Instagram kullananlar anlayanlar

Kızarım tabiki oda benimkinde bakar sürekli kim var kim yok genelde zaten evlendikten sonra kız ve erkek arkadaşlar silindi ikimiz içinde komple
İşletim sisteminden sistemine uygulamanın görüntüsü değişiyor. Benim telefonum iphone ona göre anlatacak olursam instagram profilimde kişileri keşfet kısmına tıkladığımda önerileri görüyorum (anasayfa da çıkan öneriler de burada). Ortak arkadaş varsa o kişinin adı yazıyor altında xxx kişiler bu hesabı takip ediyor şeklinde. Normalde rehberim bağlı değildir, bağladığımda da rehberimde hesabı olanlar öneriliyor. Rehberde olanlar ayrı olarak Önerilenler/Kişiler sekmesi ayrı ayrı bakıldığında görülüyor.
Bu kadar yakın oturup tanıdığım ama numarası veya ortak arkadaşım olmayan kişi önerisi de yok.

Bunda çıktı işte bu xxx kişilerinde ekli yazıyor

Rehbere senkronize edildiği için kız önerilere düşüyor. Yani kızın numarası eşinde kayıtlı. Yani şüphen doğru. Ayarlardan ayrıca bunu görebilirsin rehberinde ki kişileri direk liste halinde veriyor.

Telefon rehberinde olanlar da cikiyor karsimiza ve rehberde kayitli diye oneriyor instagramda. En iyi ihtimalle kiz kocasinin tlf nosu ile instagrama kayit olmustur yoksa da esin taniyordur.

kişilerinde ekli demek rehberde var ya da vardı demek. silse dahi sonradan çıkıyor. kayıtlıymış kızın numarası....

Kişilerinde ekli diyorsa rehberinde eklidir aksini iddia ediyorsa yalan söylüyordur
Numarasını sildigim kisiler bile ortalama 3 4 hafta kişileriniz de ekli diye öneri olarak çıkıyor. Esiniz net yalan söylüyor.

Ama arkadaslar sunu atlamia soylede bisey var. Benim 10 yil once oylesine hatirlayamadigim bi sebepten numarasini kaydettigim kisilerde cikiyor. Rehbere baksam cogunu tanimam ama facede instagramda gorunce hatirliyorum. Gorusmeme gerek yok. Bir de telefondan silsek bile google hesap yada icloud a kayitli kalabiliyor numara. Dolayisi ile sosyal medyada telde olmasa bile cikiyor.

Valla bilemedimki acaba onceden ekli olup sonra silinenler de cikiyor mu hani is icin ekleyip sildiyse dicem ama..

Esinin whatsappina bak bakalim o kiz gorunuyor mu ordan da anlarsin. Cicek bocek olan wp profillerini de kontrol edersin
Yok vatsapta yok gorussede gizli gizli görüşmüştür bacım numarayı bırakmaz biliyo benim bakacagimi

Canım benimde vardı onlarca numara benimkinde niye çıkmıyor hiç böyle bişey demekki bu boklar yemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…