instagram filtrelerindeki dolgun üst dudaklardan istiyorum. ANKARA burdaysa yorumlara lütfen

drajem

1 adam 1 madam "Baldan Günler"
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
393
283
303
merhaba arkadaşlar, özellikle ankaradaki arkadaşlar. KİME gidebiliriz? KİME gitmemeliyiz? dudak dolgusunda nelere dikkat etmeliyiz?

kendi konuma kendim cevap vereyim 1 sene sonra :) valla anushka var buralarda nasıl güzel dudaklar yapıyor, 2 ay önce ben de gittim süper oldu ama asırı acıdıııı... bi de 2 ayda gitti dolgum yine gitcem ama artık yaza dogru giderim... maske altından görünmüyor da zaten bi tek kendim gördüm :))) o kadar dolgu yaptırmışım gösteremedim

2 ay biraz az değil mi dolgu için.
Ben Ankara’da Söğütözünde bir kere dudak dolgusu yaptırdım. Bin pişman oldum. Havale geçiriyor gibi oldum. Dudağım kabarcık kabarcık oldu.
Sonra Antalya’da kendi doktoruma erittim. Bir daha tövbe ettim bilmediğim yere yüzümü elleymeyeceğim.

genelde 3 ayda bir gidiyor müdavimleri. bnm de hala alt kısım bayagı iyi ama üst azaldı 3 ayı geçiyor artık... ama dediğiniz gibi 1 sene bile kalan dolgular oluyor artık onlar neyse bilemiyorum. size de cok gecmişş olsunnn... söğütözünde kime yaptrmştnz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…