erkeklerle tanışma ortamını acilen değiştirmen lazım. spora git, derneğe yazıl, kursa kaydol, minik bir eğitim al. çalışmıyorsan işe güce başla. ne bileyim gerçek hayatta tanışabileceğin ortamlara girmen lazım. sosyal medyadan yürüyen adamdan hayır gelmez. sosyal medyadaki adamlarla takılacaksan, yatıp kalkacaksan tanışabilirsin ama doğru düzgün ilişki istiyorsan özellikle erkek cinsiyetinden sosyal medyada uzak durman lazım.
bana bu aralar 2 kişi dadandı. çok da böyle her şeye kapalı olduğum günlerdeyim ben, son ilişkimde kötü şeyler yaşadığım için bir süre kimseyi tanımak, kimseyle tanışmak istemiyorum. eski sevgilim geçen hafta yazmaya başladı, özledim mözledim diye sızlandı ona da cevap vermedim o konuda. neyse bu dadananlardan biri ne hikaye atsam anında görüp cevap yazıyor, sohbet kurmaya çalışıyor. tanıyor olabilir miyim diye ilk eklediği zamanlarda bir iki cevap verdim, yok tanımıyorum niyeti yürümek, belli. engellemedim, takipçilerden de çıkarmadım öylece duruyor. yazdığı zaman okuyorum, cevap vermiyorum. yazma etme de demiyorum, kendi kendine takılıyor. şimdilik rahatsız edici bir tarafı yok, umurumda değil. amaaa diğeri öyle hikaye atmamı falan beklemiyor, bodoslama dalıyor kendince. napıyorsun diyor, cevap gelmeyince tribe giriyor. ertesi gün günaydın yazıyor falan filan. bi zararı yoktu ama bugün beni çok sinirlendiren bişey yaptı. selfie atmış bana, durduk yere. hiçbir muhabbeti olmayan, tanımadığı kadına selfie atıyor. ben şimdi bu adamın nesiyle konuşayım, nesiyle tanışayım? bu adamdan bana hayır gelir mi? bu adamdan hangi kadına hayır gelir? günde 10 kişiye selfie attığına eminim. adam yerine koyup cevap yazmamışım, tanışmamışım bile. sorularını cevapsız bırakmışım. bu haysiyetsiz abaza, evli mi bekar mı, sevgilisi var mı yok mu bilmediği bir kadına resim atacak kadar aşağılık. şunu yazıp engelledim ki engellemem ben pek kimseyi sahiden rahatsız olmadığım sürece.