İnstagram belasi

Mirayko

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
87
67
3
33
Hanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...

Hanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Aynısını sende yap

O zaman siz karar vereceksiniz.
Ya bu adamı çekmeye devam ya da kendinize yeni bir yol çizmeli.
Evet boşanmayı çok istedim ama bir tane kızım var aksine çok iyi bir baba evine düşkün aileme saygılı bana saygılı eksileri kadar artilarida var ortadayim gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum yaşım 28

Beğeni ve takip sayısı bazı insanlarda takıntı oluyor acaba öyle bişey mi?

Evet boşanmayı çok istedim ama bir tane kızım var aksine çok iyi bir baba evine düşkün aileme saygılı bana saygılı eksileri kadar artilarida var ortadayim gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum yaşım 28
Evine düşkün ve iyi bir baba nasıl oluyor da internette farklı kadınlara bakıyor,onu anlamadım ama ben neyse...
Kolay gelsin.

Konuşun demiyorum farkındaysanız. halinizden anlamayan insana anı şeyleri yaşatarak anlatacaksınız
Sizce daha kotu olurmu hani hakliyken haksiz duruma dusermiyim acaba ben kullanmiyorum ama açmayı çok düşündüm bu beni ona anlaması için yapsam etkili olurmu

Evine düşkün ve iyi bir baba nasıl oluyor da internette farklı kadınlara bakıyor,onu anlamadım ama ben neyse...
Kolay gelsin.
Hanfendi ignelemeyin ben onu korumuyorum diğer yinlerinide söylüyorum ki boşanıp bosanmamada arada olduğumu görmeniz için fikir almaya çalışıyorum beni daha iyi anlayin içini bilin diye

Back
X