• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Adam ediyor dediğim gibi seksin nasıl yapıldığını biliyoruz anlatma dedim yani
Benim öyle çok ilişkim olmadı ama yazan bu tarz yazan çok olmuştu ilk mesajda engeli basmistim daha sonra o beni sildi mi silmedi mi diye sorgulayacak kadar düşünmemistim bile . Bana da bir yerde saçma geldi bu konu

Adam ediyor dediğim gibi seksin nasıl yapıldığını biliyoruz anlatma dedim yani
Bu tarz konuşmalardan hoşlanmıyorsan güzel kardeşim adamı direk engelle. Sen istemiyorum dediğin halde konuşan adamdan sana sevgili olmaz ancak FB olur

Durum dururken yazdı mal beyniyle etkilemek istedi sanırım
Hangi beyniyle? Anam yok sen bizi yiyosun şu an kesin olarak anlamis bulunmaktayim, güldük eğlendik yapimda ve yayinda emeği gecen herkese teşekkür ederim 😐 adam seks hayatinin dibini anlatiyo, beyniyle etkilemek istedi diyi bu da sen mi safsin , biz mi salagiz yedik dinledik bu kadar saat çözemedim

Yani niye biri birine özel seks hikayesini anlatır hele de bakire birine amacı etkilemek gibi geldi diyorum
Hangi beyniyle? Anam yok sen bizi yiyosun şu an kesin olarak anlamis bulunmaktayim, güldük eğlendik yapimda ve yayinda emeği gecen herkese teşekkür ederim 😐 adam seks hayatinin dibini anlatiyo, beyniyle etkilemek istedi diyi bu da sen mi safsin , biz mi salagiz yedik dinledik bu kadar saat çözemedim

Back
X