Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı iş yerinde olsak 2023 ü beraber karşılayabilirdikBen de yaa,ama bazı insanlara bakıyorum, mesela iş yerinde arkadaşım var, herkesle arası İyi ve yaşantısı da iyi,becerikli falan diğer arkadaşlar da hemen hemen hiç kavga etmiyor kimseyle,biri var eden.onu da geçimsiz görüyorlar.![]()
Sen de git kız? Kate le tanışıp eltisinin dedikodusunu yaparsınız. Royal düşmanı asi gelin Meghanla, hanım köylü kaynına gıcık oluyor zaten , her halinden belli . Bence o da çok yalnız, belki elektriğiniz tutarOnu burda aramiorum ya ahahha. Ama inan bence dun gorustuklerimden iyiler cikio. Unutamiorum ya H... Cluba uyeyiz biz Kate şu arka masada çayını icio demelerini. Kusucam. Binbir rusvetle girmisler oraya sinsi gibi royalleri izleyip tek göz odalarina gidiolar gecenin sonunda gelmis bana iki saat havasini atio. Ha...r ordan diyip kalkip gitmedigime it gibi pişmanım ya.
Şaka bir yana ben mesela hep eski çevremle görüşüyorum. İş arkadaşları vs bana boş geliyor. Yeni arkadaşlıklarımda asla dikiş tutturamadım.
Ahha aileyi darma duman etti ya kavrukSen de git kız? Kate le tanışıp eltisinin dedikodusunu yaparsınız. Royal düşmanı asi gelin Meghanla, hanım köylü kaynına gıcık oluyor zaten , her halinden belli . Bence o da çok yalnız, belki elektriğiniz tutar
Doğru görüşülmuyor hayat gailesinden. Bana su sıra mesajlasmalar yetmio ondan iyice özledim. Gun icinde sevdigim insanlari hic gormedigim bi hayat sekli garip geldi. Bi de sey gibi birini görmezsin görmezsin aramazsin ama o kişi ölünce bi kiymete biner gözünde şunu bunu yapabilirdik diye düşünürsün. Yani görüşebilme ihtimalinin var olmasi bile yetiyor görüşmesen bile. O ihtimal ortadan kalkinca bu artik bi secim olmuyor.benim iki farklı grubumdan 9 arkadaşım var çok yakın
ama kiminle ne sıklıkta görüşüyorsun dersen en son 3 ay önce görüştük
çünkü istanbul... iş çıkışı hafta sonu eş-çocuk
sürekli whatsapp gruplarından yazışırız ama her gün
kim ne yapıyor az çok biliriz
ama yüzyüze görüşme inan burda da zor.
şimdi farklı bir ülkede olduğun için orada olsam ne güzel görüşürdük diyebiliyorsun da burada öyle olmuyor maalesef.
Aralikta gelicek muhtemelen iyi gelir evet evde yalniz olunca insanın yemek yapası bile gelmio biseyler atistiriosun sadece, düzen olmuyor. Düzenim daha cok oturunca bu kadar dert etmeyebilirim arkadaslarimin yoklugunu..Aaaa nasil
Olur ama sen yurt disindasin, durumun cok iyidir.. bunu dert etmen ne kadar sacmeaaadediler mi bilmiyorum
Yurt disindan ziyade turk bile
Olsalar bi kultur problemi var aranizda…bu da normal bence…ayrica bence evin icinde yanliz oldugun icin eve gitmek istemiyorsun gibi.. umarim
Esin gelir bi an once yanina
Bence nasılsa taht sırası asla benim çocuklara gelmiycek diye sırf Kate e hasetinden yapiyo...safim harry de ne kaa modernist karım var diye onun lafıyla sülaleyi delirtiyor. Yalnız meghan kurs açsa para verir giderim, nasıl bir manipulatordur, tek başına çökertti ya kaçbin yıllık koskoca monarşiyi...reissssssAhha aileyi darma duman etti ya kavruk![]()
Samanntha, bipolarim diyosun, bilmiyorum uyduruyo musun, cunku 2 arkadasim bipolar hastasi, ilacsiz normal hayatlarini surdurmeleri mumkun degil, neden ve nasil ilac kullanmiyosun, belki de kumar, alkol bagimliligi bunlar duzgun tedavi edilmeyen hastaligina bagli. Ay lutfen bi dr.a gider misin?Aralikta gelicek muhtemelen iyi gelir evet evde yalniz olunca insanın yemek yapası bile gelmio biseyler atistiriosun sadece, düzen olmuyor. Düzenim daha cok oturunca bu kadar dert etmeyebilirim arkadaslarimin yoklugunu..
