Instagram arkadaşlık istegini reddetmek

Ya niye kaba olsun. İstemediği için gördüğü gibi reddetmiş. Bekletince ne oluyor ayrıca? Kafadan görgü kuralı uydurmayın.

Yüzüne söylemem artık da. O "bazı" kategorisine girdiğime inanamadim ben. Hani sevmezsiniz onu anlarım iyiyiz ya normalde garipsedim

Koşa koşa gidip arkadaşlık isteği yollamazdım.

Ya niye kaba olsun. İstemediği için gördüğü gibi reddetmiş. Bekletince ne oluyor ayrıca? Kafadan görgü kuralı uydurmayın.
Sizin hiç sevdiğiniz bı akrabanız yok mu yani olay burda ben zorla onun listesinde olmalıyım değil ki :) kaba bence bunun açılımı biz senle samimi değiliz reelde de mesafeli olmalıyız sosyal medya ne ki ya

Sizin hiç sevdiğiniz bı akrabanız yok mu yani olay burda ben zorla onun listesinde olmalıyım değil ki :) kaba bence bunun açılımı biz senle samimi değiliz reelde de mesafeli olmalıyız sosyal medya ne ki ya
Akrabam var, istek atsam kabul etmese demek ki samimi değilmişiz der geçerim. Yok kabalık yok bilmem ne kafama mı takıcam. Paşa gönlü reddetmek istemiş etmiş.

Belki de sizin bu kadar takıntılı olduğunuzu farketmiştir. Stalkçı olduğunuzu bile düşünüyor olabilir. Haklı da bence.

Siz öyle yapın takıntı değil bu kırılmak da bı duygu

Sinirli bir üslupla yorum yapan herkesin insanlarla olan ilişkileri mükemmel muhtemelen hiç bir lafi sözü tavrı takmiyolar düzgünce cevap veren herkese de teşekkür ederim

Ben reddin bir sebebi olduğuna eminim. Burada konu bile açmışsınız ya. Var bir bildiği.
Son konuşmamızı atıyım o kadar emin olma derim tanımadan. Sadece kızları seviyorum burada konuşmayı, yorumlaşmayı öylesine açtım , var bı bildiği hmm sende fenasin dedikoducusun stalkersin takintilisin demenize gerek yok yani.

Öylede düsûnmeye gerek yok yavrum samimi olsanda bir şekilde bazısı mesela ağzında bakla ıslanmıyor herkesle samimi ve herkese herşeyi söyleyebiliyor o yüzden gerek yok :)

var demek ki sosyal medyada senin görmeni istemediği bişeyler
hani demişsin ya kavgalı olduğu insanlar bile duruyor vs diye
bazen insanlar akraba kategorisinden olan insanların sosyal medyadaki varlığından daha fazla rahatsız olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…