- 9 Ağustos 2022
- 593
- 1.339
- 63
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Yüzüne söylemem artık da. O "bazı" kategorisine girdiğime inanamadim ben. Hani sevmezsiniz onu anlarımBen de kabul etmiyorum bekletiyorum bazı akrabaları. Yüzyüze konuşuyorum denk gelince ama sosyal medya hesabımda olsunlar istemiyorum. Anca yüzüme söyleyen oldu bir kaç kişi öyle ekledim onda da gizledim hikayelerimi
Ya belki bir şeyleri görmenizi istemiyor olabilir işte örneğin erkek arkadaşı vardırYüzüne söylemem artık da. O "bazı" kategorisine girdiğime inanamadim ben. Hani sevmezsiniz onu anlarımiyiyiz ya normalde garipsedim
Koşa koşa gidip arkadaşlık isteği yollamazdım.Arkadaşlar isteği bekletmeyip direk reddetmek sizce kaba bir davranış değil mi ? sevdiginizi söylediğiniz biri bir de canım kuzum muhabbet bu sekilde. madem kabul etmeyeceksin beklet.. ki kırıcı olma. şok oldum rehberden sildim bende. Kuzenm bu arada bunu yapan siz olsanız napardiniz
Sizin hiç sevdiğiniz bı akrabanız yok mu yani olay burda ben zorla onun listesinde olmalıyım değil ki :) kaba bence bunun açılımı biz senle samimi değiliz reelde de mesafeli olmalıyız sosyal medya ne ki yaYa niye kaba olsun. İstemediği için gördüğü gibi reddetmiş. Bekletince ne oluyor ayrıca? Kafadan görgü kuralı uydurmayın.
Yok yahu evli çocuklu uçarı kaçarı bir hayatı yokYa belki bir şeyleri görmenizi istemiyor olabilir işte örneğin erkek arkadaşı vardır
Sizin hiç sevdiğiniz akrabanız yok anladığım kadarıyla. Koşa koşa iz surmedim nerde napıyor diyeKoşa koşa gidip arkadaşlık isteği yollamazdım.
Bende bu sinirle tüm akrabaları silecegimBen de akraba eklemiyorum, en temizi.
Sevdiğiniz akrabanız mı sizi reddettiSizin hiç sevdiğiniz akrabanız yok anladığım kadarıyla. Koşa koşa iz surmedim nerde napıyor diye
Akrabam var, istek atsam kabul etmese demek ki samimi değilmişiz der geçerim. Yok kabalık yok bilmem ne kafama mı takıcam. Paşa gönlü reddetmek istemiş etmiş.Sizin hiç sevdiğiniz bı akrabanız yok mu yani olay burda ben zorla onun listesinde olmalıyım değil ki :) kaba bence bunun açılımı biz senle samimi değiliz reelde de mesafeli olmalıyız sosyal medya ne ki ya
Evettt samimi olduğumuzu düşündüğümSevdiğiniz akrabanız mı sizi reddetti
Siz öyle yapınAkrabam var, istek atsam kabul etmese demek ki samimi değilmişiz der geçerim. Yok kabalık yok bilmem ne kafama mı takıcam. Paşa gönlü reddetmek istemiş etmiş.
Belki de sizin bu kadar takıntılı olduğunuzu farketmiştir. Stalkçı olduğunuzu bile düşünüyor olabilir. Haklı da bence.
Zart dıye olsaydı duramazdın, arastırmanı öneririmYok yahu hemcinsim sadece canım kuzum derken hesabı da önüme düştü istek attım zart diye reddetti ona şok oldum
Zart dıye olsaydı duramazdın, arastırmanı öneririm
Ben reddin bir sebebi olduğuna eminim. Burada konu bile açmışsınız ya. Var bir bildiği.Siz öyle yapıntakıntı değil bu kırılmak da bı duygu
Son konuşmamızı atıyımBen reddin bir sebebi olduğuna eminim. Burada konu bile açmışsınız ya. Var bir bildiği.
Öylede düsûnmeye gerek yok yavrum samimi olsanda bir şekilde bazısı mesela ağzında bakla ıslanmıyor herkesle samimi ve herkese herşeyi söyleyebiliyor o yüzden gerek yok :)Akrabam var, istek atsam kabul etmese demek ki samimi değilmişiz der geçerim. Yok kabalık yok bilmem ne kafama mı takıcam. Paşa gönlü reddetmek istemiş etmiş.
Belki de sizin bu kadar takıntılı olduğunuzu farketmiştir. Stalkçı olduğunuzu bile düşünüyor olabilir. Haklı da bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?