü insanı hayatımdan çıkardım.Numaramı falan da değiştirdim.Şimdi akademik kariyer yapma hedefim var.Yüksek lisansa başlayacağım yakında.Ve kimseyle fazla muhatap olmak istemiyorum.İnsanlar bana sadece yorgunluk veriyor.Bu şekilde de o okulu bitirebilecek miyim inanın bilmiyorum.İnsanlarla az iletişim kurdukça haklarında olumlu düşüncelerim daha fazla oluyor.Tanımadığım için olsa gerek.Önceleri insanlarla kolay iletişim kuran biriydim.Şimdi yanlış olduğunu düşünmeye başladım.Kızlar sizce şuanki düşüncelerim tuhaf mı?
Yoksa yaşlanıyor muyum bilmiyorumBüyüyorsun
Yaş alıyorsun canım. Tecrübe sahibi oluyorsun.Yoksa yaşlanıyor muyum bilmiyorum
Grup ödevi falan derken ilk seneden olur mu hemen gerçi bilimsel hazırlık da olacak benim.Hazırlıktan sonra mı oluyor?Zaten çok fazla konuştum bu yaşa kadar insanlarla bir faydasını görmedim zararını gördüm ama.Artık susmak istiyorumValla ben de tam bu tarz bi başlık aranıyordum. Ben de o vaziyettim. enerji emici dolmuş her yer. İnsanların olmadığı bir yerde yaşamak istiyorum hatta abartıp. Yüksekte grup ödevleri falan verdiklerinde mecbur muhattap olacaksın ama yapacak bir şey yok. Ya aslında insan okudukça da hayatın gerçeklerinden mi uzaklaşıyor nedir. Ben de senin istediğin yolu izledim ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. bazı şeylerin farkına varınca geri dönüşü de olmuyor. Cahillik mutluluk mu acaba bilmiyorum. Hakkımuzsa hayırlısı olsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?