İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Canım adam zaten art nıyetlı ve seni kullanmak istemiş sende bunu kabul etmemişsin haklı olarak ve en dogrusunu yapmışssın.Şimdi nerden sıldı sılmedı hıc dusunme ve oyle bırıyle konusman bıle hata hemen onu engellemelısın.

1 bütün konularınız neden böyle garip

2 adamın bütün değişik fan. Neden burda anlatiyorsun beğenmiyorsan ne görüşuyorsun sanane fan.den

3. Altıntı yapıp neden mesajı saçma bir biçimde üstte yazıyorsun alıntınin altına yazmak yerine

1-Burası bir derdim var köşesi tabi garip konuları açacağım farkında değilsiniz sanırım
2-sordular anlattım size ne
3-bu da sizi ilgilendirmez
1 bütün konularınız neden böyle garip

2 adamın bütün değişik fan. Neden burda anlatiyorsun beğenmiyorsan ne görüşuyorsun sanane fan.den

3. Altıntı yapıp neden mesajı saçma bir biçimde üstte yazıyorsun alıntınin altına yazmak yerine

Ay şu konunu görünce hatırladım seni adamların yakasından bi düşsen mi ya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ takmış rehberden silinmemeye he hepsi sana aşık ondan seni silemiyorlar :70:

Sizi ne ilgilendirir alacaklarını alamadıkları için siliyorlar

Ay şu konunu görünce hatırladım seni adamların yakasından bi düşsen mi ya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ takmış rehberden silinmemeye he hepsi sana aşık ondan seni silemiyorlar :KK70:

Back
X