- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen önce o kocanı eline al şeker verip kandırmadı da resmen durumu çakma diye de seni kadından uzaklaştırmış yollu şu bu diye benim eşim şu kadın yollu konuşma dese kimin altında gördün peçetesini mi tuttun derim bu kadar kör olmayın erkekler durduk yere bir kadını kötülüyorsa arkasını araştırınMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Kadın sadakat yemini mi verdi diyenler bana sanki kendileri de aynı haltı yiyormuş gibi geliyor
Kemalim yapmaz. Hep o şeytan karılar akıllarına giriyor kocişlerimizinEvet bütün suç kadında çünkü.
Kocanda hiç suç yok.
Kadın kocanı ayartmış.
Bir insan bir insanı durup dururken kötülüyorsa altında birşey vardır. Eşinde o kadına yollu diyormuş, demek ki sevgilisiymiş. Sen şüphelenme diye yapmış.
Kadını döveceğinize terbiyesiz kocişinizle ilgilenin.
Ah o fettan kadın yok mu o fettan kadın.. Hep o yaptı, yoksa benim kocişim yapacak adam değil.Kemalim yapmaz. Hep o şeytan karılar akıllarına giriyor kocişlerimizin
Ah o fettan kadın yok mu o fettan kadın.. Hep o yaptı, yoksa benim kocişim yapacak adam değil.![]()
Siz demek istediğimi anlamamışsınız ki?Kocasinada haddini bildirecektir konu sahibi ama diğer kadinin hic suçu yok gibi davranilmiyor mu? Kadın bosanma yazmış zaten icinin nasil yangin yeri olduğu ortada ama diğer kadinin huzuru bozulmasın o kaldığı yerden devam etsin değil mi?
Biz öyle bir sey demiyoruz ki. Ama simdi düşünün kadinin eşi öğrense bunu kadını sadece boşamaz öyle olacak olsa söylesin tabi. Ama adam döver-söver hatta öldürür. Konu sahibi ici soğuyunca ben sebep oldum diye vicdan yapar. Ne olursa ne olsun bunu istemeyiz.Kocasinada haddini bildirecektir konu sahibi ama diğer kadinin hic suçu yok gibi davranilmiyor mu? Kadın bosanma yazmış zaten icinin nasil yangin yeri olduğu ortada ama diğer kadinin huzuru bozulmasın o kaldığı yerden devam etsin değil mi?
Onunda kocasi öğrensin niye o adamın hakki değil mi? Ben yoldan geçen biri olsam banane ben neden soyleyim derim ama bu kadin konunun icinde aman onun eşi duymasın diye saklayacak değil. Kadinin kocasıda duysun
Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artıkkocasına dersen kavga cikar esine bsy yapar ,erkekler arasında bu konular kotu bitiyor, yazışmaları ne boyutta sevgili boyutunda mi ,eşine de bilsin bildiğini eğer ayrılacaksan ayrıl eşinden ama o mahallede durma artik olmaz orasi ,eger ayrilacaksan diyorum cunku ben kimseye sunu bunu yap diyemem benim hayatima karisilmasini istemem ben de başkasına direk şunu yap demem,iyice dusun ,bence ailesine de soyle eşinin babasina ,annesine bilsinler ,once onlara de sonra hemen eşine soyle evdeyken
Biz öyle bir sey demiyoruz ki. Ama simdi düşünün kadinin eşi öğrense bunu kadını sadece boşamaz öyle olacak olsa söylesin tabi. Ama adam döver-söver hatta öldürür. Konu sahibi ici soğuyunca ben sebep oldum diye vicdan yapar. Ne olursa ne olsun bunu istemeyiz.
Kocamda aynı o da aynı bk kadın bide beni nezaman görse yanıma gelip sohbet etmeler tanısmalar konusmalar ... O çok zoruma gidiyorPardon?
Kocanin potansiyel ihanet katili olabilecegi durumda kadinin yaptigi ne oluyor?
Aceleyle baktım çekemedem vireosunu almam lazım hemenKonuşmaların fotosunu çektin mi .. ?? .