İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Çok tuhaf. Bence sizin aşkınızdan ölüyor ondan silmemiş. Yaa her şeye anlam yüklemeseniz mi acaba. Unutmuştur.

Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim
Karar mekanizmanız ne kadar zayıf. Adamın amacını öğrenmiş ve size uymadığını belirtmişsiniz. Hala ne anlam arıyorsunuz? Böyle bir hayat zor olsa gerek.

Bu forumda neden insanların dertleriyle dalga geçiliyor linçleniyor daha güzel bi dille yorum yapılamaz mı aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz ama daha kibar olunabilir baktığım her konuda böyle çoğunluk konu sahibiyle dalga geçiyor azarlıyor çok az kişi saygılı. Forum yöneticileri buna bi el atsa keşke dalga geçen sert yorum yapanlsr ceza alsa

Back
X