İnstadan yazısmasını gördüm

şu kadının kocasına söylesene ya. o halletsin işte. söylemediğin için hala kocan olacak yaratık sana engel olmaya çalışıyo. vurursa da vursun yahu sanane. zaten babasız büyüdüm demişsin. senin kocan sanki çok mu iyi baba olacak? bırak adam naparsa yapsın. kov herifi de evden.

valla şu dayak konusunda acayip içimin yağları eridi. acayip. hiiiiç hümanik olamıcam eline koluna vuran yerlerine sağlıkkkkk dert görme inşallah. :21::21::21: imkanı olan hanımlar gidelim dövüş sporu öğrenelim bir an önce.
Sağol canım yaram azda olsa sogudu ikisinide nakavt ettim neden bilmem kdona acıdım bile döverken darp izi bırakmadım hos bıraksamda sikayete gidecek toto yoktu onda

Öncelikle çok kötü bir durum. Allah yardımcınız olsun. Kadına öfkenizi anlıyorum ben evli değilim ama aldatıldım ayrıldım su an o kadınla beraber. Bazen karşı tarafa o zaferi vermemek için evet başardın yuvamı yıktın bizi ayırdın dememek için eşimize sevgilimize bir şans verme duygusuna girebiliriz insanız biz. Sizin hatta çocuklarınız varmış. Ama şunu sakın unutmayın bir daha hiç eskisi gibi huzurunuz olmayacak. Eşinizin yüzüne bakınca bu ihaneti göreceksiniz. Telefonu bir kere çalsa hemen yanlış anlayacaksınız. Azıcık uzaklara dalsa acaba onu mu düşünüyor olacak. Kısaca bir kere bozuldu mu bir daha eskisi gibi olmaz olamaz. Oldu diyen de kendini kandırır. Eşiniz de o kadında iğrenç insanlar. Düşünün aynı hatayı siz yapsanız bugün eşiniz size neler yapardı. Şunu unutmayın bazen bırakmak daha iyidir ömür boyu acı çekmektense...
Aynı seyi yasıyorum zaten ve asla askise gibi olamaz bi is bulup bu isi bitirmek tek amacım çocuklarımın düzeni için tiksiniyorum çünkü inandığın bütün doğruların yalan olması nasıl bi duygu bilirsiniz...

Allahını seven konuyu okumadan yorum yapmasın ya ben yıldım okurken.... kadın bildiğin DÖVDÜ DÖVDÜ KOCASINI DÖÖÖVDÜ

Sını sıdıkıt sızı vırın ışın!!!!!
Gülüyorum artık bu argümana. Kimin ne sözü verdiğinin ne önemi var ya? Kadın adamın evli olduğunu biliyor ve diğer kadına hiç düşünmeden kötülük ediyor. Birileri size kötülük edince zaten bana kötülük etmeme sözü vermemişti diyip suçlamıyorsunuz yani karşı tarafı öyle mi? Ahlak denen bir şey var ve ahlaklı insan başkalarına kötülük etmez, toplumun bu ahlaksızları saçma sapan argümanlarla duyar kasa kasa korumasından gına geldi. Elalem bana hiç düşünmeden kötülük etme hakkını buluyorsa kendinde, o saatten sonra ben de ona karşılığını veririm benim de ona öyle bir sözüm yok nihayetinde.
Kimsenin yanına koyma arkadaşım, sadece kocana değil bu kadına da haddini bildir, her önüne gelene kötülük yapamayacağını öğrensin.

Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Canım eşinden ayrılacaksan dediklerini yap.Affedeceksen sanki anlamış gibi davran ve korkut.Acaba aldatsan ne yapardım bilemiyorum galba anlardım gibi gibi.Çünkü her şeyi söylesen kadının da kocasına söylesen için soğumayacak.Üstelik eşin korkularıyla yüzleşmiş olacak ve arsızlığa vurup tekrar yapacak bunları.Sen ise affedip duracaksın gururun hiç olacak.Bu bir psikologtan dinlediğim tavsiyeydi.Ayrılacaksan ağzına et tabi

Allah kimseye yaşatmasın çok zor.Allah size sabır versin.Sizin de sınavınız buymuş çok üzüldüm çok

Hiiic inanmadım. Dediği gibi olsaydı mesajları silmezdi, hele hat degistirmek.
Komik. Kabul ediyorsanız sizi dibine kadar aldattığını bile bile kabul edin.

Canım eşinden ayrılacaksan dediklerini yap.Affedeceksen sanki anlamış gibi davran ve korkut.Acaba aldatsan ne yapardım bilemiyorum galba anlardım gibi gibi.Çünkü her şeyi söylesen kadının da kocasına söylesen için soğumayacak.Üstelik eşin korkularıyla yüzleşmiş olacak ve arsızlığa vurup tekrar yapacak bunları.Sen ise affedip duracaksın gururun hiç olacak.Bu bir psikologtan dinlediğim tavsiyeydi.Ayrılacaksan ağzına et tabi
Ayrılmak istdiğimi herseyi bildiğimi söyledem aynı evde! Yabancıyız bu evlilik kafamdada fiilende bitti

Hiiic inanmadım. Dediği gibi olsaydı mesajları silmezdi, hele hat degistirmek.
Komik. Kabul ediyorsanız sizi dibine kadar aldattığını bile bile kabul edin.
Aynen öyle zamanında niye değistirmedinde ben fark edince yaptın dedim cvp saçma sapandı

Back
X