• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Insanimizin akli seviyesi her gecen gun geriye gidiyor, sekil A'da gorundugu gibi.

Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi

Sizin bildiğim kadarıyla cinsel hayatınız yok. Buna rağmen nasıl FB teklif ediyorlar size

İlerisi de olmaz dedi yani ben evine gideceğim hep ama ilerisi yok gelecek yok kullanılmak gibi geldi bana
Sizi fuckbuddy yapmak istiyormuş hanımefendi bu size yetmeyecekse beğenseniz de bir şey olmaz gibi sanki.
Ben de rehberimden kimseyi silmem bu durumda şuan 1000 civarı yürüdüğüm insan var gibi.

Siz buna niye bu kadar takıldınız. O silmediyse sen engelle sil ne yani iki lafın belini büksün yatağa yol mu yapsın.

Back
X