- 20 Mayıs 2023
- 1.419
- 768
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Dedikodusunu yapacak akraba kategorisinde değilim diye düşünüyordumŞahsi hesabım yok ama kardeşim akraba eklemiyor dedikodu yaptıkları için. O tarz bir insansanız direkt reddetmiş olabilir. Kardeşim engeliyor birde üstüne
Hangi konudaNe alaka? Yeni yeni şeyler uydurmayın ya
Aynen ya hemcinsimBen mi çok safım arkadaşlar, normal sevdiği bi kuzeni anladım ben.
Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de. madem kabul etmeyeceksin beklet.. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenim bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
Aynen yanlış anladınızE istemiyor demek ki. Umutlanmazsınız boşuna. Gerçi sevgi derken nasıl sevgi ben mi fesadım onu da anlamadım
Kız manyak mısınBence nüfus müdürlüğüne yaz onu sizin alt üst soy bilgisi ne varsa oradan silsinler. Az olmuş telefon rehberinden silmek.
Yakın değilmişiz onu anladım, ben onun dedikodusunu yapacak bı akrabası değilimBen de akrabaların isteğini reddediyorum. Arsız gibi tekrar tekrar istek gönderenler oluyor onları da engelliyorum. Hiç de kaba değil, reddetme seçeneği var ki ediyoruz. Akraba dedikodusu malzemesi olmak istemiyoruz.
Evet canım herkes yanlış anladı ama gıcık olduğum bana gıcık olan bir kişiye istek atmadım ki ben de tenezzül etmem öyle bir şeye .. ben ona takıldım aynı şehirde değiliz haberleşme amaçlı kopmamak amaçlı ekledim nesi kötü anlamadımBenim de bir kuzenim takipten çıkmıştı,neden çıktın dedim.Akrabaların resimlerini görmek istemiyorum dedi,tüm akrabaları çıkardım dedi,baktım diğerleri duruyor.Sonra üste çıkmak için kuzenim dedi ki instagram çok mu önemli.evet önemli,umarım reelde de muhatap olmam
Çok saçma kavgalı olduğu insanlarla hala takipte ama çok ilginç geldi . Neyse herkese fazla değer vermeye gerek yokmuş bunu gordumBir daha görüşmezdim heralde.belki aileden biri olmasın istiyordur.rahat edemiyordur.
Yok yanlış anlaşıldı o kısımKuzeninden mi hoşlanıyorsun anlamadım
Bence sevdiğin biriyle böyle yapılabilir ona kalırsa bende bazı akrabaları reddediyorum takibi herkesi eklemiyorum. Siz iyi anlaştığınız kuzeninizi de reddeder miydiniz. Sessize alsa altı üstü fotoğrafını görürüm profilini. Zaten whatsappta görüyorum onu da farkı yok bence amaan bilemedimNiye bekletsin ki? Beklentip kabul etmese ya da kabul edip sizi sessize alip gonderilerini gizlese bunun neresi iyi?
Ay evet sözde iyiyiz sadece şehir olarak uzağız görürüm diye ekledim ne bileyim kendi bilir bende sildim whatsappSize karşı olan iyi niyetini sorgulayın o zmn,ona göre davranırsınızbence de sinir bozucu.
Hahaha geçen bende sildim 50 kadar kişi o kısımda hemfikirizGeçenlerde bütün akrabalarımı bir çırpıda insatadan sildim ben baya bir kaba insanım neyse ki öyleyim şükürayrıca kimi kabul edip etmiyeceğimizi size mi sorucaz istemiyorum kardeşim beni izlemeni belki
Aynen ben rahatsız oldum. Dediğiniz gibi bakış açısı nedir bilemem ama kendi bilir.Arkadaşlık istediğini bekletmek: isteğini gördüm ama seni çok da takmıyorum ve reddetmiyorum ki böylece istek attığını unutana kadar bekletiyorum, hem bu sırada bir daha istek de atamıyorsun..
Arkadaşlık isteğini reddetmek: seninle sosyal medyada herhangi bir iletişimde bulunmak istemiyorum.
Ben bu sebepleri kullanıyorum ve kendi bakış açıma göre reddetmek çok daha iyi ve net bir davranış. Yine de her iki duruma da alınmazdım. Akraba olduğunuz için farklı yorumlamış olabilir ve izlenme hissine kapılmak istememiş olabilir ama siz bundan rahatsız olduysanız samimiyetinizi ona göre düzenleyin derim.
Silerdim.Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de canım kuzum muhabbet bu sekilde. madem kabul etmeyeceksin beklet.. ki kırıcı olma. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenm bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?