Yani problem de bu zaten galiba ya en son dost diyebilecegim birini 2012de edinmişim dusununce. Liseden bile arkadasim var hayatimda cok yakin oldugum ama son on yilda kimseyi katmamisim cok garip sanki bu da aslinda.Bebek yapınbir dakika boş zaman kalmıyor. Bak şooo saatte kalktık. O geri yattı ama ben uyuyamıyorum
Şaka bir yana ben mesela hep eski çevremle görüşüyorum. İş arkadaşları vs bana boş geliyor. Yeni arkadaşlıklarımda asla dikiş tutturamadım.
Kate'in hastasiyim, asaletmabim kibarım ince bilegimBence sırf nasılsa taht sırası asla benim çocuklara gelmiycek diye sırf Kate e hasetinden yapiyo...safim harry de ne kaa modernist karım var diye onun lafıyla sülaleyi delirtiyor. Yalnız meghan kurs açsa giderim, nasıl bir manipulatordur, tek başına çökertti kaçbin yıllık koskoca monarşiyi...reissssss
O zaman cocuk dogur, cocuk doğurunca bi sürü bebekli anne, kreste kresli anne, okulda sinif arkadasi anne arkadasin oluyo.Yani problem de bu zaten galiba ya en son dost diyebilecegim birini 2012de edinmişim dusununce. Liseden bile arkadasim var hayatimda cok yakin oldugum ama son on yilda kimseyi katmamisim cok garip sanki bu da aslinda.
evet canim, herseyin yeri ayridir ama esleAralikta gelicek muhtemelen iyi gelir evet evde yalniz olunca insanın yemek yapası bile gelmio biseyler atistiriosun sadece, düzen olmuyor. Düzenim daha cok oturunca bu kadar dert etmeyebilirim arkadaslarimin yoklugunu..
Gidiyorum zaten ömrüm doktorda gecti. Uyuyamadigimda sinirlendigimde cok hareketlendigimde falan kullaniyorum her gun almiyorum sadece artik 4 senedir doktorumun tavsiyesiyle.35 yasindan sonra cidden cok ilerleme gosterdim. Uykusuzluktan bile cok etkilenmiyorum 20-30 arasi yaslarda olsam cok farkliydi. Yas aldikca, 4 senedir falan surekli ilac almama gerek kalmadi ama tabi gene de ictigim seyler var. Terapiye düzenli gidiyorum burda da devam ediorum. Herkes ayni olacak diye bisey yok benim depresif donemlerim neredeyse hic olmuyordu, mani agirlikta dalgalaniodu.Samanntha, bipolarim diyosun, bilmiyorum uyduruyo musun, cunku 2 arkadasim bipolar hastasi, ilacsiz normal hayatlarini surdurmeleri mumkun degil, neden ve nasil ilac kullanmiyosun, belki de kumar, alkol bagimliligi bunlar duzgun tedavi edilmeyen hastaligina bagli. Ay lutfen bi dr.a gider misin?
Hemde hiçburayı da beğenmiyor ama![]()
![]()
Kabus gibi :) en son spiral kayıp dış gebelik olustu bende ameliyat olmak zorunda kaldim. Sonrasinda tuplerimi baglattim. O opsiyon benim icin yok zaten eminim ki iyi gelmez daha kötüye giderim hayatim mahvoldu diye kendimi biliyorum.O zaman cocuk dogur, cocuk doğurunca bi sürü bebekli anne, kreste kresli anne, okulda sinif arkadasi anne arkadasin oluyo.
O evin şanslı gelini, büyük oğlanı kaptım mal da benim taç da benim kayınbabam ööle diyor diye doğura doğura dolanıyorKate'in hastasiyim, asaletmabim kibarım ince bilegim![]()
Kiz Kate mi taht avcisi, aaaa kader aglarini örmüsse, hasbel kader veliaht prensle evlenmek durumunda kalmişsa kadin suç onun mu, kaderimse çekerim demis ne etsin, ayrica hergun kaynanamla.oturup cay iciceksem yemisim kraliyet tacini da, mali mülkü de, bahtsizim benimO evin şanslı gelini, büyük oğlanı kaptım mal da benim taç da benim kayınbabam öyle diyor diye doğura doğura dolanıyormeghan arıza çıkınca iyice kıymete bindi zaten, babanne her gün çaya çagiriyormus bunu
yaaaa huysuz Elizabeth, zamanında Dianaya ettiklerini Meghan çıkarır işte aheste aheste , böyle kalırsın taht avcısı Kate in eline.... oh olsun cadıya