- Konu Sahibi Birprensesinannesii
-
Kizla irtibata gec diyecem de..ele isler karışır.Sordum bilmiyorum tanımıyorum diyor geçiyor
Nasıl yapıcam onu pekiKizla irtibata gec diyecem de..ele isler karışır.
Dokümanini bul telofonun.
İşletim sisteminden sistemine uygulamanın görüntüsü değişiyor. Benim telefonum iphone ona göre anlatacak olursam instagram profilimde kişileri keşfet kısmına tıkladığımda önerileri görüyorum (anasayfa da çıkan öneriler de burada). Ortak arkadaş varsa o kişinin adı yazıyor altında xxx kişiler bu hesabı takip ediyor şeklinde. Normalde rehberim bağlı değildir, bağladığımda da rehberimde hesabı olanlar öneriliyor. Rehberde olanlar ayrı olarak Önerilenler/Kişiler sekmesi ayrı ayrı bakıldığında görülüyor.Kızarım tabiki oda benimkinde bakar sürekli kim var kim yok genelde zaten evlendikten sonra kız ve erkek arkadaşlar silindi ikimiz içinde komple
Valla ben henuz dokuman isine ihtiyac duymadigim icin bilemiyorum bilen birine sor.Nasıl yapıcam onu peki
Bunda çıktı işte bu xxx kişilerinde ekli yazıyorİşletim sisteminden sistemine uygulamanın görüntüsü değişiyor. Benim telefonum iphone ona göre anlatacak olursam instagram profilimde kişileri keşfet kısmına tıkladığımda önerileri görüyorum (anasayfa da çıkan öneriler de burada). Ortak arkadaş varsa o kişinin adı yazıyor altında xxx kişiler bu hesabı takip ediyor şeklinde. Normalde rehberim bağlı değildir, bağladığımda da rehberimde hesabı olanlar öneriliyor. Rehberde olanlar ayrı olarak Önerilenler/Kişiler sekmesi ayrı ayrı bakıldığında görülüyor.
Bu kadar yakın oturup tanıdığım ama numarası veya ortak arkadaşım olmayan kişi önerisi de yok.
O zaman ortak arkadaş dolayısıyla öneriliyor. Siz kişilerinde ekli gibi yazmışsınız.Bunda çıktı işte bu xxx kişilerinde ekli yazıyor
Hayır canım ortak arkadaşımız yok kızla kızı bizim arkadaşlarımız takip etmiyor kızın ismini vermiyim diye xx yazdım mesela atiyorum buse Ceyhan kişilerinde ekli yazıyor durum bu şekilde yaniO zaman ortak arkadaş dolayısıyla öneriliyor. Siz kişilerinde ekli gibi yazmışsınız.
Canım kiz evli değil kiTelefon rehberinde olanlar da cikiyor karsimiza ve rehberde kayitli diye oneriyor instagramda. En iyi ihtimalle kiz kocasinin tlf nosu ile instagrama kayit olmustur yoksa da esin taniyordur.
Instagram'da mi nasıl oluyor anlatırmisinRehbere senkronize edildiği için kız önerilere düşüyor. Yani kızın numarası eşinde kayıtlı. Yani şüphen doğru. Ayarlardan ayrıca bunu görebilirsin rehberinde ki kişileri direk liste halinde veriyor.
Dimi bende öyle düşündümkişilerinde ekli demek rehberde var ya da vardı demek. silse dahi sonradan çıkıyor. kayıtlıymış kızın numarası....
Canım kiz evli değil ki
Yok vatsapta yok gorussede gizli gizli görüşmüştür bacım numarayı bırakmaz biliyo benim bakacagimiValla bilemedimki acaba onceden ekli olup sonra silinenler de cikiyor mu hani is icin ekleyip sildiyse dicem ama..
Esinin whatsappina bak bakalim o kiz gorunuyor mu ordan da anlarsin. Cicek bocek olan wp profillerini de kontrol edersin
Canım benimde vardı onlarca numara benimkinde niye çıkmıyor hiç böyle bişey demekki bu boklar yemisAma arkadaslar sunu atlamia soylede bisey var. Benim 10 yil once oylesine hatirlayamadigim bi sebepten numarasini kaydettigim kisilerde cikiyor. Rehbere baksam cogunu tanimam ama facede instagramda gorunce hatirliyorum. Gorusmeme gerek yok. Bir de telefondan silsek bile google hesap yada icloud a kayitli kalabiliyor numara. Dolayisi ile sosyal medyada telde olmasa bile cikiyor.
Sosyal medyaya girerken kayitli eposta adresinden kaynaklaniyor o nedenle. Eposta muhtemelen esinin telefonunda kullandigi bir eposta.Canım benimde vardı onlarca numara benimkinde niye çıkmıyor hiç böyle bişey demekki bu boklar yemis
E posta eski e posta kullanmıyoruz şifreyi unuttu telefon numarası kayıtlı Instagram'da sadeceSosyal medyaya girerken kayitli eposta adresinden kaynaklaniyor o nedenle. Eposta muhtemelen esinin telefonunda kullandigi bir eposta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?