- 19 Nisan 2022
- 4.522
- 49.736
- 458
- Konu Sahibi pembekuvars30
Hazirandan sonra inşallahBu fişi yakarışi tekrar yapsa keşke Şahan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazirandan sonra inşallahBu fişi yakarışi tekrar yapsa keşke Şahan![]()
Kaç tane çocuk var hikaye de ben çözemedim ki.Ee dost başa düşman ayağa bakar diye boşuna dememişler
Mübarek kırkayak gibiler ben de çözemedim vallahiKaç tane çocuk var hikaye de ben çözemedim ki.
Sırtlan erkek diye konu açmışsınız o başkasımıydı?O çocukla da 2 aydır konuşuyoruz zaten ayakçı düzgün değildi çok şükür bu çoçuk efendi sekste seks demiyor
Kırk ayakMübarek kırkayak gibiler ben de çözemedim vallahi
Ben ona birsey mi dedim sormaktan sıkıldın yaz gitsinYok o benim tercihim ister bakire olurum ister olmam benim bedenim sonuçta
Nerden bildinHazirandan sonra inşallah![]()
Bi konunda da yazmışım gene yazayım erkeksiz kalamama hastalığın mı var?
Sırtlan erkek diye konu açmışsınız o başkasımıydı?
Mutlu ilişki tinder dan falan olmaz veya her nefes alanlaEvet napacaksınız tedavi mi?Bu nasıl itham ya mutlu ilişki istemek suç mu
Bilmiyorum kız benimkisi temenniNerden bildin![]()
Mutlu ilişki tinder dan falan olmaz veya her nefes alanla
En azından olup olmadığına bakıyoruz ayrıca tinderden evlenen var biliyormusunuz
Mutlu ilişki tinder dan falan olmaz veya her nefes alanla
Başka uygulamalara da bakın, erkek arkadaşımla bır arkadaşlık uygulamasından tanıştımEn azından olup olmadığına bakıyoruz ayrıca tinderden evlenen var biliyormusunuz
Çok tuhaf. Bence sizin aşkınızdan ölüyor ondan silmemiş. Yaa her şeye anlam yüklemeseniz mi acaba. Unutmuştur.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Karar mekanizmanız ne kadar zayıf. Adamın amacını öğrenmiş ve size uymadığını belirtmişsiniz. Hala ne anlam arıyorsunuz? Böyle bir hayat zor olsa gerek.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim