- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Sey var hatta instada iki tane kisa boylu cift bebekleri oldu. Gorsen sanki Ferhat ve Şirinler ama altta yorumlarda okudum kadinin bacağı kırıkti annesine gitmişti yeni dogmus bebekle. Bunu kocasi fena divdu bacagi kirildi mi ne annesi aldi yanina yazmislardi ama insta da oyle methiyeler duzuyordu kiHepsine yalan diyemem gozumle gormedim ama yalan olanlar da var. Eşimin ailecek tanidiklari bir arkadasi karisinin bazi yazismalarini yakalayip bundan dolayi kapi disari etti, evden kovdu boşanacaklardi, baya olay oldu. İnstagramlarinda "kaddinniimmmm♥♥♥♥" sevdigimm bilmem nee şeklinde buyuk aşk ceviriyorlar. Herkes herseyi bilmiyor tabi disardan ama bilen de var işte.
Valla evliliğim çok şükür, çok güzel ve çok mutluyum. Ama tabi ki bekarlık daha iyiçünkü sorumlulukların az.
İnstagramda sürekli resim paylaşmam. Ama paylaştıklarımın nerdeyse hepsi eşimle benim fotoğraflarımdır. Çoğunun altına -, aşk, kocamla gezmeler - gibi şeyler yazarım ama bu bizim mutsuz olduğumuzu göstermez.
He, şöyle ki bir arkadaşım var eşiyle çok mutlu olduğunu biliyorum.
Ama annesi ve babasının dayağından kurtulmak için bir gecede toplanıp eşine kaçtı. Düğününde vs ailesi olmadı. Geçenlerde anne babasını paylaşmış 'Benim canım babam aslan babam, güzel annem gül annem sizleri çok seviyorum siz olmasanız ne yapardım' vs vs.
Ki babasından nefret ettiğini bikaç ay öncesine kadar söylerdi.
Annesinin onu sadece kumbara olarak gördüğünü onu hep ezdiğini vs..
Bazılarında internet ters tepki yapıyor sanırım.
Çünkü ben eşimle kavgalıyken asla onun fotoğrafını aşkım canım diye paylaşmadım.
Aynen valla ne insanlar var ya. Diyorum ya sosyal medya, beğenilme hissi, ego yükseltme duygusu bunlara sebep oluyorYa evet bu sadece kociş meselesi degil. 8373644837 yildir ailesinin icinde oldugum, kendisini ve kardesini cocukluktan beri tanidigim insani instagramda taniyamiyorum. Kardesiyle kedi kopek gibilerdi hep mesela. Sen neden dogdun ki seni istemiyorum diye yuzune yuzune bir cok kez bagirdigi kardesini instagramda "Hayattaki en guzel hediyem" yazarak paylasiyor.
Kardesler kuser de barisir da o ayri ama gercek hayatta agzindan dokulmeyen kelimeler sadee yaziya dokuluyor.
Herkesin evliliği farklıdır, bence benim eşim hayattaki en büyük şansım sizin tabirinizde yüzümü güldürenim, kalbimi şenlendirenim ondan bahsederken dilimde hep iyi ki vardırMerhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım
Hikaye birçoğu instagramda cok ünlü bi çift var arkadaşımın kuzeni. Aynı soruyu ben ona sormuştum yahu gerçekten bunlar boylemi. Hiç alakası yok. Kaç senedir sevgiliydik bilmem ne kaç kişi girdi çıktı hayatlarına evlenene kadar. Hatta cocuk bunu aldattı bile zamanında deyince ben şok.Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?